Oral z vístrekom
Napísal 31 May 2007 - 19:56
KIMI said:
Priatelka chce aby som sa jej urobil do úst a mne sa to velmi nepáči čo mám robiť stale na tom trvá e to chce ochutnať.
zdar,
Skus sa trochu premôct a dopraj jej to:)
Alebo ak je ti to uplne proti srsti tak jej to neak vysvetli vcom je tvoj problem.
No ak to chce ochutnat nemusi to dostat priamo do ust:) moze si liznut aj odinakadial:innocent:
Napísal 12 June 2007 - 13:24
nebud maki a poriadne jej to tam napal uvidis sam ake je to perfektne kolko chlapov po tom tuzi a nie kazda baba ma pre to pochopenie...a ked to chce tak ani nevahaj lebo sa moze stat ze to skusi s inim a ked jej to zachuti tak ta aj necha, a dopraj jej ten zazitok to budes vydiet ako sa bude len tak olizovat ale povedz jej ze najlepsie je ked to prehltne a bude sa ti venovat dalej a nech ho ani nevybera z papulky.
Napísal 17 June 2007 - 16:18
KIMI said:
Priatelka chce aby som sa jej urobil do úst a mňe sa to velmi nepáči čo mám robyť stale na tom trvá e to chce ochutnať.
skorej by som cakal od zenskej ze bude proti, nie od chlapa :20:
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 30 July 2007 - 14:36
jj co sa ti na tom nepaci??, ved to je sen kazdeho chalana aby mu to baba prehltla..skor ochutnala....chlape preber sa spln jej to....uvidis je to nadherne....
Your pretty face go to hell...
Tvoje pekna tvar pojde do pekla...
by H.I.M.
Vseto je relativne....
by H.I.M.
Vseto je relativne....
Napísal 08 August 2007 - 09:42
bilka said:
no teda, co by za to ini chlapi dali, mat priatelku co to vyslovene sama chce. ved ty si stastny muz! musim ale povedat ze si prvy u ktoreho sa stretavam s tym ze sa mu to nepaci. moj priatel to zboznuje.:yes:
a ako si to zasluzil ? :) ci je to velka laska ?
Laska je cit, ktory si treba vazit. Telesna laska je potreba, bez ktorej sa neda zit. Spoluzitie je suhra a dovera dvoch ludi. Zivot prinasa rozne situacie, vo vsetkom zlom je nieco dobre. Zivot je kratky, preto ho treba zit naplno.
Napísal 10 August 2007 - 20:37
majomalak said:
Keď som sa mohol prvý krát urobiť partnerke do úst,myslel som,že už nič krajšie nemôže byť.Ale môže.Urobiť sa partnerke do úst viackrát.Skús to a sám uvidíš aké je to nádherné.
toto bolo pekne napisane :D
Your pretty face go to hell...
by H.I.M.
Vseto je relativne....
by H.I.M.
Vseto je relativne....

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať