Ako pribrat?
Napísal 10 January 2007 - 13:26
Ja sa tiež snažím pribrať. Dokonca som sa stavil s cicou, že ona musí schudnúť a ja pribrať ... ak vyhrám a ona prehrá tak bude trojka :D To len tak pomimo, že ak by si potreboval nejakú motiváciu, haha.
No ono to, že žer ako prasa je proste tak. Základ je kopa bielkovín, jesť po tréningu a rozumné množstvo sacharidov na doplnenie energie. No a samozrejme poctivo cvičiť. Ak máš problém dostať to čo potrebuješ z bežného jedla tak skús nejaký proteínový shake alebo gainer.
Kolko vážiš a meriaš? Čo ješ a ako cvičíš?
P.S Cez vianoce sa polovica mojich svalov premenila na niečo také nechutnú makké :( Ale zo skúsenosti viem, že sa to dá do poriadku celkom rýchlo.
Napísal 10 January 2007 - 13:47
Martin said:
Ja sa tie snaím pribrať. Dokonca som sa stavil s cicou, e ona musí schudnúť a ja pribrať ... ak vyhrám a ona prehrá tak bude trojka :D To len tak pomimo, e ak by si potreboval nejakú motiváciu, haha.
No ono to, e er ako prasa je proste tak. Základ je kopa bielkovín, jesť po tréningu a rozumné mnostvo sacharidov na doplnenie energie. No a samozrejme poctivo cvičiť. Ak má problém dostať to čo potrebuje z beného jedla tak skús nejaký proteínový shake alebo gainer.
Kolko vái a meria? Čo je a ako cvičí?
P.S Cez vianoce sa polovica mojich svalov premenila na niečo také nechutnú makké. Ale zo skúsenosti viem, e sa to dá do poriadku celkom rýchlo.
Tak to mas fajn .. ja som dokazal pribrat, len ked som bol v uplnej pohode (malo stresov, dostatok spanku, dostatok sexu a jedla), ale take nieco neni na mojom dennom poriadku zial :(
Mal som aj nejaky MegaGainer (alebo co to bolo) a rozrabal v plnotucnom mlieku - pribral som z celeho balenia len 2kg!!!! ktore za tyzden boli fuc.
A to som ani necvicil, lebo pri cviceni som naopak schudol este :( vrrrrr...
Kua, fakt ma to stve, ze neviem ako pribrat. A este ma stve, ze baby tomu neveria, ze furt som hladny... vrrrr.. az ked zacnem byt protivny a nervozny, tak vidia, ze uz je zle...
Cez vianoce som pribral kilo a pol :) coool .. len pred nimi schudol 5kg!
Chcem nabrat takych 10kg aspon - pripadne 15kg by bolo uplne super.
Napísal 10 January 2007 - 21:31
Ja som za 3 mesiace nabral asi 4KG z toho tak 3KG môžu byť svaly. Takže 15KG ... vyrátaj si :)
Pribrať je tažké, ale nie tažšie ako schudnúť.
Napísal 11 January 2007 - 11:00
Martin said:
Ja som za 3 mesiace nabral asi 4KG z toho tak 3KG môu byť svaly. Take 15KG ... vyrátaj si :)
Pribrať je také, ale nie taie ako schudnúť.
Mhmm.. praveze mne radili prave obmedzit pohyb (to ani moc netreba, som dost lenivy a auto je moj najlepsi priatel;) a pit henten sajrajt s mliekom. To ma potom taky nadbytok energie, ze sa na mna musi skutocne nieco nalepit. A ci to bude tuk, alebo svaly, bolo by mi to sum a fuk.. nebolo to totiz ani jedno z toho :( vrr..
Ale zasa sa priznam, ze skutocne pri pravidelnom sexe a papani zacnem naberat postupne vahu. Kurnajs, uz len najst taku babu, ktora to chce tiez pravidelne a nie len raz za cas. :D
Napísal 11 January 2007 - 23:30
Napísal 13 January 2007 - 22:28
Neskuseny19 said:
Na tom nič umelé nie je. Proteín ako proteín. Teda rozdiel tam je a to taký, e nemusí denne zjesť 2kg kuracích pŕs, ale stačí ti normálna porcia a doplní to pár odmerkami Whey proteinu.
Keď cvičí, máva potom na druhý deň svalovicu?
Napísal 15 January 2007 - 17:21
Martin said:
Keď cvičí, máva potom na druhý deň svalovicu?
Zalezi ci si dam dorby zahrievaci strecing a kolko cvicim, ale vatsinou je to v pohode aj po teningu strecing a som fit, mne to aj tak pripada umele je to taky chemicky produkt ktory netusim ao sa vyraba ,
Napísal 15 January 2007 - 17:32
Inak všetko okolo teba je chémia a tie bielkoviny v kurati a v tom prášku sú 100% to isté.
P.S Vyrába sa to buď z sóje, a tie lepšie z syrovátky. To je tuším odpad čo vzniká pri výrobe syrov.
Napísal 23 January 2007 - 18:01
Martin said:
Inak vetko okolo teba je chémia a tie bielkoviny v kurati a v tom práku sú 100% to isté.
P.S Vyrába sa to buď z sóje, a tie lepie z syrovátky. To je tuím odpad čo vzniká pri výrobe syrov.
No jasne som si aj myslel soja je najkvalitnejsi zdroj bielkovin a je ich tam daleko viacej ako v mase, preto ju papam. a nielen kvoli bielkovinam je to kralovna vsetkych luskovyn.
Napísal 23 January 2007 - 18:18
Napísal 13 February 2007 - 20:50
Napísal 15 February 2007 - 17:58
Napísal 20 February 2007 - 15:32
ale z vlastnej skúsenosti sa dá celkom rýchlo dostať naspäť tam kde si bol pred takouto prestávkou
Napísal 10 April 2007 - 17:50
katka2904 said:
mono má len taký metabolizmus ... kolko meria a vái? ak niesi úplne e kosť a koa tak myslím e nemá čo rieiť ale skôr byť len rada ;) aspoň nebude mať po 30ke nábeh na obezitu :yes:

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať