Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ako pribrat? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ako pribrat? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Pohodak Icon

• Užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 9
  • Dátum registrácie: 10-January 07

Napísal 10 January 2007 - 13:18

Vsade je moda a trend ako schudnut :eek: ... ale co ked mam opacny problem - cize chcem pribrat? :rolleyes:

Vie niekto poradit? :) - odpovede "zer ako prasa" mi nepomozu.
Ked ju milujes, neni co riesit. :))
0

#2 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 10 January 2007 - 13:26

Zdravím,

Ja sa tiež snažím pribrať. Dokonca som sa stavil s cicou, že ona musí schudnúť a ja pribrať ... ak vyhrám a ona prehrá tak bude trojka :D To len tak pomimo, že ak by si potreboval nejakú motiváciu, haha.

No ono to, že žer ako prasa je proste tak. Základ je kopa bielkovín, jesť po tréningu a rozumné množstvo sacharidov na doplnenie energie. No a samozrejme poctivo cvičiť. Ak máš problém dostať to čo potrebuješ z bežného jedla tak skús nejaký proteínový shake alebo gainer.

Kolko vážiš a meriaš? Čo ješ a ako cvičíš?

P.S Cez vianoce sa polovica mojich svalov premenila na niečo také nechutnú makké :( Ale zo skúsenosti viem, že sa to dá do poriadku celkom rýchlo.
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#3 Užívateľ je offline   Pohodak Icon

• Užívateľ
  • PIP

Napísal 10 January 2007 - 13:47

Martin said:

Zdravím,

Ja sa tiež snažím pribrať. Dokonca som sa stavil s cicou, že ona musí schudnúť a ja pribrať ... ak vyhrám a ona prehrá tak bude trojka :D To len tak pomimo, že ak by si potreboval nejakú motiváciu, haha.

No ono to, že žer ako prasa je proste tak. Základ je kopa bielkovín, jesť po tréningu a rozumné množstvo sacharidov na doplnenie energie. No a samozrejme poctivo cvičiť. Ak mᚠproblém dostať to čo potrebuješ z bežného jedla tak skús nejaký proteínový shake alebo gainer.

Kolko vážiš a meriaš? Čo ješ a ako cvičíš?

P.S Cez vianoce sa polovica mojich svalov premenila na niečo také nechutnú makké. Ale zo skúsenosti viem, že sa to dá do poriadku celkom rýchlo.

Tak to mas fajn .. ja som dokazal pribrat, len ked som bol v uplnej pohode (malo stresov, dostatok spanku, dostatok sexu a jedla), ale take nieco neni na mojom dennom poriadku zial :(

Mal som aj nejaky MegaGainer (alebo co to bolo) a rozrabal v plnotucnom mlieku - pribral som z celeho balenia len 2kg!!!! ktore za tyzden boli fuc.
A to som ani necvicil, lebo pri cviceni som naopak schudol este :( vrrrrr...

Kua, fakt ma to stve, ze neviem ako pribrat. A este ma stve, ze baby tomu neveria, ze furt som hladny... vrrrr.. az ked zacnem byt protivny a nervozny, tak vidia, ze uz je zle...

Cez vianoce som pribral kilo a pol :) coool .. len pred nimi schudol 5kg!
Chcem nabrat takych 10kg aspon - pripadne 15kg by bolo uplne super.
0

#4 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon

Napísal 10 January 2007 - 21:31

Keď budeš jesť len gainer a necvičiť tak jediné čo naberieš bude tuk. Gainer sa má piť aj tak iba po tréningu keď potrebuješ doplniť zásoby energie.

Ja som za 3 mesiace nabral asi 4KG z toho tak 3KG môžu byť svaly. Takže 15KG ... vyrátaj si :)

Pribrať je tažké, ale nie tažšie ako schudnúť.
0

#5 Užívateľ je offline   bohoussek Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 25

Napísal 11 January 2007 - 01:00

treba papat aj pangamin hosi.. ;)
have a nice day... :)
0

#6 Užívateľ je offline   Pohodak Icon

• Užívateľ
  • PIP

Napísal 11 January 2007 - 11:00

Martin said:

Keď budeš jesť len gainer a necvičiť tak jediné čo naberieš bude tuk. Gainer sa má piť aj tak iba po tréningu keď potrebuješ doplniť zásoby energie.

Ja som za 3 mesiace nabral asi 4KG z toho tak 3KG môžu byť svaly. Takže 15KG ... vyrátaj si :)

Pribrať je tažké, ale nie tažšie ako schudnúť.

Mhmm.. praveze mne radili prave obmedzit pohyb (to ani moc netreba, som dost lenivy a auto je moj najlepsi priatel;) a pit henten sajrajt s mliekom. To ma potom taky nadbytok energie, ze sa na mna musi skutocne nieco nalepit. A ci to bude tuk, alebo svaly, bolo by mi to sum a fuk.. nebolo to totiz ani jedno z toho :( vrr..

Ale zasa sa priznam, ze skutocne pri pravidelnom sexe a papani zacnem naberat postupne vahu. Kurnajs, uz len najst taku babu, ktora to chce tiez pravidelne a nie len raz za cas. :D
0

#7 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon

Napísal 11 January 2007 - 23:30

napíš kolko vážiš a ako si vysoký nech máme predstavu či si natom fakt tak zle :P
0

#8 Užívateľ je offline   Neskuseny19 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 16
  • Dátum registrácie: 09-January 07

Napísal 13 January 2007 - 19:55

No mam podobny problem cvicim papam ale nepriberam a zasa sa mi neche jest take krabicove prasky alebo co to je, vobec ma to nelaka vsetko mi pripada take umele umele pribranie umele nabranie svalov, je daka ina alternativa ako pribrat?
0

#9 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon

Napísal 13 January 2007 - 22:28

Neskuseny19 said:

No mam podobny problem cvicim papam ale nepriberam a zasa sa mi neche jest take krabicove prasky alebo co to je, vobec ma to nelaka vsetko mi pripada take umele umele pribranie umele nabranie svalov, je daka ina alternativa ako pribrat?

Na tom nič umelé nie je. Proteín ako proteín. Teda rozdiel tam je a to taký, že nemusíš denne zjesť 2kg kuracích pŕs, ale stačí ti normálna porcia a doplníš to pár odmerkami Whey proteinu.

Keď cvičíš, mávaš potom na druhý deň svalovicu?
0

#10 Užívateľ je offline   Neskuseny19 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 15 January 2007 - 17:21

Martin said:

Na tom nič umelé nie je. Proteín ako proteín. Teda rozdiel tam je a to taký, že nemusíš denne zjesť 2kg kuracích pŕs, ale stačí ti normálna porcia a doplníš to pár odmerkami Whey proteinu.

Keď cvičíš, mávaš potom na druhý deň svalovicu?

Zalezi ci si dam dorby zahrievaci strecing a kolko cvicim, ale vatsinou je to v pohode aj po teningu strecing a som fit, mne to aj tak pripada umele je to taky chemicky produkt ktory netusim ao sa vyraba ,
0

#11 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon

Napísal 15 January 2007 - 17:32

No lebo keď máš dosť bielkovín po tréningu, či už "normálnych" alebo "umelých" tak je to úplna pohodka a nič nebolí pretože sa všetko môže pekne zreparovať.

Inak všetko okolo teba je chémia a tie bielkoviny v kurati a v tom prášku sú 100% to isté.

P.S Vyrába sa to buď z sóje, a tie lepšie z syrovátky. To je tuším odpad čo vzniká pri výrobe syrov.
0

#12 Užívateľ je offline   Neskuseny19 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 23 January 2007 - 18:01

Martin said:

No lebo keď mᚠdosť bielkovín po tréningu, či už "normálnych" alebo "umelých" tak je to úplna pohodka a nič nebolí pretože sa všetko môže pekne zreparovať.

Inak všetko okolo teba je chémia a tie bielkoviny v kurati a v tom prášku sú 100% to isté.

P.S Vyrába sa to buď z sóje, a tie lepšie z syrovátky. To je tuším odpad čo vzniká pri výrobe syrov.

No jasne som si aj myslel soja je najkvalitnejsi zdroj bielkovin a je ich tam daleko viacej ako v mase, preto ju papam. a nielen kvoli bielkovinam je to kralovna vsetkych luskovyn.
0

#13 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon

Napísal 23 January 2007 - 18:18

Ano, je ich tam percentuálne viac, ale čo som počul neni to zrovna ideálny pomer esenciálnych a neesenciálnych aminokyselín (bielkovín) takže spoliehať sa nato že z toho nejako výrazne priberieš sa asi nedá.
0

#14 Užívateľ je offline   aarseth Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 14
  • Dátum registrácie: 06-February 07

Napísal 13 February 2007 - 20:50

Co sa tyka sypania, treba si uvedomit, ze ked zacnes uzivat doplnkovu vyzivu, nie je umela, no treba mat na zreteli, ze to nie je prirodzeny objem zivin, ktore by si denne prijal. Mozno by si mal zmenit jedalnicek a mal by si cvicit aj 4x do tyzdna. Svaly su tazsie ako tuk. Iny pripad je, ak je to chyba metabolizmu, ale vtedy by si sa mal poradit s lekarom.
0

#15 Užívateľ je offline   Druss17 Icon

• Užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 15-February 07

Napísal 15 February 2007 - 17:58

najlepsi spravis ked si zozenies osobneho trenera na tyzden ktory Ti poradi ako mas cvicit a ake doplnky mas brat.ja by som ti poradil cvicit 4x tyzdenne a davaj do seba gainer a kreatin(najlepsie etylester) to by malo zabrat.A hlavne dostatok spanku tak aspon 8 hod denne to je velmi dôlezite
0

#16 Užívateľ je offline   Neskuseny19 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 19 February 2007 - 07:52

Je to sice pekne ale stima praskama to fakt moc lakave nieje,a este taka otazka co ak clovek prestane cvicit? co to na nom spravy? pravdepodobne ovysne coz je onicom,
0

#17 Užívateľ je offline   aarseth Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 14
  • Dátum registrácie: 06-February 07

Napísal 19 February 2007 - 19:41

no.. ak vyuzivas doplnkovu vyzivu tak to tak dopadne, ked prestanes cvicit, lebo to nie je prirodzene mnozstvo. dalsia vec je, ze ked nesportujes, ovisnes tak ci tak... je to kazdeho osobna vec ako riadi svoju zivotospravu
0

#18 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon

Napísal 20 February 2007 - 15:32

ja som už pekne dlho necvičil kvoli opakovanej chorobe a je to už aj vidieť ... zvykol som si jesť tak ako keď cvičím

ale z vlastnej skúsenosti sa dá celkom rýchlo dostať naspäť tam kde si bol pred takouto prestávkou
0

#19 Užívateľ je offline   katka2904 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 10-April 07

Napísal 10 April 2007 - 15:10

tak ja chcem tez pribrat pretoze veelmo chuda odmalicka...a ja zerem zerem..a nic..sa nedeje..mozem jest hocco a hockolko nikdy nepriberem...nechapem to vobedz....chcela by som strasne aspon zo 5kg..pribrat..

Citovať

0

#20 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon

Napísal 10 April 2007 - 17:50

katka2904 said:

tak ja chcem tez pribrat pretoze veelmo chuda odmalicka...a ja zerem zerem..a nic..sa nedeje..mozem jest hocco a hockolko nikdy nepriberem...nechapem to vobedz....chcela by som strasne aspon zo 5kg..pribrat..

možno mᚠlen taký metabolizmus ... kolko meriaš a vážiš? ak niesi úplne že kosť a koža tak myslím že nemᚠčo riešiť ale skôr byť len rada ;) aspoň nebudeš mať po 30ke nábeh na obezitu :yes:
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov