Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: mám od nej zmiešané signály - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

mám od nej zmiešané signály zase ďalšia ktorá hľadá kamaráta Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Patrick32 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 21-January 12

Napísal 21 January 2012 - 13:20

Ahojte
Potreboval by som radu, spoznal som jednu velmi fajn babu s ktorou si veľmi dobre rozumieme, problém je že mi tvrdí že hľadá iba kamaráta. Za normalnych okolností by som vymazal jej číslo mailovú adresu a nikdy sa jej neozval tak ako som to spravil už veľa krat pred tým. Problém je že v jej prípade pozorujem veľa signálov ktoré naznačujú že chce alebo ráta s tým že by mohlo byť niečo viac a sučasne veľa signálov ktoré hovoria že naozaj hľadá iba priateľa. Príklad boli sme spolu na diskotéke a celý čas sa odo mňa neodtrhla a dokonca trochu žiarlila ked som bol so svojou známou. Na druhej strane nikdy ma nenechá zaplatiť, vždy zaplatí svoju časť a neustále mi tvrdí že tu pravú jedného dňa nájdem.
Z toho čo o nej viem je jasné že má pomerne veľa kamarátok ale prakticky žiadne mužské plece na ktoré by sa mohla vyplakať a podľa jej slov si vždy viac rozumela s mužmi. Čo sa týka intimity zatiaľ ma nenechala ani len ju pobozkať no pravdou je že idem na ňu dosť rychlo čo počúvam z viacerých zdrojov.
Na jednej strane si veľmi rozumieme na druhej mám strach že tento "vzťah" mi ublíži a len potvrdí jedno z mojich pravidiel: "vymaž ju zo života pri najmenšom náznaku kamarátstva".
Vopred ďakujem za každý názor.
Patrick
0

#2 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 21 January 2012 - 21:50

Ahoj.
Kde mas problem? Pozvi ju na rande, len vy dvaja a uvidis. Stratit nemas co, ak nepotrebujes "kamaratku". Aspon budes vediet na com si. Kolko mate obaja rokov?
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
0

#3 Užívateľ je offline   Patrick32 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 22 January 2012 - 07:26

Zobraziť článokTerrorrunner, on 21 January 2012 - 21:50, said:

Ahoj.
Kde mas problem? Pozvi ju na rande, len vy dvaja a uvidis. Stratit nemas co, ak nepotrebujes "kamaratku". Aspon budes vediet na com si. Kolko mate obaja rokov?

0

#4 Užívateľ je offline   Patrick32 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 22 January 2012 - 07:36

Na rande som ju uz pozval a urcite pozvem este viac krat, tiez to vidim tak ze bude treba este skusat trochu jej reakcie aby som si spravil konecnu predstavu o tom co chce resp. ci vobec vie co chce.
0

#5 Užívateľ je offline   caramelka Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 52
  • Dátum registrácie: 09-January 12

Napísal 27 January 2012 - 20:15

podle mě se nemůže rozhodnout, nebo si tě jen tak oťukává, já bych tomu dala ještě čas, strávíte nějaký čas spolu a uvidíš, jestli se z toho něco vyvine.
potom bych se jí zkusila někdy zeptat, co přesně za vztah by teď hledala do budoucna, ale ne s tebou, ale tak obecně. na mě to působí tak, že s tebou nechce vážně chodit, ale možná hledá vztah na sex a nechce se jinak vázat. pokud chce být kamarádka, tak si z tebe nejspíše chce udělat nejlepšího kamaráda, jak jsi psal, u kterého by se mohla vyplakat. hodně zdaru.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov