Asi 3 roky som sa nemilovala a teraz s novým priateľom to skúamer,ale strane ma to bolí,čo mám robiť?
Strana 1 z 1
Bolesť pri pohlavnom styku
Napísal 06 May 2007 - 12:03
chod k doktorovi, on ti povie ci je to anatomicky problem alebo psychicky. a mozno to treba len znowa zabehnut. a mozno je chyba v tvojom partnerovi(m,ozno je malo jemny na teba). pricim moze byt vela no urcite to neni normalne-normalne je ked to neboli,takze urcite navstiv gyna.
Napísal 06 May 2007 - 21:11
Skus sa milovat oralne a hodne dlho nech sa dostanes do tych starych kolaji a myslim ze ty chyba dostatocne vzrusenie ale to vsetko vyzaduje trpezlivost a hlavne ohladuplnost partnera ale nevzdavaj to zatial by som klasicky sex nevolil zacni s tym oralom a jemne nech ta prstuje a vnika hlbsie ale nesmies pri tom citit ziadnu bolest,a casom by sa to mohlo upravit.
Napísal 08 May 2007 - 10:46
ahoj,
tym ze si mala tu 3 rocnu pauzu to nebude podla mna.
Zejme tvoj partner je obdareny vacsim "nastrojom lasky" :) a to obcas moze boliet ,proste rozmerova nekompatibilita :)
alebo je malo nezny.
Navrhujem pomale precvicovanie, lebo ak vnikne hned hlboko tak to zaboli velmi a moze to naozaj prerast do psychyckeho problemu (uz sa budes bat dopredu).
Skusajte a mozno si najdete vhodnu polohu.
tym ze si mala tu 3 rocnu pauzu to nebude podla mna.
Zejme tvoj partner je obdareny vacsim "nastrojom lasky" :) a to obcas moze boliet ,proste rozmerova nekompatibilita :)
alebo je malo nezny.
Navrhujem pomale precvicovanie, lebo ak vnikne hned hlboko tak to zaboli velmi a moze to naozaj prerast do psychyckeho problemu (uz sa budes bat dopredu).
Skusajte a mozno si najdete vhodnu polohu.
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať