Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Prečo? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Prečo? Ohodnotiť článok: -----

#21 Užívateľ je offline   sunnydanny Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 27
  • Dátum registrácie: 17-December 07

Napísal 19 December 2007 - 08:21

Tigirik said:

Môžem ti odpovedať ja?......Mňa tiež niekedy napadá tá otázka...prečo ženy alebo muži majú iný pomer keď milujú....nedôvera?pobláznenie?niečo im chýba?...zaráža ma že to nevedia poveddať priamo do očí ...áno je to ťažké ale predsa lepšie...každá žena žiarli...a hlavne keď ide práve o to že ty ako jej manžel alebo priateľ sa odrazu zaujímaš o inú...aj keď je to len nevinný úsmev....hm...máš pravdu ženy si nevedia priznať chybu(niektoré to dokážu) ale zas ani vy to nedokážete...mohli by sme sa tu obviňovať navzájom...ten nevie to a zas ten nevie to...ale na čo?nie je lepšie sa tomu postaviť a vysvetliť si to?...teraz si to priznajme...sme úplne rovnaký...aj jedna aj druha strana má svoje chyby...a je len na nás ako sa im postavíme...prepáč keď som nemohla odpovedať...je to len môj názor...

Ale v poho , som rad ze si sa zapojila,ja chapem ako to je a to ze sme si rovny, len som chcel otazkami nadhodit ze tu nejde o chlapov vseobecne,tu ide o jednotlive osobnosti, robia to aj muzi aj zeny,len muzi su casto skatulkovani a nejako sa necitim byt ani zena a ani patrit do tej skatulky kde nas vsetkych tak casto strkaju!!!!
A co sa tyka priznania si chyby?!?! Po dobrych argumentoch vacsina chlapov chybu prizna,sklopi zrak a dalej riesi podla povahy a temperamentu,ale zo skusenosti viem ze toto urobi len ozaj ZENA ktora nezije nakupmi a kavickami v auparku ale ma nieco prezite!!!! Neber to ako napadanie alebo urazky, a beriem ze to iste plati aj u chlapov ze to nezvladne kazdy ale to je fakt o osbnosti a nie o pohlavi!!!!
0

#22 Užívateľ je offline   joe Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 20
  • Dátum registrácie: 16-January 08

Napísal 17 January 2008 - 13:28

nechce sa mi to cele citat kam ste dospeli ale odpoviem za seba. Ja taky nie som ked lubim tak celym srdcom a je mi jedno ci okolo prejde nejaka modelka v minisukni. Nikdy som nad neverou nepremyslal. Je mi to tak cudzie ako Somalcovi obed z 12 chodov. Ale pozeram sa na to tak, ze mozno u kazdeho takeho chalana bola baba ktoru velmi lubil zlomila mu srdce (mozno ho aj podviedla) a on si povedal, ze za to nestoja. A s tym ide dalej
hinc illae lacrimae
0

#23 Užívateľ je offline   Agni Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 34
  • Dátum registrácie: 20-December 07

Napísal 18 January 2008 - 12:38

úplne s tebou súhlasím......ja si myslím že muži sú zbabelí priznať sa žene..manžellke ...že ich už nepriťahuje....a ženy sú na tom rovnako....neviem či je to chyba....alebo čo..ale je tu aj zodpovednosť za rodinu a tá nás niekedy núti žiť aj z týmto vedomím a preto si potom vytvárane milenecké vzťahy.....
0

#24 Užívateľ je offline   filomenka Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 18-January 08

Napísal 18 January 2008 - 13:08

jan tak najskôr musíš pokecať s ňou pročo ťa odmieta a tak . všetko si vyjasniť. vieš my ženy nemáme chuť každý deň, popri všetkých povinnostiach a vy chlapi to veľakrát nechápete aj my sa doma hádame keď je to menej ako 2 krát do týždňa ale ked som unavená tak sa môže aj roztrhať ale aspoň o tom hovoríme lebo ináč by sme sa mohli rovno rozísť . a vám to časom hrozí tiež.....
0

#25 Užívateľ je offline   jancityz Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 40
  • Dátum registrácie: 28-March 07

Napísal 26 February 2008 - 09:51

preco muzi hladaju milenky pretoze ta jeho mu nestaci dat co potrebuje. muzi hladaju nieco nove ak ich priatelka nedokaze jeho predstavu tolerovat a uskutocnit tak idu dalej. muz ak je nervozni alebo ma nejake napetie hlada za tym sex (potrebuje to ako sol do jedla) ak ich odmieta priatelka jasne ze idu dalej, ba na sex nedokazeme dlho cakat
0

#26 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 26 February 2008 - 11:09

jancityz said:

preco muzi hladaju milenky pretoze ta jeho mu nestaci dat co potrebuje. muzi hladaju nieco nove ak ich priatelka nedokaze jeho predstavu tolerovat a uskutocnit tak idu dalej. muz ak je nervozni alebo ma nejake napetie hlada za tym sex (potrebuje to ako sol do jedla) ak ich odmieta priatelka jasne ze idu dalej, ba na sex nedokazeme dlho cakat

dovolim si trocha neshlasit s tym ze ak muz pocituje nejake napetie ze za tym hlada sex, skor som svedkom opacneho javu ze vtedy sexualny apetit muzov klesaaa, (aspon moja osobna skusenost a aj iny to tvrdia)
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#27 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 28 February 2008 - 12:43

No som síce žena ale moc nesúhlasím s tým že muž podvedie len pre sex....tam môže byť úplne ale úplne niečo iné...stačí nejaká hádka ...a už ide za druhou osobou....hmmm je už na ňom či to bude žena...a zas priznajme si aj my ženy...keby sme povedali nie nebudem tá druhá tak muž nepodvedie...
0

#28 Užívateľ je offline   little_devil Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 38
  • Dátum registrácie: 12-January 07

Napísal 29 February 2008 - 02:46

tak ako to robia muzi tak aj zeny:) preco? kazdy ma nejaky dovod,ale snad necakas ze ti ho kazdy napise:)
0

#29 Užívateľ je offline   Andrea7777 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 06-January 09

Napísal 06 January 2009 - 20:52

mila moja, taki nie su len muzi ale aj zeny a je ich dost!nevera moze stretnut kazdeho. bohuzial je jej uz tak vela, ze keby sa pre nu mali manzelstva rozvadzat, tak uz polovica z nich nie su spolu...
0

#30 Užívateľ je offline   iizi Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 106
  • Dátum registrácie: 19-January 09

Napísal 30 January 2009 - 15:14

No otázka je či miluje ona jeho.... žena ktorá nespí s partnerom tak už je citovo voči nemu imunna ( to sa týka aj mužov).
Všetko zlé je na niečo dobré .....
0

#31 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 25 May 2010 - 09:44

Moj chalan si urcite vsimne sexi zadok pred nim, tak ako mna zaujimaju svalnate ramena u inych. S babami debatujeme o tom sexi casnikovi, tak ako nasi chlapi ospevuju prsia tej ci onej. Nic na tom nie je :) Ja viem, aky je, a on vie, aka som ja :) Nic na tom nie je - pokial sa nezachadza dalej, ako je to pozeranie na inych ludi. :) Stastnejsi par ako sme my ste nevideli :D ;)
0

#32 Užívateľ je offline   romaniko Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 168
  • Dátum registrácie: 21-May 10
  • Bydliskonove mesto n. vahom

Napísal 25 May 2010 - 12:43

Andrea.-Polovica manzelstiev sa ale skutocne rozvadza... Apple - v najlepsom slova-zmysle ti zavidim, zaciatky su taka krasna vec, ze mnohi si ich chcu zopakovat dokonca niekolko krat. Chlapi su vtedy skutocni gentlemani, zeny uvolnene a s krasnym usmevom na tvari... Potom pride bezny zivot a zretelne nam ukazuje, ze sme sa nan nepripravili. Venovali sme pozornost viac telu, ako dusi a potom pride pravda, ktoru jednoducho definovala "iizi'- CITOVA imunita. Neviem, ci za vsetkych muzov, ale za seba poviem toto:- muz je velmi lahko schopny prestat milovat "svoju" zenu, napriek tomu ze je skutocne nadherna ak zisti, ze tento "obal" je citovo-dusevne prazdny. Mam dodat, ci to plati aj pre zeny ? Asi netreba. Nikto mladych ludi nepripravuje na realny zivot, napatie, kazdodenny stereotyp, ktory "zabija lasku"... Muzi zostanu nevsimavi, nervozny, zeny stratia sarm a usmev... Hmota znici kazdu slabsiu osobnost. Len skutocna laska k cloveku, k jeho povahe - jeho "dusi", udrzi dvoch ludi spolu. A vobec to nemusia byt krasavci... Apple, nech ti stastie a nadherny optimizmus vydrzia cely zivot.
0

#33 Užívateľ je offline   apple309 Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 267
  • Dátum registrácie: 20-May 10

Napísal 29 June 2010 - 16:25

Dakujem :) Kazdy je/bol raz mlady, kazdy si to odzil :) Urcite ma necaka pramociara, lahka cesta, ale ja dufam, ze ju zvladnem, hlavne s ludmi po boku, ktorych mam a na ktorych sa mozem spolahnut - aj ked viem, ze najlepsie je spolahnut sa sama na seba. Ale - ale urcite je fajn pocit vediet, ze je vzdy je tu niekto :) Viem, ze zivot nie je rozpravka, pridu mnohe skusky (jedna ma caka vo stvrtok,1.7.- skusky z vodicaku :D. drzte palce ;)), ale ved tak to ma byt, aby sme sa mohli tesit, musime obcas zakusit i bolest a trapenie. Lepsie si clovek potom vychutna radost :) Neviem si teraz predstavit, ze co by som robila, keby ma sklamal niekto z blizkych, ktorych mam rada.. A tiez si neviem predstavit, ze si najdem v manzelstve milenca.. A neviem s predstavit, ze by som nelubila mojho muza a on mna.. Ale to je vsetko to daleko predo mnou.. :)
0

#34 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 30 September 2010 - 11:41

Vám všetkým.Ach tie vzťahy vzťahy vzťahy.Láska je rozhodnutie.Ak sa rozhodnem milovať budem milovať.Ak sa rozhodnem nemilovať nebudem milovať.Ak som sama so sebou spokojná zmierená dokážem žiť s kýmkoľvek (tým nemám namysli nejakého ožrana ktorý ma bude mlátiť a nebude pracovať :-))s kýmkoľvek znamená že keď niekoho skutočne milujem tak ho milujem aj s jeho chybami,pretože nik nie je bez chyby ani ja nie som dokonalá.A keď zaslepene milujem toho spomínaného ožrana čo ma mláti mala by som sa nad sebou zamyslieť.Či ide o skutočnú lásku alebo či v tom nie je iba moja zbabelosť a strach zo samoty,nízke sebavedomie.Všetko čo sa stane v mojom živote závisí iba od mňa.Samozrejme nehovoríme tu o nepredvídateľných udalostiach ako je úmrtie blízkej osoby.Dokonca aj o tom by sa dalo polemizovať (ako si nezabiť muža,ženu,deti).Lenže to je už iná téma.Teraz hovoríme o vzťahoch o láske.Na to aby som milovala nepotrebujem toho druhého ale bez neho som nikým.Kto toto pochopí začne sa inak správať voči sebe voči svojmu partnerovi voči svojmu okoliu.Ľudia sa väčšinou stále hrajú na obeť.V skutočnosti je to tak že ak prestane fungovať vzťah a lásky zrazu niet obaja niekde pochybili.Nikdy nie je na vine jeden.Vždy sú na vine obaja.A je len na nich ako sa k tomu postavia.Niekto sa rozhodne pre neveru a niekto si uvedomí že ak mu ešte záleží na tom človeku vedľa neho tak v prvom rade zapracuje aj sám na sebe.Ak chcem zmeniť svoje okolie alebo niečo vo svojom živote začnem od seba.A niekto zbalí kufre a už ho niet.Ľudia už zabudli pracovať na sebe na svojom živote na svojich vzťahoch.Je jednoduchšie si pobaliť kufre alebo nájsť milenku.Lenže skôr či neskôr človek zostane prázdny.Pretože zistí že sa tým nič nevyriešilo.Že to čo hľadal možno pri druhom tam vôbec nenašiel.A vlastne aj zabudol za čím sa to hnal.S láskou sa neobchoduje a toto si každý musí odžiť sám.Že na to aby sme boli pochopený stačí krátky rozhovor s tým druhým.Navodiť tú správnu atmosféru.A nezabudnúť komunikovať,dotýkať sa vzájomne,pohladkať aj počas všedného dňa toho druhého,aj keď sú starosti a stres nezabúdať na to koho máme vedľa seba a ako veľmi ho milujeme.V dobrom aj zlom :rolleyes: Ľudia už tak spohodlneli a privykli si na istotu že by chceli všetko prežívať iba v dobrom a to zlé neprijímajú ba ešte s tým bojujú.
0

#35 Užívateľ je offline   bielikova Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 18
  • Dátum registrácie: 06-June 11

Napísal 06 June 2011 - 09:29

http://pokec.azet.sk...i9=ce64a04cf958
-2

#36 Užívateľ je offline   bielikova Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 18
  • Dátum registrácie: 06-June 11

Napísal 06 June 2011 - 09:30

http://pokec.azet.sk...i9=ce64a04cf958
-1

#37 Užívateľ je offline   Margaret Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 10-January 12

Napísal 13 January 2012 - 16:28

Zobraziť článokvypinac2, on 01 October 2007 - 11:15, said:

ee, vobec sme sa s tym nenarodili. myslim, ze je chyba v tebe, proste ho pust k vode, lebo ocividne si ta nevazi a nelubi ta. myslim, ze ak niekoho milujes, nemas potrebu ist za niekym inym. sme lovci, to je pravda, ale ak mas uloveny poriadny kus "masa" netreba lovit dalej, najes sa do sytosti. podla mna ti nestoji za to, je obycajny sebec. myslim, ze laska je dost o obetovani sa pre toho druheho. pozeral som jeden film, the last kiss, tam hovori otec synovi, ze "love only matters to you. it's the things you do for one you love what matter-laska znamena alebo ma vyznam len pre teba. su to veci, co robis pre niekoho co milujes, na com zalezi. vacsine, co maju milenky to tak vyhovuje, ze ma niekoho co sa o nich staraju, upracu, navaria... a niekoho na potesenie. osobne som nikdy nepodviedol a ak by som uz, tak urcite by som sa o tom s nou porozpraval, lebo bud ju milujem a stalo sa, chcem s nou byt dalej a vazim si ju natolko, ze ju nebudem tahat za nos. alebo ju nemilujem a preco zostavat s niekym, ked k nej nic necitim. myslim, ze dost ludi nema ponatie o tom co to laska vlastne je. skus zistit ci ta este lubi, prid neskoro domov, nepovedz kde si bola alebo len tak flirtuj s niekym pred nim. uvidis ci ziarli. ked hej tak sa porozpravajte, ze takto to dalej neide, skuste najst riesenie. ked ne, tak sa nanho vykasli, lebo to bude robit cely zivot a ty budes len nestastna a ta to znici. moj nazor, nehovorim, ze je spravny, len hovorim co si myslim. sorka ak som ta ranil

Kiez by vsetci chlapi boli ako ty... vedeli, co znamena laska a ucta... a mali tolko inteligencie, aby si uvedomovali to, co ty.)
0

#38 Užívateľ je offline   caramelka Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 52
  • Dátum registrácie: 09-January 12

Napísal 29 March 2012 - 19:13

Zobraziť článokgabla, on 29 September 2007 - 12:22, said:

pozor,pozor!Aj ženy sú také!Ale aj tak muži sú horší ako my,ženy...Bohužiaľ,ale už je to raz tak,hlavne ked sa zo vzťahu stane taký ten STEREOTYP...muž potrebuje vždy niečo nové,a ked to nemá hľada to inde...oni si asi myslia že my to nepotrebujeme,ale ved to nie je dôvod aby sme to hľadali zase my niekde inde,ešte dobre,že niektoré z nás máme v sebe toľko inteligencie a hrdosti...muži pravdepodobne nie...

to je individualni a naopak znam muze, kterym vyhovuje stereotyp. hledani nekoho jineho neni o stereotypu, ale o nenaplnenosti ze soucasneho vztahu.
0

#39 Užívateľ je offline   caramelka Icon

• Pokročilý člen
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 52
  • Dátum registrácie: 09-January 12

Napísal 10 April 2012 - 11:06

Zobraziť článokDharma, on 13 August 2007 - 07:54, said:

Do pekla...povie mi už konečne niekto, ako je to s mužmi? Narodili sa už s tým, že potrebujú a milujú ženy až tak, že im nestačí jedna? Ja nič neodsudim, len potrebujem vedieť ako to naozaj je! Uprimne ma to zaujíma. ...
Prečo majú milenky? A prečo keď im nevyhovujú vzťahy v ktoricjh žijú, hľadajú stále niekoho a prečo sa tomu nedokážu postaviť a uvedomiť si že ten vzťah je asi na nič, keď vyhľadávajú čosi iné....

chlapi si chtějí užívat stejně jako ženy, to že s tebou spí, ještě neznamená, že tě miluje. upřímně nelituju jeho manželku o nic víc než tebe, pokud ho miluješ. ona s ním aspoň žije, o tebe si jen otírá....
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov