Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ako narast do vysky? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ako narast do vysky? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   pici Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 20-May 07

Napísal 20 May 2007 - 18:52

ahojte vsetci. mam jeden velky problem. som chalan a mam 17 a iba 167 cm... poradte mi rposim ako sa da narast, lebo uz ma to strasne znervoznuje, v skole sa v kuse citim blbo kvoli tomu, som najnizsi v triede. prosiiiim... a teraz nemyslim rozne tabletky lebo tie podla mna nepomozu. mozem podla vas este narast a ako sa mozem o to pricinit???
0

#2 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 20 May 2007 - 18:58

Ahoj a vitaj,

rastie sa vraj do 21ky takže ešte máš čas ... napadá ma jedine dobrá pravidelná strava, bielkoviny vápnik atď. na kosti a šport aby bolo telo stimulované k rastu

ako to máš v rodine? čo výška otca a mamky? väčšinou rodičov neprerastieme ...
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#3 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 21 May 2007 - 15:41

pici said:

ahojte vsetci. mam jeden velky problem. som chalan a mam 17 a iba 167 cm... poradte mi rposim ako sa da narast, lebo uz ma to strasne znervoznuje, v skole sa v kuse citim blbo kvoli tomu, som najnizsi v triede. prosiiiim... a teraz nemyslim rozne tabletky lebo tie podla mna nepomozu. mozem podla vas este narast a ako sa mozem o to pricinit???

ahoj,
No kludne este mozes narast. to co odporucal Martin ti len prospeje.
No podla rodicov sice mozes odhadovat svoje moznosti ale ja som ich napriklad prerastol:)

Nemaj komplexy kvoly svojej vyske, o nic niesi viac ani menej ak si najmensi.
Ja napriklad mam uz 22. ked som nastupoval na vysoku tak som patril medzi stredne vysokych, potom neskor ma vyhodili a dostal som sa znova do prveho rocnika, vsetci su odomna o 3 roky mladsi a som medzi nimi najnizsi.
To je proste dane tazko to zmenis.

Najdi vyhody svojej vysky a nauc sa to vyuzivat, v zivote su dolezitejsie veci ako vyska, vyska vobec nie je meradlo kvality cloveka (aj ked sa ti to v tvojom veku zda) hlavne je aby si mal v poriadku proporcie k tej vyske.
0

#4 Užívateľ je offline   Ian Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 12-July 07

Napísal 13 July 2007 - 20:39

Vies co mozno to bude povazovat za sprostost ale na tom nieco pravdy bude : Chalani co jedli kurcata z polska tak normalne zacali rast... Dovod? Nejde o maso ale o to ze to maso robili poliaci teda ako inak chceli zarobit co najlahsie najrychlejsie a tak sypali rastove hormony tym kurcatam co to dalo... ti chalani toho zrali riadne vela a fakt narastli o par centakov ale im to bolo skor pri ich vyske skor na skodu :) Neviem ale da sa este aj predlzovat postava specialnymi zakrokmi ale tie su bolestive... Prinajmensom sa budes s tym musiet naucit zit ja viem mne sa to lahko hovori ze sa mam vysku skoro o akej som snival ale ked som bol maly fracek strasne som sa hneval a nevedel sa dockat ze kedy uz konecne vyrastiem takze trosku viem ze co prezivas ... inak vela chalanov velmi podrastlo na vysokej skole takze je to u kazdeho individualne ... este by som napisal viac ale nestihacka..drz sa
0

#5 Užívateľ je offline   Marion Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 293
  • Dátum registrácie: 22-February 07

Napísal 14 July 2007 - 18:03

Na jednej strane to co Martin povedal,je pravda.Strava a cvicenie mozu pomoct ti dorast,ved si este mlady a rastie sa do cca 21.roku.Ale zas ak to mas geneticky dane alebo mas nizku hladinu rastoveho hormonu,tak bohuzial.
A zas kolki sportovci,samozrejme sportuju a tlacia do seba bielkoviny,vapnik...a narastli?nie.takze ak mas mat takuto vysku a tvoj rastovy hormon splnil svoju ulohu,tak mozes toho jest vela a aj tak to tvojej vyske nepomoze,lebo potom sa to vsetko uklada zvacsa do svalov a tento hormon ma potom hlavne metabolicky ucinok a uz nevplyva na rast cloveka.
moze ti pomoct este to,ze normalne by si bral hormony,teda len tento,ale kedze si este mlady,tak by som ti takuto vec neodporucala,lebo tento hormon sice beru mladsi a aj deti,ale s istymi chorobami ci poruchami.a myslim,ze tvoj problem to asi nebude.
0

#6 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 18 July 2007 - 10:24

mozno este vyrasties mozno nie,ale myslim si ze vyska nieje to najdolezitejsie.ak este mas vyrast tak proste vyrasies nato liek nieje ,samozrejme dobra vyziva nikdy neuskodi.ja som vyrastol prilis rychlo a v 15-tich rokoch som mal 180 cm.odvtedy uz nerastiem sportujem 7 rokov a urobilo to svoje.ak chces vyrast tak ti neodporucam vela posilovat lebo to zastavuje rast.vela stastia
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#7 Užívateľ je offline   makara Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 22-July 07

Napísal 22 July 2007 - 13:58

pici said:

vies, ze to ani nie je taky velky problem....ja mam 17 rokov a meriam 188 centimetrov...a ked si tak napriklad v autobuse....alebo vo vlaku obuchas hlavu o tycky..tak to nie je dvakrat prijemne...:)
0

#8 Užívateľ je offline   Marion Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 293
  • Dátum registrácie: 22-February 07

Napísal 22 July 2007 - 20:46

makara,moj brat ma tiez 17 a ma 193cm,isto by ste si rozumeli:yes:
0

#9 Užívateľ je offline   Warlord Icon

• Nový užívateľ
  • PIP