Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Najprv podvádzal, teraz sa chce vrátiť...dá sa odpustiť? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Najprv podvádzal, teraz sa chce vrátiť...dá sa odpustiť? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Viki8888 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 08-February 12

Napísal 08 February 2012 - 15:29

Zdravím. Potrebujem trošku ,,rozumu,, od úplne nezainteresovaných ľudí. S priateľom som bola niečo vyše roka. Prvý polrok klapalo všetko úplne bezchybne. Potom z ničoho nič, mu prestal chutiť sex, bolo to čoraz zriedkavejšie. Keď sme sa o tom rozprávali, stále mi vravel, že proste má také obdobia. Že sa mu to nestalo prvý krát. Lenže potom som prišla na to, že bol za inou. Porozprávali sme sa o tom, povedal, že nevraví, že nič nebolo, ale nespal s ňou, že to bolo, len o tom, aby zistil, či to pri inej bude fungovať. Mám ho rada, povzniesla som sa nad to a odpustila s tým, že ak sa také niečo zopakuje, chcem od neho len to aby mi to povedal. Také veci sa stávajú,nič nie je večné a chápem, že sa môže nájsť človek, s ktorým mu bude lepšie ako so mnou, len chcem úprimnosť. Za dva týždne mi nejaký dajme tomu ,,vnútorný hlas,, povedal, aby som sa mu kukla do telefónu. To bolo prvý krát, čo som niečo také spravila a našla som mu tam sms ako vypisuje s nejakou babou oslovuje ju láska a podobne. A popri tom si vypisoval niečo podobné ešte s jednou. Tak som mu to hneď vykričala, to mi už nedalo, a odpoveď bola taká, že proste nechápe, čo sa s ním deje, že mi nikdy nechcel ublížiť, má ma strašne rád a nevie mi vysvetliť prečo to robí. Len, že to bolo medzi nami moc dokonalé všetko a to mu vadilo.Tak sme sa rozišli... Potom mi ešte písal, že som to najlepšie dievča na svete, a až teraz si uvedomil o čo naozaj prišiel, akú chybu urobil atď... Potom dva týždne nič, a zrazu sms, že chce ísť na kávu porozprávať sa a vysvetliť mi ešte niečo, a ako sa mám, že sa to nedá, ísť si dalej už len svoje... Ako ho poznám, tak by sa rád vrátil späť. A otázka znie. Dokázali by ste odpustiť a vrátiť sa? Ja v podstate áno, len tam je stále ten otáznik, či to neurobí znova. Nechápem trošku to chlapské zmýšľanie... Dokážu chlapi oslovovať babu ,,láska,, bez toho aby k nej niečo cítili, že tam proste ide len o namotanie danej osoby? Lebo keď som sa ho na to pýtala, povedal, že ju nemiluje, že tam šlo len o príťažlivosť. Dokáže si človek až natoľko vstúpiť do svedomia, aby naozaj všetko oľutoval???
0

#2 Užívateľ je offline   bluetank Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 16
  • Dátum registrácie: 23-February 07
  • Bydlisko---

Napísal 08 February 2012 - 18:14

Ak podviedol raz, podvedie aj znova. Takze je to jasne. Kasli na neho, lebo sa znova len popalis. Celkovo nechapem ako vobec mozes uvazovat nad tym,ze este by si bola rada keby sa vratil k tebe. To nemas hrdost? :-)
1

#3 Užívateľ je offline   Viki8888 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 08 February 2012 - 18:28

:) Hrdost mam ale ako sa vravi laska je svi... takze asi tak to je.
0

#4 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 08 February 2012 - 20:10

Viki, toto nie je dobre, toto nie je fajn. Lubis ho, ale on teba nie. On klame len sam seba a teba, ze ta lubi. Ty si prilis ochotna sa mu podriadit. Ty nemas predpokladat, ze cloveku, ktoreho lubis, bude s niekym inym lepsie ako s tebou. Ked niekoho lubime, a ten druhy lubi nas, NAOZAJ LUBI, tak si nebude vypisovat zamilovane smsky s oslovaniami laska inym ludom. K comu je to dobre? Mame budovat nas vztah, nie venovat sa inym viac, ako je treba. Pisem to mozno trochu prehnane, ale aby si si uvedomila, o co tu ide. Laska za ten rok vznikne, ale velmi rychlo zanikne, ak sa nebudeme o nu dostatocne starat, rozvijat ju a pestovat. Povedz mi, k comu je to dobre, ze sa takto trapis v niecom, co nazyvas vztah. Neopovaz sa k nemu vracat. Urobil chybu vo vztahu raz, odpustila si mu, no urobil ju aj druhykrat, a ste sa uz rozisli. Ak to chapem spravne. Dokedy chces tyrat samu seba tym, ze tentokrat to snad vyjde? Nevyjde. Mozno chvilu by to bolo fajn. No nie nadlho, zase by urobil to, co urobil. Prides mi ako rozumna osoba. Pozri-mi ti tu piseme svoja nazory a postrehy. Mozno v tvojej situacii, obaleni emociami by sme reagovali inak. Urob, co uznas za vhodne ty sama, nasledky jedneho ci druheho rozhodnutia ponesies sama. Nik ta nebude za to odsudzovat. Ak sa rozhodnes dat mu este sancu, a popalis sa-bud si ale ista, ze uz by si dal pred tebou vacsi pozor, aby si neobjavila jeho podvody-,budes vediet, ze ty si urobila, co si mohla, on to proste nezvladla, asi nie je vyzrety na vztah. Poboli to, ale zivot pojde dalej a ty casom zabudnes a budes o skusenost bohatsia.
0

#5 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 08 February 2012 - 20:17

Viki jemu neprestal po pol roku chutiť sex,len sexoval inde.A tie historky ktoré ti rozpráva ani nekomentujem.
Láska nieje sviňa len je slepá.Jednoducho ti ho chceš a stačí keď ti sľúbi že sa polepší.Problém je že ľudia ktorý klamú a sú neverný sa nepolepšia len začnú zahýbať z rozumom, aby sa na to neprišlo.Už sa nestane že mu nájdeš niečo v mobile.Niektorý si píšu len keď sú v práci alebo škole.Ďalší si stále stráži mobil a berie si ho aj na WC.Poznám jedného manžela ktorý ma v pivnici ešte jeden mobil a behom večera ide pre niečo niekoľko krát do pivnice.Láska je ponuka a dopyt.Ten ktorý je viac zaľúbený a chce si partnera udržať urobí hoci čo aj neveru odpustí.Len ako potom prekúsneš keď ti jedného dňa povie že je koniec lebo už nejakú dobu má priateľku ktorá sa mu viac páči, aj sex je krajší a vôbec ho z ničoho nepodozrieva. Ona mu verí, nekontroluje ho ako ty, nespovedá, ani správy v mobile nečíta.Lebo ty mu odpustíš ale už nikdy mu veriť nebudeš.
0

#6 Užívateľ je offline   Viki8888 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 08 February 2012 - 20:33

Ja si v podstate uvedomujem, že to čo ste napísali, je realita a pravda. Len som to asi potrebovala počuť aj od niekoho iného, úplne nezainteresovaného. Tiež neverím tomu, že by sa človek mohol len tak polepšiť za dva tri týždne. Uvidím, čo mi to vlastne chce povedať, a tam to bude už len o tom, či zvíťazí rozum alebo cit, poeticky povedané. Teraz sa môžem zaťať, že určite nie, ale keď príde na vec, môže to byť úplne iné... Najhoršie je, že je to ešte pomerne čerstvé, keby sa to stalo o dva, tri mesiace, tak nad tým asi ani nerozmýšľam. Len keď má človek naozaj rád, dokáže odpustiť aj veci, ktoré by boli inokedy úplne nemysliteľné. To asi každý poznáme... Ako sa vraví ,,Človek mieni, život mení,,
0

#7 Užívateľ je offline   bluetank Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Bydlisko---

Napísal 08 February 2012 - 21:20

Nuz evidentne sa ti neda pomoct, lebo vsetci ti pisu co mas robit a ty mu akosi stale chces dat sancu a pises ze laska je svina. Komu neni rady, tomu niet pomoci. Toto uz neni laska ale BLBOST. Pravdepodbne si este mlada, tipujem tak okolo 18-20 rokov a taketo baby sa castokrat az tupo a slepo zalubia do nejakeho blbca, najlepsie nejakeho 21 rocneho majstra sveta, ktory vymeta diskoteky jedna radost a uziva si kade chodi. A ty mu potom vsetko este zalubene odpustia. Ja som mal takuto sesternicu, mala 18 a zalubila sa do takeho 20 rocneho pohladneho dementa niekde z dediny. A to bol tiez kurevnik a ju podvadzal. Zistila to a rozisla sa s nim a on doliezol naspat, a ona stastna a slepa mu odpustila,no tela hlupe a po case ju zas podviedol. Zase sa rozisli a on zas dosiel s placom na kolenach naspat. Takto prisiel naspat az 4 krat !!! Az potom sa uvedomila. Dnes ma uz 27 rokov a ma dlhorocny normalny vztah a sama sa smeje ako bola vtedy hlupa a naivna. Navyse ma normalneho slusneho chalana a ne nejakeho dedinskeho frajera, sedlaka bez maturity ako bol ten jej byvaly :-)
0

#8 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 356
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 08 February 2012 - 23:25

Pekne si to napísal chlape. Ja bývam na dedine ktorá má 3500 obyvateľov, mám len základné vzdelanie a kecám tu druhým do života. Tiež som išiel cestou pokus omyl.
0

#9 Užívateľ je offline   Terrorrunner Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 220
  • Dátum registrácie: 13-April 10

Napísal 09 February 2012 - 00:40

Zobraziť článokViki8888, on 08 February 2012 - 15:29, said:

že chce ísť na kávu porozprávať sa a vysvetliť mi ešte niečo, a ako sa mám, že sa to nedá, ísť si dalej už len svoje... Ako ho poznám, tak by sa rád vrátil späť. A otázka znie. Dokázali by ste odpustiť a vrátiť sa? Ja v podstate áno, len tam je stále ten otáznik, či to neurobí znova.

Zobraziť článokViki8888, on 08 February 2012 - 20:33, said:

Uvidím, čo mi to vlastne chce povedať, a tam to bude už len o tom, či zvíťazí rozum alebo cit, poeticky povedané. Teraz sa môžem zaťať, že určite nie, ale keď príde na vec, môže to byť úplne iné...

Bude ta presviedcat, bude na teba tlacit, bude sa vyhovarat, prizna si chybu, bude ti vysvetlovat, znovu bude tlacit na teba, bude ti hovorit ako vsetko olutoval, bude sa pred tebou "plazit", bude slubovat, znova na teba bude tlacit, bude ti spominat pekne veci, vytiahne na teba ze mate pred sebou buducnost, bude ti klamat do oci, znovu ti bude tlacit kaleraby do hlavy a to vsetko..a mozno este aj viac..
Jasne pozname :)
Nebud hlupa.
Z toho, co si napisala si nezasluzi byt s tebou. To je moj nazor a myslim, ze aj vsetkych, ktori sem prispeli. :)
"Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."
1

#10 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 09 February 2012 - 01:04

Popravde, všetko čo by som chcela napísať, už tu bolo povedané, ste ma predbehli :).

Ale: Mám 25 a akurát som naletela jednému hajzlovi, tak, že sa až hanbím za seba. Bolo to zlé už predtým, rozišli sme sa, dala som mu 2.šancu, a sklamal ma. Ale buchla som sa do neho, láska je slepá, a hoci mi všetky, fakt všetky kamošky povedali, či som potratila rozum, uverila som zase.. Bol v tom tiež niekto iný a ako z filmu - "daj mi čas, poviem jej, chcem byť s tebou, chcem to s ňou ukončiť len férovo, nebudem ťa zrańovať, záleží mi na tebe,..." bla-bla-bla.

Neurobil nič.
Ba vlastne áno. Pomohol mi sa od neho odpútať. Už dúfam navždy.

Neurob zo seba handru, a ako písali ostatní, on sa nezmení, hej, kalerábiky sa do hlavy pchajú dobre, nasľubuje sa všetko.. Len aby si sa vrátila. Nevracaj sa a na stretku pevné nervy prajem!
0

#11 Užívateľ je offline   Viki8888 Icon

• Som tu nový
  • PIP

Napísal 09 February 2012 - 06:12

Bluetank zlý odhad, mám 26 a on 31, ja viem v tomto veku by som už mala mat rozum :) Dakujem všetkým za postrehy a rady...
0

#12 Užívateľ je offline   bluetank Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Bydlisko---

Napísal 09 February 2012 - 10:59

Zobraziť článokViki8888, on 09 February 2012 - 06:12, said:

Bluetank zlý odhad, mám 26 a on 31, ja viem v tomto veku by som už mala mat rozum :) Dakujem všetkým za postrehy a rady...

O to horsie. Ak ma 31, tak mu uz nepomoze ani svatena voda. Je to prehnity kurevnik.
2

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov