ahoj,
moj problem je manzelova byvala priatelka.nepoznam ju,videla som ju len raz,aj to matne,no mma z nej zly pocit.rok a pol manzelovi ktosi vyvolaval,no nevieme doteraz kto.manzelova priatelka ako som sa dozvedela,je v uzkom kontakte s manzelovymi kamaratmi a to mi dost vadi...manzel ju opustil,no ona nadalej udrzuje kontakt s jeho kamosmi...je to podla vas normalne?...mozno som paranoidna,uz sama neviem.trapi ma to uz dlho,nechapem,preco s nimi udrziava kontakt,preco ich ma vsetkych na istej soc.sieti v priateloch...preco s nimi chodieva vonku,na discoteky....ak by mna opustil muz,s nim a jeho kamosmi nechcem mat uz nic spolocne.uz dlhsi cas si myslim,ze ona bola za anonymnymi telefonatmi,ze zamerne sa s nimi stretava...manzel s nimi von nechodi...som ziarliva,prehanam?neviem,ak ano,napiste mi to...dokonc vraj jeden cas nieco s manzelovym kamosom riesila,viac som sa nedozvedela,kedze ako manzelke jej byvaleho mi ti kamosi nepovedia.citim hnev na nich,ze s nou chodia von,beriem to ako podraz,boli na nasej svadbe a s nou takto udrzuju kontakt,ale uvedomujem si ,ze su slosobdne bytosti a mozu si robit co chcu,,,,
Strana 1 z 1
poprosim Vas nazor asi mi sibe
Napísal 04 February 2012 - 17:49
Tvoj manzel sa ale s byvalou nestretava, neudrziava kontakt, v jeho spravani podla vsetkeho si si nevsimla ziadne naznaky, ze by sa s nou potajme stretaval. Pripomina mi to jednu situaciu u nas v partii. Moja najlepsia priatelka sa rozisla so svojim partnerom po 4.5roku, on si zacal pisat a stretavat sa s inou. Lenze my ako partia funguje v tej istej kombinacii aj nadalej, hoci oni dvaja-kamoska a jej partner obmedzili medzi sebou kontakt a s nami ona uz velmi nechodi, ale s jeho/nasimi kamosmi si pise nadalej. Neda sa odtrhnut len tak nieco na povel, ked sa s tymi ludmi poznas takmer 5 rokov. Nasi kamosi neprestanu s nou udrziavat kontakt len preto, ze sa rozisli a on si nasiel inu, rovnako ako ona. Chapes? Nebudu sa priklanat na jej ci jeho stranu, nemaju na to dovod uprednostnit jeho, ci ju. Napisala som to zrozumitelne? 
A co ma znamenat veta : ak by ma opustil muz, s nim a jeho kamosmi nechcem mat uz nic spolocne. Ty si myslis, ze ta moze kvoli nej opustit?
A co ma znamenat veta : ak by ma opustil muz, s nim a jeho kamosmi nechcem mat uz nic spolocne. Ty si myslis, ze ta moze kvoli nej opustit?
Napísal 04 February 2012 - 21:17
oni boli apolu len rok a pol...to nie je 4,5 rokov...nemyslis?a znamena to to,ze ak by mna muz opustil,tak mu kaslem na hlavu a jeho kamosom tiez...ved mam kopu inych kamaratov a nemusim byt naviazana za ten rok len na prave tychto...ale aj tak dakujem za radu,odpoved...takze ty v tom nic cudne nevidis...
Napísal 04 February 2012 - 22:09
S nou sa bavia oni, nie on, nie tvoj muz. Vzal si ta za zenu, lebo lubi teba, chapes?
Neprejavuje ti to? Necitis to od neho? Ak nie, porozpravaj sa s nim o tom. Ked ta ozaj lubi, spolocne to vyriesite. Bud pokojna a vysvetli mu, v com ty vidis problem vasho vztahu. Casto sa stretava so svojimi kamosmi, ked mas tendenciu hadzat ho do jedneho vreca s nimi? Kolko mas rokov a kolko on a ako dlho ste spolu?
Napísal 29 March 2012 - 18:57
no bud to muze byt cele pravda nebo cele nahoda. takto kazdy jsme jiny. treba se nemas ceho bat, jestli se s nima ona styka a tvuj manzel ne, tak myslim, ze se neni ceho bat.
pokud bys nasla jasny dukaz, ze anonymni telefonaty byly od ni nebo dukaz, ze se s nima bavi, protoze doufa v navrat tveho muze, pak je na miste se obavat. ale to bys napred takovy dukaz musela najit a to nemas jak. muzes se se svym manzelem o ni pobavit, jaka byla, jestli neni trochu na hlavu atd.. pokud mas obavy. kdyz ti o ni rekne vic, tak budes klidnejsi, protoze mel duvod ji opustit.
pokud bys mela jasne dukazy a stale by otravovala, tak za ni muzes zajit osobne ;-)) ale nedoporucuju, pokud ty dukazy nemas, a myslim si, ze to v tomto pripade tak nebude. nicmene chapu tvoji paranoiu.
normalne se s nim o tom pobav, aby se to vyresilo. urcite ma rad jen tebe, tak uvidis, ze resis blbosti.
pokud bys nasla jasny dukaz, ze anonymni telefonaty byly od ni nebo dukaz, ze se s nima bavi, protoze doufa v navrat tveho muze, pak je na miste se obavat. ale to bys napred takovy dukaz musela najit a to nemas jak. muzes se se svym manzelem o ni pobavit, jaka byla, jestli neni trochu na hlavu atd.. pokud mas obavy. kdyz ti o ni rekne vic, tak budes klidnejsi, protoze mel duvod ji opustit.
pokud bys mela jasne dukazy a stale by otravovala, tak za ni muzes zajit osobne ;-)) ale nedoporucuju, pokud ty dukazy nemas, a myslim si, ze to v tomto pripade tak nebude. nicmene chapu tvoji paranoiu.
normalne se s nim o tom pobav, aby se to vyresilo. urcite ma rad jen tebe, tak uvidis, ze resis blbosti.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať