Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: potrebujem radu - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

potrebujem radu Ohodnotiť článok: -----

Hlasovanie: dajte radu (3 užívateľov hlasovalo)

čo mám podľa vás robiť?

1. oplatí sa ti na ňu čakať (1 hlasov [33.33%] - Zobraziť)

Percentuálny pomer: 33.33%

2. nechaj to na ňu (1 hlasov [33.33%] - Zobraziť)

3. nestojí ti za to (1 hlasov [33.33%] - Zobraziť)

Hlasuj Neregistrovaní návštevníci nemôžu hlasovať

#1 Užívateľ je offline   JakubXYZ Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 18-February 12
  • BydliskoNedaľeko stredu Európy xD

Napísal 18 February 2012 - 19:26

Dobrý deň.
Obraciam sa na Vás s prosbou aby ste mi poradili lebo som v koncoch.
Problém, ktorý ma teraz najviac trápi sa začal v septembri keď som nastúpil na výšku.Stretol som dievča a zapáčila sa mi.Najprv trvalo kým sme sa zoznámili,ale začalo to kamarátsky na krúžkoviciach.Potom sme si písavali na FB a tak ,lenže po čase tých mnohých hodín písania si a rozprávania sa ,som sa do nej zalúbil.Bolo to cítiť aj z jej strany,nie však v takej miere.Je dosť citlivá a ako mi sama povedala už sa sklamala vo veľa vzťahoch.Lenže stalo sa to čo som nečakal.Kamarátila sa s jedným spolužiakom a on jej po čase neavrhol vzťah.Ale po asi 1 alebo 2 týždňoch sa rozišli, resp. on jej dal "kopačky" pretože sme si spolu písavali a vynadal jej ,že ho podvádza so mnou pritom sme si len kamarátsky písali. Ona z toho bola na dne a doteraz sa s tým nevyrovala. Po čase mi písala , že nechcela zraniť moje city lebo vedela že som do nej a že ma má rada.Keď som ich videl spolu mal som hroznú náladu ale snažil som sa to zakrývať falošným úsmevom. Niekoľko nocí som nespal a rozmýšlal prečo som zaváhal a kde som urobil chybu.Vedel som že sa po tom rozchode cíti zle ,a tak som sa jej snažil vylepšiť náladu.Potom prišli vianočné sviatky a boli sme od seba vzdialení, ale písavali sme si každý deň a pred spaním posielali SMS.A tak to šlo ďalej a myslel som si že po čase by sme mohli spolu začať chodiť.Ako sa postupom času blížil Valentín stále viac som myslel na ňu. Často som jej opakoval ,že ju lúbim ,ale tvrdila že na vzťah so mnou ešte nieje pripravená.Prešiel asi mesiac a nechal som to na ňu.Posledných pár dnísom si v hlave premietal čo jej poviem , a ako asi zareaguje ,pretože už som to nemohol vydržať .Keď sme sa stretli po voľne medzi semestrami cítil som z jej strany, že už je možno ten časa tak som jej povedal že ju milujem ,lenže ona mi znovu povedala že ešte nie.Ale mám divný pocit ako by ku mne už nič necítila.Obrátil som sa na jej najlepšiu kamarátku a povedala jej že s ňou telefonovala a vravela jej ,že sa nechce púšťať do vzťahu lebo vie ako to zase skončí...
Prosím Vás o radu.
Vopred ďakujem.
0

#2 Užívateľ je offline   bluetank Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 16
  • Dátum registrácie: 23-February 07
  • Bydlisko---

Napísal 18 February 2012 - 20:18

Je to jasne ako facka. Z toho ziadny vztah nebude, bohuzial. Chce ta ako kamarata s ktorym si pokeca,popise, mozno vybehne na kavu a to je vsetko. Nic viac. Takze rada: hladat dalej
0

#3 Užívateľ je online   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 357
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 19 February 2012 - 02:19

Jakub, bluetank stručne napísal ako to je, a má pravdu.
Možno čakáš ešte nejaký názor, tak zober si začiatok svojho príspevku a píšeš tam že je dosť citlivá a sklamaná čo sa týka vzťahov.No zažil si to že keď sa jej niekto zapáči nemá problém hneď s ním chodiť.Ty si pre ňu vždy až ten druhý.
Takže to isté.Hľadaj ďalej.
0

#4 Užívateľ je offline   JakubXYZ Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 18-February 12
  • BydliskoNedaľeko stredu Európy xD

Napísal 19 February 2012 - 13:08

Vďaka za názory.
Autor no ono to nieje celkom tak s tým že nemá problém hneď s niekym chodiť, oni boli najprv len kamaráti len sa to zvrtlo potom asi po dvoch mesiacoch...a stále sa s tým nevyrovnala lebo sa vidia v škole skoro každý deň...
0

#5 Užívateľ je offline   caramelka Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 52
  • Dátum registrácie: 09-January 12

Napísal 23 February 2012 - 01:11

tak zkus zakrocit razneji slova jsou casto o nicem, chce to akci
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok