...
Strana 1 z 1
dilema
Napísal 26 January 2012 - 09:47
Fuu..
Do hlavy ani do srdca Ti nikto nevidíme.
Aspoň môj postreh k "prvému", Tvojmu ex. Rozišli ste sa asi.. xxkrát, počítať z toho príspevku sa mi to nechce. Naozaj si myslíš, že by sa to zmenilo tentokrát? Už v úvode som sa zarazila, tušila si, že ťa má len ako hračku a nevadilo Ti to. Ako tak počítam, má už dobre cez 30 rokov a tento muž sa len tak ľahko nezmení. Nepoznám ho, ale kto chce celý život riešiť doťahovačky hore-dolu, chvíľu sa mojkať, potom pohádať, rozchádzať sa, asi si chýbať a schádzať zase neskôr? Veď tie dva prerušované roky boli ako horská dráha s ním.
K Tvojmu terajšiemu partnerovi - keď píšeš, že bolo všetko dobré a zrazu prišli hádky, v opilosti žiarlivosť a agresia (čo myslíš tým, že sa dva krát prejavila už?), čo je tým zlomom, že to fungovať prestalo?
Do hlavy ani do srdca Ti nikto nevidíme.
Aspoň môj postreh k "prvému", Tvojmu ex. Rozišli ste sa asi.. xxkrát, počítať z toho príspevku sa mi to nechce. Naozaj si myslíš, že by sa to zmenilo tentokrát? Už v úvode som sa zarazila, tušila si, že ťa má len ako hračku a nevadilo Ti to. Ako tak počítam, má už dobre cez 30 rokov a tento muž sa len tak ľahko nezmení. Nepoznám ho, ale kto chce celý život riešiť doťahovačky hore-dolu, chvíľu sa mojkať, potom pohádať, rozchádzať sa, asi si chýbať a schádzať zase neskôr? Veď tie dva prerušované roky boli ako horská dráha s ním.
K Tvojmu terajšiemu partnerovi - keď píšeš, že bolo všetko dobré a zrazu prišli hádky, v opilosti žiarlivosť a agresia (čo myslíš tým, že sa dva krát prejavila už?), čo je tým zlomom, že to fungovať prestalo?
Napísal 26 January 2012 - 16:31
s tou agresiou som to myslela tak, ze uz 2x ssa stalo, ze bol agresivny voci mne..zatial ma neudrel, ale tak bojim sa toho, ze by sa to casom mohlo stat..jednoducho zostalo to pri par modrinach. to je jedna z veci co ma od tohoto vztahu odradza, dalsie su, ze vzdy ked je nejaky problem tak sa stiahne odide hoci z postele a sedi v kuchyni oprety o studeny mur a musim ho nasilu tahat a prehovarat, aby si siel lahnut, alebo sa zoberie niekam von a tam niekomu kto mu celkom nevonia alebo sa nanho zle pozrel "da do nosa" alebo zo seba zacne robit chudacika, ze vsetko hadzem nanho a robim z neho najvacsie kkta a pod tak isto jeho strasna ziarlivost a podozrievavost..normalne svoje predstavy uvadza ako realitu a neda si vysvetlit, ze to tak nie je. pri nejakej nezhode s nim nie je ziadna rec aby sme to mohli nejak vyriesit..furt odide,2x uz hovooril o samovrazde,ze jemu je uz vsetko jedno a ked ho horko tazko presvedcim,aby prisiel domov a sme to nejak si vyrozpravali tak sa mi potom so slzami v ociach ospravedlnuje a slubuje,ze sa to uz nebude opakovat..ale tak...zatim sa opakovalo..
aj ked sa to deje este len nejaky tyzden, ale viem ze to treba riesit hned..ale neviem ako..???
inak co sa tyka rozhodovania..definitivne som sa rozhodla pre tohto partnera..teda pokial si to nepokasle takymto pretrvavajucim spravanim ( ale k byvalemu sa nevratim-to uz viem na isto)
aj ked sa to deje este len nejaky tyzden, ale viem ze to treba riesit hned..ale neviem ako..???
inak co sa tyka rozhodovania..definitivne som sa rozhodla pre tohto partnera..teda pokial si to nepokasle takymto pretrvavajucim spravanim ( ale k byvalemu sa nevratim-to uz viem na isto)
Napísal 26 January 2012 - 23:44
Najradšej by som napísal že niektorým ľudom treba zobrať občianske preukazy a poslať ich naspäť na strom.
Escalina kde si vyrastala? Máš nejakú rodinu? Rodičov, súrodencov?
Prepáč nechcem ti ubližovať, ale niekde sa stala chyba, si mladá a snažíš sa nejako prežiť.V tvojom živote sú dôležitý dvaja ľudia bývalý a terajší priateľ ale ani jeden za veľa nestojí.Myslím že si fešná baba skús nájsť niekoho tretieho. Aké máš možnosti bývania?
Escalina kde si vyrastala? Máš nejakú rodinu? Rodičov, súrodencov?
Prepáč nechcem ti ubližovať, ale niekde sa stala chyba, si mladá a snažíš sa nejako prežiť.V tvojom živote sú dôležitý dvaja ľudia bývalý a terajší priateľ ale ani jeden za veľa nestojí.Myslím že si fešná baba skús nájsť niekoho tretieho. Aké máš možnosti bývania?
Napísal 27 January 2012 - 10:18
Escalina - mas pocit, ze by si dokazala zit len sama so sebou, ci potrebujes pri sebe niekoho, partnera, ktory by bol pri tebe? Lebo mam pocit, ze by si nedokazala zit sama so sebou. Ale musis to urobit, to je jedine riesenie, ako to vidim ja, prepac. Obaja muzi v tvojom zivote su svojim sposobom hulvati a neokrochanci. Nezasluzia si byt s tebou. Oslobod sa od nich. Bojim sa, ze tento druhy ta tak lahko nepusti. Nedaj sa. Mas kam ist? K rodicom?
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať