Dobrý deň moje meno je Martin som z Bratislavy a velmi som sa zalúbil do jednej holky z ČR .. dialka mi neporekáže pretože mi to za to stojí..začnem od začiaku
S kamarátmi máme blízkych v ČR konkrétne je ta holka presne odtial 2 rok sme tam teraz slavili silvestra boli sme tam týždeň no možem kludne povedať že som sa snad zamiloval na prvý pohlad jej pohlady mi už len dávaju veľa
milujem na nej všetko po príchode domov naspať do bratislavy som stale na nu myslel..ešte v ten den mi napísala prvá na fb tak som sa velmi potešil..problém bol v tom že som vedel že niesom jediný kto ju ma rád moj kamarát s nou riešil presne to isté a on chcel za nou prísť o dva dni naspať , lenže mu povedala nech nejazdí že to nemá cenu že ma rada niekoho iného .. to som mal byť ja napísala mi že by chcela aby som prišiel na miesto neho ja..v tú chvílu som sa cítil ako najštastnejší človek na svete hned po škole v piatok sme sa dohodli že prídem a že možem na víkend u nej prespať..keĎ som dorazil čakala ma v Brne na nadraží na prvý pohlad prebiehalo všetko super usmievala sa padla prvá pusa a šli sme na autobus asi 20 km od Brna k nej. spoznal som jej rodičou všetko sa mi zdalo super . ale už vtedy sa mi na nej zdalo niečo čudné ..a nemýlil som sa v ten piatok to bolo ešte v pohode celkom usmievala sa ale nevyzerala nadšená.Na druhý den to bolo ale horšie mala depresívne stavy ktoré boli očividné a keď som sa jej pýtal čo sa deje..vždy to bolo nič..a takto to pokračovalo až do nedele(Dnes)neviem na čom som či ma chce čo vobec ku mne cíti vobec nič netuším a ona je stých ktorý to ani za nič nepovedia ... zdá sa mi že sa mi vyhýba neopisuje na sms a keď prídem na FB hneď sa odhási ..je mi na nič nechutí mi jesť opúšťam sa pri pomalých pesničkách a nič ma nebaví ... neviem čo mám robiť ... ak sa vám niečo podobné stalo prosím poradte
Strana 1 z 1
neviem si rady
Napísal 15 January 2012 - 20:01
Podobné sa nám nestalo nič,ale keď tam chodíte oslavovať určite nájdeš nejakého jej kamaráta alebo kamarátku ktorý ju dobre poznajú.
Povedal by som že slečna ide na nejakých práškoch a to že bola nejaká divná jednoducho mala absťák.Samozrejme môže to byť aj niečo iné. Tak sa obráť na ľudí čo ju poznajú.
Povedal by som že slečna ide na nejakých práškoch a to že bola nejaká divná jednoducho mala absťák.Samozrejme môže to byť aj niečo iné. Tak sa obráť na ľudí čo ju poznajú.
Napísal 15 January 2012 - 23:43
Neviem koľko máš rokov tak to napíšem ako pre chlapa.
No dobre chlape prášky dáme bokom a čo sex? Keby bol asi by si niečo spomenul.Alebo aspoň sa spolu pohrať.
Tak ona rátala s tým že bude toho viac ako len pusa.
Väčšina žien si to nepýta priamo, aj keď jej to navrhneš povie nie.Ale urobí niečo ináč, dá nejaký signál a keď to chlap stále nechápe tak je naštvaná.
A väčšina žien druhú šancu nedáva, preto s tebou už nekomunikuje.A ešte jedna vec,ženy vždy vedia čo chcú,to ich neviem znamená že nekecaj a konaj, lebo priamej odpovede sa nedočkáš. Či to skončí len nejakými hrátkami alebo bude aj sex to záleží na nej.Keď nebude chcieť to už ti povie ráznejšie,to bude znieť ináč ako to jej neviem.
No dobre chlape prášky dáme bokom a čo sex? Keby bol asi by si niečo spomenul.Alebo aspoň sa spolu pohrať.
Tak ona rátala s tým že bude toho viac ako len pusa.
Väčšina žien si to nepýta priamo, aj keď jej to navrhneš povie nie.Ale urobí niečo ináč, dá nejaký signál a keď to chlap stále nechápe tak je naštvaná.
A väčšina žien druhú šancu nedáva, preto s tebou už nekomunikuje.A ešte jedna vec,ženy vždy vedia čo chcú,to ich neviem znamená že nekecaj a konaj, lebo priamej odpovede sa nedočkáš. Či to skončí len nejakými hrátkami alebo bude aj sex to záleží na nej.Keď nebude chcieť to už ti povie ráznejšie,to bude znieť ináč ako to jej neviem.
Napísal 16 January 2012 - 19:01
no v inom prípade by si mal pravdu... ale ja som urobil pre to všetko...hovoríš tu o sexe ... ale viem že to ona nechcela keď som si ju chcel pritulit tak sa "nenapadne" odtahovala vždy sa otočila chrbtom ... ani pusu mi nikdy vlastne nedala to skor iba ja jen...tu je jasný problém v tom že ona proste vztahom nechápe ja som sa bavil s jej kamarátmi ktorý ju už poznajú dlho a je to tak...ona len chcela už konečne normálny vztah...ale nevie to proste sa chce iba baviť...oni tomu hovoria že je koketa..rada sa baví s chlapmi má to rada ale nebere to vážne...je to moja chyba hlavne že som do toho hned spadol ...
Napísal 16 January 2012 - 23:15
adrenaline, on 16 January 2012 - 19:01, said:
no v inom prípade by si mal pravdu... ale ja som urobil pre to všetko...hovoríš tu o sexe ... ale viem že to ona nechcela keď som si ju chcel pritulit tak sa "nenapadne" odtahovala vždy sa otočila chrbtom ... ani pusu mi nikdy vlastne nedala to skor iba ja jen...tu je jasný problém v tom že ona proste vztahom nechápe ja som sa bavil s jej kamarátmi ktorý ju už poznajú dlho a je to tak...ona len chcela už konečne normálny vztah...ale nevie to proste sa chce iba baviť...oni tomu hovoria že je koketa..rada sa baví s chlapmi má to rada ale nebere to vážne...je to moja chyba hlavne že som do toho hned spadol ...
Ahoj. Vieš, koketa-nekoketa, prečo by si Ťa potom pozývala na víkend domkov, predstavovala rodičom? To mi nepríde úplne normálne, na diskotékach sa koketuje, ale domov sa (aspoň u mňa) vodia už muži, ktorých beriem aspoň kusok vážnejšie..
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať