Prečo?
Napísal 13 August 2007 - 07:54
Prečo majú milenky? A prečo keď im nevyhovujú vzťahy v ktoricjh ijú, hľadajú stále niekoho a prečo sa tomu nedokáu postaviť a uvedomiť si e ten vzťah je asi na nič, keď vyhľadávajú čosi iné....
Napísal 01 September 2007 - 21:56
Napísal 19 September 2007 - 10:57
Dharma said:
Prečo majú milenky? A prečo keď im nevyhovujú vzťahy v ktoricjh ijú, hľadajú stále niekoho a prečo sa tomu nedokáu postaviť a uvedomiť si e ten vzťah je asi na nič, keď vyhľadávajú čosi iné....
A vies, ze doteraz som si to ani neuvedomoval, ze je to tak? Inak som chlap a viem, ze to tak je, ale odpoved u mna nenajdes....mas postreh!!!
Napísal 26 September 2007 - 00:05
Napísal 29 September 2007 - 12:22
Napísal 01 October 2007 - 11:15
Dharma said:
ee, vobec sme sa s tym nenarodili. myslim, ze je chyba v tebe, proste ho pust k vode, lebo ocividne si ta nevazi a nelubi ta. myslim, ze ak niekoho milujes, nemas potrebu ist za niekym inym. sme lovci, to je pravda, ale ak mas uloveny poriadny kus "masa" netreba lovit dalej, najes sa do sytosti. podla mna ti nestoji za to, je obycajny sebec. myslim, ze laska je dost o obetovani sa pre toho druheho. pozeral som jeden film, the last kiss, tam hovori otec synovi, ze "love only matters to you. it's the things you do for one you love what matter-laska znamena alebo ma vyznam len pre teba. su to veci, co robis pre niekoho co milujes, na com zalezi. vacsine, co maju milenky to tak vyhovuje, ze ma niekoho co sa o nich staraju, upracu, navaria... a niekoho na potesenie. osobne som nikdy nepodviedol a ak by som uz, tak urcite by som sa o tom s nou porozpraval, lebo bud ju milujem a stalo sa, chcem s nou byt dalej a vazim si ju natolko, ze ju nebudem tahat za nos. alebo ju nemilujem a preco zostavat s niekym, ked k nej nic necitim. myslim, ze dost ludi nema ponatie o tom co to laska vlastne je. skus zistit ci ta este lubi, prid neskoro domov, nepovedz kde si bola alebo len tak flirtuj s niekym pred nim. uvidis ci ziarli. ked hej tak sa porozpravajte, ze takto to dalej neide, skuste najst riesenie. ked ne, tak sa nanho vykasli, lebo to bude robit cely zivot a ty budes len nestastna a ta to znici. moj nazor, nehovorim, ze je spravny, len hovorim co si myslim. sorka ak som ta ranil
Napísal 11 October 2007 - 21:29
Ale nakoniec som odpoved nala sama v sebe....
Myslím, e láska nkáe, nedáva podmienky, nekradne a nezávidí...láska je slobodná, verná...neubliuje...a ak sa pri partnerovi budem cítiť ináč.....nie je to láska....
A ja tú svoju v ivote stretnúť chcem....
...
Napísal 18 October 2007 - 17:26
Napísal 25 October 2007 - 20:49
Napísal 19 November 2007 - 08:11
stanko said:
Väčšiu kravinu som nečítala. Prosím ťa zobuď sa.
Napísal 26 November 2007 - 19:22
Napísal 07 December 2007 - 21:08
Angelika Hockicková said:
no a kolko ste spolu?? je mi to povedome xuxixixi pockaj, oblec si sexi pradielko, a len tak sa premavaj po kuchyni a tvar sa ako nic, a trosku ho provokuj ale ta sa ho ani nedotkni, snad to zaberie
Napísal 09 December 2007 - 21:04
Napísal 10 December 2007 - 14:28
Angelika Hockicková said:
No ja vydata nie som a neviem, ci ti mozem v tejto veci poradit, ale nie je tvoj manzel prepracovany? Mozno ma aj nejake problemy, o ktorych ti ani nehovori... Neviem. Cim viac stresu, tym menej chuti.
Napísal 12 December 2007 - 13:49
Napísal 17 December 2007 - 14:06
Dharma said:
Prečo majú milenky? A prečo keď im nevyhovujú vzťahy v ktoricjh žijú, hľadajú stále niekoho a prečo sa tomu nedokážu postaviť a uvedomiť si že ten vzťah je asi na nič, keď vyhľadávajú čosi iné....
Mna potom zaujima preco maju milencov zeny??? preco mojej ex vadilo ked som sa rozpraval s predavackou pri pokladni a usmial sa a ona po nejakom case porodila dve deti svojmu sefovi?? A preco ked sa muz postavi ked mu vztah nevyhovuje tak je hajzel a vasa jesitnost s neho spravi pred okolim svinu ktora odisla za nejakou k*rvou a nikdy nepozriete sa preco to urobil nedajboze priznat si chybu??
to neni hanenie ani vyryvanie,staci ked mi odpovies ty na moje otazky
Napísal 18 December 2007 - 20:41

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať