čavte potrebujem poradiť mam babu a ide o to že vždy keď sa bozkavame tak mne to akosi nejde ja sam viem o tom že to naiko neviem a vždy keď sa dobozkavame tak sa troška smeje a mňa to fest trapi lebo viem že to je kvoli tomu potreboval by som niaku radu ako to zlepšiť ....prosim...
Strana 1 z 1
Bozk
Napísal 15 January 2012 - 01:07
majčo, on 14 January 2012 - 13:18, said:
čavte potrebujem poradiť mam babu a ide o to že vždy keď sa bozkavame tak mne to akosi nejde ja sam viem o tom že to naiko neviem a vždy keď sa dobozkavame tak sa troška smeje a mňa to fest trapi lebo viem že to je kvoli tomu potreboval by som niaku radu ako to zlepšiť ....prosim...
Majčo, neexistuje návod, ako sa bozkávať
Napísal 16 January 2012 - 06:47
majčo, on 14 January 2012 - 13:18, said:
http://torrentz.eu/s...how%20to%20kiss
Je vhodný ale umět trochu anglicky...
Jinak to, že se směje, neznamená nutně, že se směje tobě, jak to děláš blbě. Spíš si myslím, že se směje proto, protože je jí s tebou dobře. Skoro bych řekl, že holka se nebude smát když to chlapovi nejde..spíš bude otrávená...
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať