Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Bozk - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Bozk Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   majčo Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 14-January 12

Napísal 14 January 2012 - 13:18

čavte potrebujem poradiť mam babu a ide o to že vždy keď sa bozkavame tak mne to akosi nejde ja sam viem o tom že to naiko neviem a vždy keď sa dobozkavame tak sa troška smeje a mňa to fest trapi lebo viem že to je kvoli tomu potreboval by som niaku radu ako to zlepšiť ....prosim...
0

#2 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 15 January 2012 - 01:07

Zobraziť článokmajčo, on 14 January 2012 - 13:18, said:

čavte potrebujem poradiť mam babu a ide o to že vždy keď sa bozkavame tak mne to akosi nejde ja sam viem o tom že to naiko neviem a vždy keď sa dobozkavame tak sa troška smeje a mňa to fest trapi lebo viem že to je kvoli tomu potreboval by som niaku radu ako to zlepšiť ....prosim...

Majčo, neexistuje návod, ako sa bozkávať :) Každý človek to robí trochu inak a ..neexistuje robiť to nesprávne. Základ je robiť to ústami, pusa je jedna vec a bozk - pootvoriť/otvoriť ústa. Ostatné príde samo, rob čo uznáš za vhodné, použi jazyk, jemne hryzkaj, saj, čokoľvek, čo sa páči Tebe a slečne. Dobrá ústna hygiena je tiež nie na zahodenie ;)
0

#3 Užívateľ je offline   oio Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 36
  • Dátum registrácie: 05-January 12
  • BydliskoPraha

Napísal 16 January 2012 - 06:47

Zobraziť článokmajčo, on 14 January 2012 - 13:18, said:

o líbání byl natočen i dokument :-)

http://torrentz.eu/s...how%20to%20kiss

Je vhodný ale umět trochu anglicky...

Jinak to, že se směje, neznamená nutně, že se směje tobě, jak to děláš blbě. Spíš si myslím, že se směje proto, protože je jí s tebou dobře. Skoro bych řekl, že holka se nebude smát když to chlapovi nejde..spíš bude otrávená...
0

#4 Užívateľ je offline   BEA Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 13-February 12

Napísal 13 February 2012 - 17:54

Ahoj, radsej sa jej na to opytaj, ci sa stebou dobre bozkava a ci to chce nejak inac, alebo nech ti to predvedie a prestane ta to trapit...
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov