Ahojte všetci, potrebovala by som od vas radu , pretoze mi ju nikto nevie dat....bude to strucne napisane no......
Takze mam priatela zoznamili sme sa asi pred pol rokom, a chodime spolu len 2mesiace , zo zaciatku bolo vsetko v poriadku.Boli sme spolu skoro kazdy den, povedal mi ze ma lubi a ze je rad ze ma spoznal, ze somnou chce byt a travit co najviac casu, tak sme sa blizsie spoznavali , smiali sa proste vsetko bolo fajn.Dohodli sme sa na spolocnom byte aby sme mohli byt spolu pretoze teraz byvame obidvaja na ubytovni a pracujeme v tej istej praci.
odrazu sa vsetko zmenilo, malo kedy pride za mnou, menej rozprava , ked som sa ho opytala ci ma ma este vobec rad a co sa deje odpovedal len ze ma nejaku blbu naladu ze on s po case z toho dostane .....bla bla bla.......nakoniec povedal ze chce ist byvat sam, pretoze chce mat klud kedze teraz byva na izbe s dvomi kamosmi, takze ja som bola uz odpisana, nakoniec mi povie ze bude byvat s kamaratom na byte fajn.....jeden den je faj druhy den je ako keby sme boli len kamosi...nechapem absolutne nic, keby mi aspon povedal ze uz somnou nechce byt a ze ma uz nem a rad ale nic absolutne nic.A neviem co si mam mysliet. Poradte mi prosiiiiiiiiiim lebo ja sa mu uz nemienim pchat do zadku.pred druhymi povie ze som jeho priatelka ale vobec sa tak nesprava.....Trapi ma to velmi ....Dakujem
Strana 1 z 1
Poradte mi prosim niekto....
Napísal 26 January 2012 - 00:09
Milá Kaja,
rozmýšľam, čo Ti poradiť a napadá ma asi len toľko - čo ak sa tento muž zľakol, že ísť bývať s Tebou je priveľký krok smerom dopredu? Nepíšeš, akí ste starí, ale myslím, na každý vzťah je po dvoch mesiacoch pomerne skoro ísť bývať spolu.
Kľud od celého okolného sveta potrebuje občas každý z nás. Neviem, aký je Tvoj priateľ, či intro - alebo extrovert. Sú ľudia, čo po príchode domov z práce ozaj nemajú náladu a silu už byť s nikým, len si v kľude dať večeru, pohár vína a pozerať telku.
A čo tak - obaja si ešte chvíľku ponechajte vlastný priestor a venujte čas spoločnému spoznávaniu. Lebo keď začneš s niekým bývať, už niet moc cesty nazad.
Ohľadom toho, ako sa správa, sa moc vyjadriť neviem. Skús to kúsok rozviesť, nech vieme, v čom je jeho správanie iné ?
rozmýšľam, čo Ti poradiť a napadá ma asi len toľko - čo ak sa tento muž zľakol, že ísť bývať s Tebou je priveľký krok smerom dopredu? Nepíšeš, akí ste starí, ale myslím, na každý vzťah je po dvoch mesiacoch pomerne skoro ísť bývať spolu.
Kľud od celého okolného sveta potrebuje občas každý z nás. Neviem, aký je Tvoj priateľ, či intro - alebo extrovert. Sú ľudia, čo po príchode domov z práce ozaj nemajú náladu a silu už byť s nikým, len si v kľude dať večeru, pohár vína a pozerať telku.
A čo tak - obaja si ešte chvíľku ponechajte vlastný priestor a venujte čas spoločnému spoznávaniu. Lebo keď začneš s niekým bývať, už niet moc cesty nazad.
Ohľadom toho, ako sa správa, sa moc vyjadriť neviem. Skús to kúsok rozviesť, nech vieme, v čom je jeho správanie iné ?
Napísal 26 January 2012 - 03:37
Ahoj Kaja, takže rovno k veci, bud sa ti vyhýba,že robíš nanho nátlak a potrebuje priestor a nedokáže držať s tebou vlnovú dĺžku alebo si našiel inú,zistíš to veľmi jednoducho,ak má ešte o teba záujem, začni sa správať ako on k tebe tak ty k nemu..ak to počase nevydrží má ťa stále rád,ale ak si toho ani nevšimne,tak je fakt trubeľ a v tom prípade sa rozísť,dalej to udržiavať to by nemalo zmysel.... takže verím,že sa to nejak vyrieši a časom budeš spokojná,bud s nim alebo sama...držím palce
Napísal 26 January 2012 - 18:33
no ja poviem čo si myslím a u chlapov to tak už býva ... ak už bol sex chlapec sa už možno najedol do sýta čo znamená že dostal čo chcel a v skratke ho to nebaví, je to kruté nájdi si lepšieho čo ťa bude naozaj ľúbiť a mala rada kedže ste už po 2 mesiacoch spolu bývali... pomaly dalej zájdeš , hodne štastia :-)
Napísal 27 January 2012 - 19:29
Ibaze, to byvanie nevymyslela ja ale on ......to je ten problem to by som potom aj ja chapala tak ze by sa toho asi zlakol a preto je taky ale nechapem nic....Jeden de pride je fakt ze v pohodke, hladka ma, pobozka ma povie mi Zlato a na druhy den zase opak.....neviem mozno ano je to z tej praci ze je unaveny a chce byt sam chapem aj ja som unavená ked taham 16ky kazdy den ale vzdy sa tesim ked pridem z prace ze ho aspon uvidim aj ked len na par minut ale on nie on to ma v .......som naivnaaaa. neviem preco mam take nestastie v laske vzdy to takto dopadne......na nic......A tak som verila ze uz konecne bude vsetko inak no a je to znova to isteeee.......
Este mi povedal ze on prisiel sem do Prahy koli novemu zaciatku, pretoze sa tiez rozisiel s byvalou a ze chce byt somnou, a ze on vie ze sa mi tak nevenoval ako by mal ale ze uz bude vsetko inee.... no vydrzalo mu to asi tak tyzden a znova je to to co bolo.... tak???????????????????????????????????ja neviem co uz.....ale ste zlaty ze ste mi odpisali......fakt necakal som to.....aspon niekomu sa mozem vyrozpravat mno a vypocut si co dalej......
Este mi povedal ze on prisiel sem do Prahy koli novemu zaciatku, pretoze sa tiez rozisiel s byvalou a ze chce byt somnou, a ze on vie ze sa mi tak nevenoval ako by mal ale ze uz bude vsetko inee.... no vydrzalo mu to asi tak tyzden a znova je to to co bolo.... tak???????????????????????????????????ja neviem co uz.....ale ste zlaty ze ste mi odpisali......fakt necakal som to.....aspon niekomu sa mozem vyrozpravat mno a vypocut si co dalej......
Napísal 14 February 2012 - 11:55
AHOJTE . PROSÍM VÁS VŠIMNITE SI MOJ ČLÁNOK A PORADTE MI.
Potrebovala by som poradiť . Neviem čo mám robiť Chodím s jedným chlapcom od augusta minulého roka . Po čas toho som ho podvádzala. Neuvedomovala som si čo robím, nebrala som ho vážne mala som ho rada ale nemilovala som ho . Nevedela som čo to láska je. Zistil to že ho podvádzam. No keď som ho stratila vtedy som zistila že je pre mňa najdôležitejší , a že ho Milujem. Bojovala som aby sa ku mne vrátil späť. A tak aj bolo pred vianocai minulého roka sme sa dali znova do kopi a začali sme od nový život. Ja to už nerobím Pretože už viem čo je to láska. Chcela by som vrátiť čas. NO fajn Zabudlo sa na to, aspon sme to uz neriešili. Potom sme spolu prežili krásne dva nové mesiace . Vstúpila som s nim do nového roka. Myslela som že ho to už prejde ale mýlila som sa. asi pred Niekoľkými dňami mi to spomenul a povedal že ak mu nepoviem presne pravdu čo sa stalo a že s koľkými som sa tak stretávala tak ma nechá. Ja som sa bála že onho pridem a tak som mu všetko postupne vysvetlila . No on mi stale neveri . Tvrdíí že vie o niečom a caka kedy sa mu priznam. No ja som si ista ze uz nic mu netajim. CO mam robit Zmení sa Bude ma mat este rad. On by ma uz aj nechal ale ja som ho prosila a plakala som aby to nerobil. Neviem ci som urobila spravne pretoze ja ho nechcem nutit no Milujem ho. Co mam robit ? FIFI
Potrebovala by som poradiť . Neviem čo mám robiť Chodím s jedným chlapcom od augusta minulého roka . Po čas toho som ho podvádzala. Neuvedomovala som si čo robím, nebrala som ho vážne mala som ho rada ale nemilovala som ho . Nevedela som čo to láska je. Zistil to že ho podvádzam. No keď som ho stratila vtedy som zistila že je pre mňa najdôležitejší , a že ho Milujem. Bojovala som aby sa ku mne vrátil späť. A tak aj bolo pred vianocai minulého roka sme sa dali znova do kopi a začali sme od nový život. Ja to už nerobím Pretože už viem čo je to láska. Chcela by som vrátiť čas. NO fajn Zabudlo sa na to, aspon sme to uz neriešili. Potom sme spolu prežili krásne dva nové mesiace . Vstúpila som s nim do nového roka. Myslela som že ho to už prejde ale mýlila som sa. asi pred Niekoľkými dňami mi to spomenul a povedal že ak mu nepoviem presne pravdu čo sa stalo a že s koľkými som sa tak stretávala tak ma nechá. Ja som sa bála že onho pridem a tak som mu všetko postupne vysvetlila . No on mi stale neveri . Tvrdíí že vie o niečom a caka kedy sa mu priznam. No ja som si ista ze uz nic mu netajim. CO mam robit Zmení sa Bude ma mat este rad. On by ma uz aj nechal ale ja som ho prosila a plakala som aby to nerobil. Neviem ci som urobila spravne pretoze ja ho nechcem nutit no Milujem ho. Co mam robit ? FIFI
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať