Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: poprosim Vas nazor - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

poprosim Vas nazor asi mi sibe Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   esterka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 03-February 12
  • Bydliskobanska bystrica

Napísal 03 February 2012 - 23:46

ahoj,

moj problem je manzelova byvala priatelka.nepoznam ju,videla som ju len raz,aj to matne,no mma z nej zly pocit.rok a pol manzelovi ktosi vyvolaval,no nevieme doteraz kto.manzelova priatelka ako som sa dozvedela,je v uzkom kontakte s manzelovymi kamaratmi a to mi dost vadi...manzel ju opustil,no ona nadalej udrzuje kontakt s jeho kamosmi...je to podla vas normalne?...mozno som paranoidna,uz sama neviem.trapi ma to uz dlho,nechapem,preco s nimi udrziava kontakt,preco ich ma vsetkych na istej soc.sieti v priateloch...preco s nimi chodieva vonku,na discoteky....ak by mna opustil muz,s nim a jeho kamosmi nechcem mat uz nic spolocne.uz dlhsi cas si myslim,ze ona bola za anonymnymi telefonatmi,ze zamerne sa s nimi stretava...manzel s nimi von nechodi...som ziarliva,prehanam?neviem,ak ano,napiste mi to...dokonc vraj jeden cas nieco s manzelovym kamosom riesila,viac som sa nedozvedela,kedze ako manzelke jej byvaleho mi ti kamosi nepovedia.citim hnev na nich,ze s nou chodia von,beriem to ako podraz,boli na nasej svadbe a s nou takto udrzuju kontakt,ale uvedomujem si ,ze su slosobdne bytosti a mozu si robit co chcu,,,,
0

#2 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 04 February 2012 - 17:49

Tvoj manzel sa ale s byvalou nestretava, neudrziava kontakt, v jeho spravani podla vsetkeho si si nevsimla ziadne naznaky, ze by sa s nou potajme stretaval. Pripomina mi to jednu situaciu u nas v partii. Moja najlepsia priatelka sa rozisla so svojim partnerom po 4.5roku, on si zacal pisat a stretavat sa s inou. Lenze my ako partia funguje v tej istej kombinacii aj nadalej, hoci oni dvaja-kamoska a jej partner obmedzili medzi sebou kontakt a s nami ona uz velmi nechodi, ale s jeho/nasimi kamosmi si pise nadalej. Neda sa odtrhnut len tak nieco na povel, ked sa s tymi ludmi poznas takmer 5 rokov. Nasi kamosi neprestanu s nou udrziavat kontakt len preto, ze sa rozisli a on si nasiel inu, rovnako ako ona. Chapes? Nebudu sa priklanat na jej ci jeho stranu, nemaju na to dovod uprednostnit jeho, ci ju. Napisala som to zrozumitelne? :)
A co ma znamenat veta : ak by ma opustil muz, s nim a jeho kamosmi nechcem mat uz nic spolocne. Ty si myslis, ze ta moze kvoli nej opustit?
0

#3 Užívateľ je offline   esterka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 03-February 12
  • Bydliskobanska bystrica

Napísal 04 February 2012 - 21:17

oni boli apolu len rok a pol...to nie je 4,5 rokov...nemyslis?a znamena to to,ze ak by mna muz opustil,tak mu kaslem na hlavu a jeho kamosom tiez...ved mam kopu inych kamaratov a nemusim byt naviazana za ten rok len na prave tychto...ale aj tak dakujem za radu,odpoved...takze ty v tom nic cudne nevidis...
0

#4 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen

Napísal 04 February 2012 - 22:09

S nou sa bavia oni, nie on, nie tvoj muz. Vzal si ta za zenu, lebo lubi teba, chapes? :) Neprejavuje ti to? Necitis to od neho? Ak nie, porozpravaj sa s nim o tom. Ked ta ozaj lubi, spolocne to vyriesite. Bud pokojna a vysvetli mu, v com ty vidis problem vasho vztahu. Casto sa stretava so svojimi kamosmi, ked mas tendenciu hadzat ho do jedneho vreca s nimi? Kolko mas rokov a kolko on a ako dlho ste spolu?
0

#5 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen

Napísal 04 February 2012 - 22:10

A mas svojich kamaratov...ale mas predovsetkym tvojho muza, ktory ti ma byt oporou..ak nie nie je v poriadku, s nim sa o tom porozpravaj :)
0

#6 Užívateľ je offline   caramelka Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 52
  • Dátum registrácie: 09-January 12

Napísal 29 March 2012 - 18:57

no bud to muze byt cele pravda nebo cele nahoda. takto kazdy jsme jiny. treba se nemas ceho bat, jestli se s nima ona styka a tvuj manzel ne, tak myslim, ze se neni ceho bat.

pokud bys nasla jasny dukaz, ze anonymni telefonaty byly od ni nebo dukaz, ze se s nima bavi, protoze doufa v navrat tveho muze, pak je na miste se obavat. ale to bys napred takovy dukaz musela najit a to nemas jak. muzes se se svym manzelem o ni pobavit, jaka byla, jestli neni trochu na hlavu atd.. pokud mas obavy. kdyz ti o ni rekne vic, tak budes klidnejsi, protoze mel duvod ji opustit.

pokud bys mela jasne dukazy a stale by otravovala, tak za ni muzes zajit osobne ;-)) ale nedoporucuju, pokud ty dukazy nemas, a myslim si, ze to v tomto pripade tak nebude. nicmene chapu tvoji paranoiu.

normalne se s nim o tom pobav, aby se to vyresilo. urcite ma rad jen tebe, tak uvidis, ze resis blbosti.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov