Celkom dobre odpovede su tu, sa mi pozdavaju ....
a jeden z dovodou preco sa motam po nete a hladam veci na temu sex a milovanie, je , ze moja sucasna partnerka je ece panna ... a do ted som mal partnerky, ktore uz mali davno za tym....
Z vlastnej skusenosti viem, ze PRVE MILOVANIE sa pamata na cely zivot, tak by som jej to cel dopriat v co najlepsom prevedeni :))
Ja ju pomalicky na to pripravujem, ale aj tak mam obavy z toho, aby vse dobre dopadlo....
Kto tu ma s tym skusenosti, alebo baby, ktora poloha je na to najvhodnejsia ? Ako je to s tou krvou... atd .... ak by sa tu nasli nieake info, tak by som bol velmo rad, bo na nete moc toho nie je ... :((
Takze ece raz Vas poprosim, kto moze, nech pomoze ....
Strana 1 z 1
Tenkrat po prve... :))
Napísal 02 May 2007 - 22:05
Najvhodnejšia poloha na prvé milovanie podla mňa neexistuje. Ak je baba na to pripravená a chce to ide to všelijako. No misionár nič nepokazí.. Alebo keď je baba hore, vtedy si sama udáva tempo, no radšej to nechať na klasiku.
S krvou? No čo s ňou? Niektorej babe začne trošku tiecť, inej viac a ďalšej možno ani vôbec. Netreba si ju všímať, ako keby tam ani nebola =)
Treba brať ohlad na to, že niektoré baby to aj bolí a preto treba byť jemný a strašne zlato vyznie keď sa chalan pýta, páči sa ti to? Nebolí ťa nič? A podobne. K tomu nejaké tie pusinky, sladké slová a je too :))
S krvou? No čo s ňou? Niektorej babe začne trošku tiecť, inej viac a ďalšej možno ani vôbec. Netreba si ju všímať, ako keby tam ani nebola =)
Treba brať ohlad na to, že niektoré baby to aj bolí a preto treba byť jemný a strašne zlato vyznie keď sa chalan pýta, páči sa ti to? Nebolí ťa nič? A podobne. K tomu nejaké tie pusinky, sladké slová a je too :))
Napísal 03 May 2007 - 08:08
Myslim ze taka dobra zaciatocna klasika je misionar. Len rataj aj s tym ze to velmi prijemne nemusi byt teda aspon pre nu. Ja som bol tiez prvy pre moje dievca a velmi ju to bolelo preto som len zopar krat vosiel dnu a von aby to mala rychlo za sebou a teraz je to uz za nami a nemame ziadny problem v posteli.
To je tazko povedat urob to tak alebo onak uvidis sam ako sa situacia vyvynie ved niesi neskuseny len jedna univerzalna pravda je ze treba byt velmi nezny
Vela stastia :)
To je tazko povedat urob to tak alebo onak uvidis sam ako sa situacia vyvynie ved niesi neskuseny len jedna univerzalna pravda je ze treba byt velmi nezny
Vela stastia :)
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať