Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: spolocne byvanie - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

spolocne byvanie skuska pred trvalym usadenim sa Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 27 January 2012 - 22:45

zdravim,

uz som tu dlho nic nepisal, ale predsa by som rad pocul vas nazor.
Sme s priatelkou spolu uz tri roky. Fungujeme viacmenej na dialku. Ja zijem na juhu sloneska u rodicov a som zamestnany v rodinnej firme.
Ona Pracuje v BA a tam je v podnajme. Chceli by sme pomalicky nas vztah posunut dalej a tym padom sa otvorila otazka spolocneho byvania. Problem je ale vtom ze obaja mame pracu, ktoru z roznych dovodou nevieme a nechceme menit. A ta nas viaze k miestu kde sme. Myslite si ze by bolo realne ak by sme si nasli byt a sli tam do podnajmu niekde na polceste medzi ba a mojim zamestanim? Ze by sme to obaja riesili formou dochadzky do prace. Pre oboch by to bolo castovanie tak 60km denne tam a potom spat. Moze takyto system fungovat? aspon na urcity cas?
resp. ako ste to riesili vy ,alebo aky mate nato pohlad?

Tony
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#2 Užívateľ je online   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 28 January 2012 - 21:07

Nazdárek Tony.
Ja bývam 50 km od BA u tu veľa ľudí ráno sadne do auta a ide do BA do práce.Od nás zo Záhoria nieje problém.Ale posúvať sa Od Pezinka, Trnavy alebo Šamorína ide ráno na nervy.Vieš že dobrý vzťah je hodnota tak určite sa to na nejaký čas dá.Myslím že už si to mal o nejaký rok skôr riešiť.
0

#3 Užívateľ je online   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 28 January 2012 - 21:08

autor
0

#4 Užívateľ je online   autor Icon

• Skúsený člen

Napísal 28 January 2012 - 21:10

autor
0

#5 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 04 February 2012 - 19:28

Vy ste zacali chodit spolu, ked ste uz boli v tejto situacii, ze ste sa spoznali ja neviem cez internet, a ona uz pracovala a byvala v BA a ty si bol usadeny v rodiinej firme a rodicovskom dome? Lebo ak ano, je pochopitelne, ze chcete uz byvat spolu... Ak nie, preco ste si nenasli prace blizsie pri sebe?
K veci - ako docasne riesenie, okej. Nastalo urcite nie. Zaberie to prilis vela casu na cestovanie, prilis vela pohonnych latok, penazi, cloveku energie a bude skor unaveny. Peniaze pre mlady par by sa dali investovat lepsie ako na benzin. A cas zabity cestovanim sa da vyuzit efektivnejsie. Ved ale to ty vies :)
0

#6 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 05 February 2012 - 20:42

aby som celu situaciu dal do obrazu. Spoznali sme sa po cas mojho VS studia v Ba. Vtedy sme boli spolu pomerne intenzivne, aj ked sme nebyvali v spolocnej domacnosti. Ona sa medzicasom zamestnala v Ba. Mna ale necakany vyhadzov zo skoly donutil vratit sa domov. Tu som vystudoval resp kvalifikoval sa ako kominar a zamestnal sa v rodinnej firme. Zijeme sice spolu pomerne intenzivne ale aj tak je to v urcitom pohlade na dialku. Ona je naozaj trpezliva a netlaci na mna, ba skor nabada ma aby sme konali pomali a uvazene.
Financna cast ma trapy menej, lebo zatial som v stave ze by sme to dokazali utiahnut. Skor ma trapy to cestovanie a hlavne na jej strane. Ja som zvyknuty sa beztak dost vela presuvat.

Do cca troch rokov planujeme ze by bolo idealne mat deti a predtym by sme ale chceli trocha zit spolu. Nieco ako skuska dennodenneho spoluzitia.

0

#7 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen

Napísal 06 February 2012 - 13:33

Ocividne teda ty si rozhodnuty to tymto stylom to skusit, a ak aj ona, tak ste problem vyriesili ;) Ked to obaja chcete, lubite sa, chcete spolu neskor zit nastalo, tak to skuste ;)
0

#8 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 07 February 2012 - 21:09

dakujem a postrehy

My si to este poriadne zhodnotime a dufam ze do troch rokov sem ak bude toto forum fungovat napisem hrdo ze som manzel a otec zaroven :)

Tony

0

#9 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen

Napísal 07 February 2012 - 21:53

Uz teraz sa tesim, to vtedy dufam ja budem uz studovat na magistru a priatel mat pracu, vystudovanu vysku, a byvat spolu v podnajme :) Tak potom si povieme! ;)
0

#10 Užívateľ je offline   Mariana1234 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 14-February 12

Napísal 15 February 2012 - 00:46

Ahoj Tony,

to znie ako dobry kompromis. Bude to casovo a energeticky narocnejsie, ale pokial mate "vyssi" ciel (co mate), tak vzdy to ide. Uz aj to je odvazny krok, nakolko obidvaja opustite iste istoty a kus pohodlia. Tym bude vsak vztah vzacnejsi.

Vela stastia a dobru hudbu pri cestovani:)

Mariana
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov