Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: SEX a šťastie - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

SEX a šťastie Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Eva Kvačalová Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 20-May 07

Napísal 20 May 2007 - 22:42

moj problem sa týka sexu:crying: Moj drahy si pred par mesiacmi zmyslel,že sex ho obera o šťastie.takže ked ma skuškualebo dačo doležite,,tak nesmie par dni pred tym sexovať.:33: on tomu važne very a hovori že to ma aj štatisticky podložene. Mna to však depta a uraža ked ma stale odmieta a ete koli takej blbosti.Strašne ma to hneva a moj pohar horkosti už pretiekol.Mne nejde ani o ten sex,to by som prežila,len mna to proste stale depta a nižuje sebavedomie.On vlastne nikdy nebol moc na sex....až na začiatok vzťahu(sme spolu 2roky)Teraz je tak max 1 krat do tyždna.vždi to iniciujem JA:crying: .necitim sa byť žiadana.Sexi bielizen a ani hračky mi neradte,všecko je vyskušane a nič nezabera.som zufala
0

#2 Užívateľ je offline   tunning Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 18-January 07

Napísal 21 May 2007 - 16:19

Eva Kvačalová said:

moj problem sa týka sexu:crying: Moj drahy si pred par mesiacmi zmyslel,že sex ho obera o šťastie.takže ked ma skuškualebo dačo doležite,,tak nesmie par dni pred tym sexovať.:33: on tomu važne very a hovori že to ma aj štatisticky podložene. Mna to však depta a uraža ked ma stale odmieta a ete koli takej blbosti.Strašne ma to hneva a moj pohar horkosti už pretiekol.Mne nejde ani o ten sex,to by som prežila,len mna to proste stale depta a nižuje sebavedomie.On vlastne nikdy nebol moc na sex....až na začiatok vzťahu(sme spolu 2roky)Teraz je tak max 1 krat do tyždna.vždi to iniciujem JA:crying: .necitim sa byť žiadana.Sexi bielizen a ani hračky mi neradte,všecko je vyskušane a nič nezabera.som zufala

Ahoj Evka,ked tvoj drahy nechce SEX,tak sa mozme stretavat a ja ti to vynahradim,rozmyslaj otom a daj mi vediet.Milan
-1

#3 Užívateľ je offline   Gate Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 76
  • Dátum registrácie: 14-February 07

Napísal 22 May 2007 - 07:38

Ved tato tema uz tu je. Vymazat ju
0

#4 Užívateľ je offline   tommynkouk Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Dátum registrácie: 22-May 07

Napísal 22 May 2007 - 20:56

podvadza ta....mne to robila byvala.....
0

#5 Užívateľ je offline   Daniellka Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 15
  • Dátum registrácie: 02-April 07

Napísal 24 May 2007 - 12:18

ahoj-......skus nezacinat sex prva.....vydrz tak dlho ako budes moct.. ked napr. 2 mesiace nebudete sexovat tak .potom by som zacala uvazovat ci ta nepodvadza.......Alebo skus ho trosku "drazdit" nech sa mu postavi...a potom prestan....povec mu ze uz na to nemas chut....a som zvedava ci by ta "prehovoril" aby ste spolu spali alebo len by sa otocil a bol koniec.........daj vediet :)))
0

#6 Užívateľ je offline   Eva Kvačalová Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Dátum registrácie: 20-May 07

Napísal 26 May 2007 - 19:44

haloooo,pomožte mi
0

#7 Užívateľ je offline   tunning Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Dátum registrácie: 18-January 07

Napísal 27 May 2007 - 10:09

Ahoj Evka,ak vo vztahu nieje sex,tak to nieje normalne.Radsej sa snim rozit skor,ako z toho zosalies.Najdi si milenca a ten ta bude uspokojovat,ako to potrebujes.SEx je laskou zivota.
0

#8 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 27 May 2007 - 15:30

tunning said:

Ahoj Evka,ak vo vztahu nieje sex,tak to nieje normalne.Radsej sa snim rozit skor,ako z toho zosalies.Najdi si milenca a ten ta bude uspokojovat,ako to potrebujes.SEx je laskou zivota.

namiesto tych trapnych pokusov ju zbalit jej radsej skus nejako seriozne pomoct :yawn: naco by si prosim ta hladala milenca?? to nic nevyriesi ... ja to vidim na rozchod
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#9 Užívateľ je offline   loboloko Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 17-July 08

Napísal 17 July 2008 - 09:45

skus niekoho ineho treba mna
0

#10 Užívateľ je offline   Janulienka88 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 26
  • Dátum registrácie: 19-November 08

Napísal 22 November 2008 - 20:47

no to ti teda chlapci dobre poradili.. no moja mila... mas to tazke, ale ja to tiez vidim na rozchod,ked ta este aj ponizuje a depta... co je to za chlapa...?? ale myslim, ze by si este mohal skusit, to ze ho budes provokovat a potom ho nechas tak.. ty to vydrzis, ale ci on? :-) no a ked to nebude fungovat tak rozchod a radsej nezistuj ci ta podvadza.. bude to boliet este viac.. a ak by si to nahodou zistila tak ho riadne kopni do rozkroku ked si nasiel nejaku cundru inu... drzim palce
0

#11 Užívateľ je offline   Samantha Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 36
  • Dátum registrácie: 10-January 09

Napísal 12 January 2009 - 10:02

v sexe bez lásky šťastie nehľadaj :detective:
:cmuk: :cmuk: :cmuk:
0

#12 Užívateľ je offline   trulo Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 50
  • Dátum registrácie: 05-January 09

Napísal 12 January 2009 - 18:17

nom tak neh sa nestazuje potom ked ho podvedies......ked ho nezaujima ze ta to depta a nestara sa o teba:30:
som jeden ale vlastne kazdy iny a navise skrotene prasiatko :lick:
0

#13 Užívateľ je offline   fafova_weruska Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 11
  • Dátum registrácie: 11-January 09

Napísal 14 January 2009 - 19:34

porozpravaj sa s nim o tom otvorene povedz mu co citis a aj to ze to nemoze takto ist dalej...pokial to nepochopi alebo ti to nebude vediet ink vysvetlit ako tym ze je poercivy radsej chod dalej...
0

#14 Užívateľ je offline   Kottynko Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Dátum registrácie: 15-January 09

Napísal 15 January 2009 - 06:41

Eva Kvačalová said:

NIC V ZLOM VIMEN CHLAPA
0

#15 Užívateľ je offline   LordZoltan Icon

• LordOfTheDarkness
  • Článkov: 294
  • Dátum registrácie: 26-January 07

Napísal 18 January 2009 - 16:56

poslat hokade lahsie... potrebujes sex... on tihoodmieta dat... jednoduchamatika... musissi uvazit citi ten vstahza to stoji...alebokupitkvalitny vibrator
Sig by beloved Mywiel[SIGPIC][/SIGPIC]
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov