Mno teraz by som dal ja nejaky bulletin ak sa nenahnevate a ked tak rovno trojbodovy.
Takze:
1.Najoblubenejsia poloha a preco
2.Najextremnejsia vec pri sexe co ste praktikovali a ci sa ne/pacila (dake prasaciny :D)a preco...
3.Originalna poloha, ci grif co praktikujete pri sexe
Strana 1 z 1
Co je naj!
Napísal 23 July 2007 - 12:20
1. mam dve najoblubenejsie... bud na psika bo mam krasny pohlad na zadocek, je to fakt ze asi najmenej namahave a ked som fakt akcny tak sa da pri tom ece aj drazdit klitoris ale to sa mi chce len ked mam na ranajky ColaCao :D
2.najvecsia haluz co sa mi stala bola ked byvala potrebovala strasne mocit a ja som ju nechcel pustit... drzala sa az do orgazmu ked to pustila... velmi ma to prekvapilo ale bolo to fakt ze prekvapivo prijemne...
Frajerka bezne mi pri fajceni cucka vajka nno ale vcera zisla nizsie a lizala mi kakac... znie to v celku nechutne ale davali sme si pred tym sprchu... kazdopadne to bolo neskutocne prijemne
3.Povedal by som ze som footfetishista bo vam viem velmi odporucit honenie vtaka chodidlami... originalne a velmi prijemne... mno a ked zena chyti muza za penis a zacne s nim masturbovat ako keby to bol robertko... najviac si s nim masiruje klitoris genialne alebo ked si ho strci medzi stehna je tiez squele...
2.najvecsia haluz co sa mi stala bola ked byvala potrebovala strasne mocit a ja som ju nechcel pustit... drzala sa az do orgazmu ked to pustila... velmi ma to prekvapilo ale bolo to fakt ze prekvapivo prijemne...
Frajerka bezne mi pri fajceni cucka vajka nno ale vcera zisla nizsie a lizala mi kakac... znie to v celku nechutne ale davali sme si pred tym sprchu... kazdopadne to bolo neskutocne prijemne
3.Povedal by som ze som footfetishista bo vam viem velmi odporucit honenie vtaka chodidlami... originalne a velmi prijemne... mno a ked zena chyti muza za penis a zacne s nim masturbovat ako keby to bol robertko... najviac si s nim masiruje klitoris genialne alebo ked si ho strci medzi stehna je tiez squele...
Sig by beloved Mywiel[SIGPIC][/SIGPIC]
Napísal 10 June 2008 - 08:51
oki odpoviem ti aspoň na niečo....
1,najobľubenejšia poloha...tiež mám 2....prvá keď ja som hore...vtedy som pánom situácie ja a viem si to vážne vychutnať...no a potom zo zadu...hmmm tak to mam tiež mocno rada:)
2,prasačinky?...no niekedy každá nová poloha sa môže zdať ako prasačinka ktorú skúšame...
3,nemám takú nejaku origoš polohu...každá je v niečom naj...
1,najobľubenejšia poloha...tiež mám 2....prvá keď ja som hore...vtedy som pánom situácie ja a viem si to vážne vychutnať...no a potom zo zadu...hmmm tak to mam tiež mocno rada:)
2,prasačinky?...no niekedy každá nová poloha sa môže zdať ako prasačinka ktorú skúšame...
Nehľadaj riešenie na problémy.Problémy riešenie už dávno majú,tak na čo sa trápiť z ich riešením.A ak daný problém riešenie nemá tak načo sa trápiť s hľadaním riešenia ak neexistuje......:yes:-aristoteles-
Napísal 10 June 2008 - 09:49
Tigirik said:
oki odpoviem ti aspoň na niečo....
mno vdaka za zapojenie tigrik...
Sig by beloved Mywiel[SIGPIC][/SIGPIC]
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať