Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: orgazmus - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

orgazmus Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   keyra Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 06-May 07

Napísal 06 May 2007 - 16:56

poradte mi niekto prosim!som v sexe este dost neskusena...moj priatel je v posteli bozsky setko sa mi paci akurat ma nemoze spravit...najskor to bolo asi tym se som sa hanbila byt naha a nie to ete aby ma videl zvyjat sa v orgazme...ale teraz je to uz v pohode...ete uplne neviem rozoznavat setky pocity pri sexe je mozne ze si neuvedomim ze ma spravil??lebo mam take pocity ze uz daco na mna ide ale nikdy to neni ten koniec podla mna...a vzdy sa citim jak zfetovana...ale stalo sa mi ze som sa minule rozplakala po sexe len tak z nicoho...som pocula o takych babach co po sexe placu a neni to od bolesti ani od zialu ani z nicoho takeho...co mam robit??mam daky blok v sebe??abo si to neuvedomujem??ale sak to si musim uvedomovat ne??
0

#2 Užívateľ je offline   haway Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 22
  • Dátum registrácie: 28-April 07

Napísal 06 May 2007 - 21:05

Vies zlatko skus vymenit partnera to ze on je v posteli super je len mozno tvoj pohlad lebo mozno iny by bol doslova superman s porovnanim s tvojim .Nepises ci je to tvoj prvy sexualny partner,takze skus sa konkretnejsie vyjadrit a mozno ty pomozem poradit.
0

#3 Užívateľ je offline   Johny Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 110
  • Dátum registrácie: 17-February 07

Napísal 07 May 2007 - 12:56

no neviem skus sa pritom uplne uvolnit a nemysliet na nic ine ako je tvoj partner a co krasne robite lebo ak budes mysliet na hluposti a nato ze co ak ta nespravy co ak sa rozplacem tak to nebude to co ocakavas, ale pokial je to tvoj prvy partner s ktorym si sa mylovala tak sa necuduj ze to ide pomaly aj ty aj on postupom casu urcite zistite ako na toho druheho :) vsetko ma svoj cas niet sa kde ponahlat
0

#4 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 07 May 2007 - 15:47

ahoj,
ztoho si nic nerob ze sa nevies dosiahnut orgazmus. Niektore zeny dosiahnu svoj prvy orgazmus niekedy az po 4 az 5 rokoch aktivneho pohlavneho zivota (z tvojho popisu usudzujem ze este si len zacinajuca:) ). A musim ta uistit ze ak to bude orgazmus tak to budes poznat, to je proste taky pocit ako keby nastala v tvojom tele burka citov.
v podstate orgazmus je o pocitoch a navonok moze mat burlivy prejav, ale aj uplne nebadatelny.
ci ze su zeny ktore preziju orgazmus preziju bez jedineho slovka vzdychu a myknutia a ine zas pritom zobudia aj tretieho suseda a potrhaju plachtu :) samozrejme prehanam ale chcel som len poukazat nato ze kazda je ina, ale kazda pritom vnutorne prezije neuveritelne a neprehliadnutelne pocity.

takze treba skusat a citit pritom a ZASADNE nemysliet nic. Neboj ono to raz pride, a potom to spoznas ze to prislo:)
0

#5 Užívateľ je offline   Gate Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 76
  • Dátum registrácie: 14-February 07

Napísal 09 May 2007 - 07:36

Z toho si nic nerob ono ked to pride tak to pride. Moja byvala vravela ze sa jej to so mnou paci a nevedela dosiahnut orgazmus a nebol som jej prvy. Ona proste nevedela dosiahnut orgazmus s nikym a to mala 25 rokov ale to nemusi byt tvoj pripad proste si uzivaj a sa ma zistis kedy to pride
0

#6 Užívateľ je offline   vyfukk_one Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 08-May 07

Napísal 09 May 2007 - 20:43

Ja ti na to profesionalne odpoviem. Z psychologickeho hladiska globalneho aspektu je zrejme ze potrebujes vacsi nastroj ukajania, cize KOKOT, ktorym by si sa poriadne nechala vyjebat - potom prijde aj mozno ten zasluzeny plac a skripanie zubami a posvou. Budes sa citit ako sfetovana, nakolko budes mat plnu picu semena. S pozdravom Dr Kuntolog Breza
0

#7 Užívateľ je offline   lata Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 14-May 07

Napísal 14 May 2007 - 11:56

Keyra, ja mám ten istý problém a s priateľom som už 2 roky. Neviem s ním dosiahnuť orgazmus. Ani neviem aký to je pocit.Ale už to neriešim.Nechám tomu voľný priebeh pretože ak sa s tým príliš zaoberáš a keď to nasilu chceš nepríde to. Možno ak nato nebudeš myslieť - príde to samo.Treba skúšať. Aj ja skúšam.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov