Strana 1 z 1
Ach Tá chémia
Napísal 24 April 2007 - 13:30
Ach tá chémia, urcite to kazdý z nás pozná. idete po ulici pozre sa na vás pekný chlapec a vy sa zachvejete. Mne sa to pred nedavnom nahodou stalo, z frajerom mame kratsiu pauzu kvoli jeho skole, no a ja som si uplne nehodou nasla milenca. Myslela som si ze by som takuto vec nikdy v zivote nespravila ale spravila som to a zistila som ze to nie je len chemia ale poriadny adrenalin. MOj priatel bol jediny chlap s ktorym som sa milovala a teraz ked sa stretavam z tym milencom je to nepredstavitelne vzrusujuce, pomaly uz ani nedokazem mysliet na ine veci ako na to ako a kedy sa konecne budeme milovat. Len pre info on je odo mna o 10 rokov strasi a ma malu dcerku a je zenaty. Je to proste nieco nepredstavitelne a nieco uzasne.
Chcela by som sa spytat ci ste nieco take zazili a ko ste vtedy reagovali a vseobecne na nejake rady a skusenosti.
Vopred Dakujem
Chcela by som sa spytat ci ste nieco take zazili a ko ste vtedy reagovali a vseobecne na nejake rady a skusenosti.
Vopred Dakujem
Napísal 24 April 2007 - 16:38
čo sa tu všetky baby zbláznili? to že starší chlap chce mladú riťku to je jasné každému, ale načo vám je ženatý, starý a s dcérou? keď je jeden mimo tak nech aspoň ten druhý trochu rozmýšla!
rady a skúsenosti? keď budeš raz vydatá a s deckom a tvoj mužíček ti toto spraví tak potom snáď začneš uvažovať aj niečím iným než vagínou
rady a skúsenosti? keď budeš raz vydatá a s deckom a tvoj mužíček ti toto spraví tak potom snáď začneš uvažovať aj niečím iným než vagínou
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 24 April 2007 - 19:12
Cucina said:
Ach tá chémia, urcite to kazdý z nás pozná. idete po ulici pozre sa na vás pekný chlapec a vy sa zachvejete. Mne sa to pred nedavnom nahodou stalo, z frajerom mame kratsiu pauzu kvoli jeho skole, no a ja som si uplne nehodou nasla milenca. Myslela som si ze by som takuto vec nikdy v zivote nespravila ale spravila som to a zistila som ze to nie je len chemia ale poriadny adrenalin. MOj priatel bol jediny chlap s ktorym som sa milovala a teraz ked sa stretavam z tym milencom je to nepredstavitelne vzrusujuce, pomaly uz ani nedokazem mysliet na ine veci ako na to ako a kedy sa konecne budeme milovat. Len pre info on je odo mna o 10 rokov strasi a ma malu dcerku a je zenaty. Je to proste nieco nepredstavitelne a nieco uzasne.
Vopred Dakujem
Vopred Dakujem
ahoj,
No v samej podstate asi Martin má pravdu. Lene to povedal dosť priamo.
Akosi som sa nedopátral koľko má rokov ty, ale predpokladam tak cca 20 (prepáč ak sa mýlim)
polo si ale jednoduchú otázku : ako dlho to takto pojde a čo vetko to môe zničit v tvojom a jeho ivote?
odpoveď je u menej trivialná a preto to nechám na teba.
ja som mal vztah s vekovym rozdielom max 8 rokov a mala sice dieta ale bola rozvedena. A musim konstatovat ze to neslo najlepsie, skoncilo to tak rychlo ako sa to rozhorelo, a uplne sme to skoncili ked som natrafil na vaznu znamost.
Urcite je charizmaticky, ma skusenosti a talent ale aj tak mam pocit za danych okolnosti ta len "zneuziva" a raz sa to cele moze pre niekoho bolavo skoncit.
(sorry ze som prestal pisat diakritiku, ale takto sa mi pise rychlejsie a lahsie, je to choroba s povolania :) )
Napísal 25 April 2007 - 12:34
Porozmýľaj troku či ti to stojí zato, ak by to tvoj priateľ v pauze dozvedel a roziiel sa s tebou.. Stál ti za to tento románik? Iné by bolo ak by si si s tým manelom a oteckom mala takýto vzťah, ale bola by si voľná..
A čo takto jeho rodina? Asi by nebol dobrý pocit ak by kvôli tebe ena prila o milovaného mua a dcérka o jediného tatina ;)
Raz som bola zbláznená do jedného 29-ročného, bol krásny, milý, pozorný a najlepie bolo e aj ja som sa páčila jemu. Boli sme spolu týdeň a potom som sa dozvedela, e má doma dve deti a manelku. Mala som ho neskutočne rada, no v tom momente som mu dala zbohom.. Nestojí mi za to rozbiť čiesi manelstvo a pripraviť deti o otca aj za cenu, e by som tým stratila blízkeho veľmi blízkeho človeka..
A ak som to dobre pochopila tebe s ním ide len o sex.. Tak kde je problém? S tvojim priateľom to tak nejde? Nebaví ťa to s ním??
A čo takto jeho rodina? Asi by nebol dobrý pocit ak by kvôli tebe ena prila o milovaného mua a dcérka o jediného tatina ;)
Raz som bola zbláznená do jedného 29-ročného, bol krásny, milý, pozorný a najlepie bolo e aj ja som sa páčila jemu. Boli sme spolu týdeň a potom som sa dozvedela, e má doma dve deti a manelku. Mala som ho neskutočne rada, no v tom momente som mu dala zbohom.. Nestojí mi za to rozbiť čiesi manelstvo a pripraviť deti o otca aj za cenu, e by som tým stratila blízkeho veľmi blízkeho človeka..
A ak som to dobre pochopila tebe s ním ide len o sex.. Tak kde je problém? S tvojim priateľom to tak nejde? Nebaví ťa to s ním??
Napísal 26 April 2007 - 08:35
Je pravda ze by ma mrzelo keby sa to moj frajer dozvedel, ale aspon by zistil ake to je pretoze on orbi to iste, a tento vztah ktory teraz mem mi mozno konecne pomoze pozret sa realite do oci. Zistila som ze frajer si plati dievcata ne jednu noc a ze sa mu lubia mlade neplnolete dievcata, strasne ma to ranilo ked som to zistila, le nic som mu nepovedala len som sa sez to preniesla bo som sa nevedela od neho odputat. Nechcem znicit tomu chlapovi rodinu, a nechcem s nim mat ani ziaden vztah, sme proste len kamarati a opcas si spolu zasexujeme.
Napísal 01 May 2007 - 07:56
A este nechcem sa ta zastavat ale myslim ze s muzov ide trocha zavist ked sa vyjadruju typu stary chren a podobne ...keby mali taku moznost aj oni myslim ze by asi nevahali ....Takze sa drz a uzi si to kym si mlada a si v kurze, ved nakoniec o com je ten zivot,cim krajsi tym lepsi a skoda kazdeho nepremilovaneho dna....drzim palce
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať