Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ako pribrat? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ako pribrat? Ohodnotiť článok: -----

#21 Užívateľ je offline   pepoxi Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 0
  • Dátum registrácie: 06-May 07

Napísal 06 May 2007 - 18:53

kolko mas rokov? ak mas uz okolo 30 tak si kup tribulus terestris,kupis to normalne ako vyzivovy doplnok v nejakom fitobchode...to je bylina ktora napomaha tvorbe testosteronu.ak hovoris o tom sexe ze vtedy priberas, tak mozno uz mas menej testosteronu a ten sex stimuluje tvorbu testosteronu.a tiez si kup nejake proteiny tak aby bol pomer sacharidov a proteinov 50:50. na pribranie treba zvysit podiel sacharidov.napr aj ryza a zemiky a cestoviny su zdrojom sacharidov. no a potom samozrejme posilka a a hlavne pravidelne.
0

#22 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 14 May 2007 - 20:58

caute.......no ja mam tiez problem pribrat....dost ma to svte kedze som sportovec.........mam 17 rokov vyska 181 vaha 70.......jem tak vela ako sa len da.......cvicim a makam na sebe ale velmi pomaly priberam........mam prilis rychli metaboliznus.no aj napriek tomu ze mam len 70 kg tak mam celkom slusnu postavu oproti mojim rovesnikom s rovnakou vahou.neviem ako to presne funguje s tymi sacharidmi a pod....no pred rokom som vazil 60 kg co je strasne malo a pomohlo mi ze som pravidelne cvicil vela spal a bral som creatine...kedze mi to dodavalo energiu kludne som po treningu mohol ostat v posilke a cvicit....za ten rok som takto pribral 10 kg no vaha sa mi opat zasekla a nejde to.....je to fajne blbe ked mam taky metaboliznus....no ak chcete pribrat tak vam z vlastnej skusenosti radim vela cvicit pomenej behat a nestravovat sa prilis zdravo...treba jest vsetko co je nablizku...a ked ani to nepomoze tak sme natom rovnako :D
vela stastia.........:20:
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#23 Užívateľ je offline   Martin1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 8
  • Dátum registrácie: 14-May 07

Napísal 04 June 2007 - 11:44

Ak mas problem pribrat, pripadne si sa zastavil na urcitej vahe a nejde to hore, mal by si si kupit mega mass 4000 od weidera, najlepsie 7kg balenie. To je v podstate 4000 kalorii denne cize ak k tomu pridas este pravidelne jedlo, tak by si mal teoreticky ist hore.... Mne to takymto sposobom velmi pomohlo
Liberate tutemae ex inferis :crying:
0

#24 Užívateľ je offline   Psychonaut Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 07-June 07

Napísal 07 June 2007 - 18:47

Nazdar,kusok som si cital co tu pisete...Ja som si tiez povedal,ze musim pribrat :)
No ja som si zohnal Super Gainer 4200 a celkom mi to s nim vychadza...
Ale mozete si miesat drinky a na ostatne kaslat,no potom sa nestazujete,ze to nema ziadne ucinok..Aj tak kazde telo a jeho metabolizmus je jedinecny,takze niekomu to ide rychlejsie a niekomu zas naopak velmi pomaly aj so vselijakymi doplnkami...Ked chcete nasadit Gainery alebo Proteiny najdvolezitejsi je potom vas jedalnicek v priebehu dna...Urcite nikoho z vas nezabije si nastavit budicek o 10 minut skor,aby ste si mohli dat nejaky ten jogurt alebo nejake cornflakes-y a namiesat si drink;) Potom treba zajest nejaku tu desiatu,obed.No a ked cvicite treba si to rzvrhnut,lebo najdvolezitejsia davka je po cviceni,takze ak sa vam to podari tak nejak poobede je to akurat...Ked cvicite na objem,tak treba papat kazde dve hodky,ale samozrejme to je kusok ine:) Na taketo veci je super tvaroh,takze ked si ho date,nic sa vam nestane...Potom samozrejme vecera!!!Komu chuti je dobre zlupnut aj dve vecere a potom pred spanim si dat drink,lebo pocas spanku mate velmi dlhu pauzu v jedeni...Ja som takymto sposombom pribral za mesiac 4 kila a to mozem zrat kolko chcem a s vahou nejdem hore...;)
0

#25 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 07 June 2007 - 20:22

Martin1 said:

Ak mas problem pribrat, pripadne si sa zastavil na urcitej vahe a nejde to hore, mal by si si kupit mega mass 4000 od weidera, najlepsie 7kg balenie. To je v podstate 4000 kalorii denne cize ak k tomu pridas este pravidelne jedlo, tak by si mal teoreticky ist hore.... Mne to takymto sposobom velmi pomohlo

ja momentalne beriem hyper mass 5000 a musim povedat ze to dost pomaha :).chodim cvicit a kedze nemam teraz treningy a mam mensi vydaj latok vaha mi ide pekne hore a je to vidiet.dolezite je mat vysoky prijem proteinov a cvicit cvicit a bude z teba rambo.ako zomna :40: vela stastia
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#26 Užívateľ je offline   matus Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 14-June 07

Napísal 26 April 2008 - 20:22

Zdravim, mám 14 rokov a meriam 172cm a vážim 46kg... to je podla mna tosť málo :( poradte ako by som mohol za mesiac pribrať aspoň tie tri kilá...diki moc
0

#27 Užívateľ je offline   matus Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 14-June 07

Napísal 29 April 2008 - 14:06

lidi no super už vážim 47,5 kg uu super
0

#28 Užívateľ je offline   trulo Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 50
  • Dátum registrácie: 05-January 09

Napísal 17 January 2009 - 17:17

da sa pribrat aj bez vselijakych tychto koktaylov? cisto so stravi?
som jeden ale vlastne kazdy iny a navise skrotene prasiatko :lick:
0

#29 Užívateľ je offline   king265 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 354
  • Dátum registrácie: 09-January 09

Napísal 05 February 2009 - 13:18

ja to odporucim len jedno.jedlo,posilka a halvne vela bielkovin a tukov ktore mozes premienta na energiu.ja som pocas strednej-4 roky kto by nevedel :-D pribral 32,5 kila bez niakej vacsej namahy a vytvoril tak rekord skoly.jedol som normalne.nic prehnane ale posilka dost pomohla.a do veci ako gainery a creatin a podobne sracky by osm nesiel.sice sa na to nazory lisia ale zatial kazdy,koho poznam aze to uzivla s tym mal len problemy.skazena imunita,slabe kosti,problemys chrbtom a podobne.ma to zly vplyv na organizmus takze tymto smerom by som nesiel.ja mam teraz prijemnych 97 kg a 190cm a som stastny ze som a v celku so sebou spokojny :-D
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
0

#30 Užívateľ je offline   Iloveroska Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 34
  • Dátum registrácie: 01-February 09

Napísal 06 February 2009 - 00:12

ach jaj bode bodel udia moji zlat nekupuj tribulus terestis ta rastlina je na .... s prepacenim a po dalsie proteiny a sacharidy 50:50 ??? ol skus to :D ide hlavne oto ze kolko denne spalis kalorii ak prijmesviac vtedy priberas... ak chodis cvicit oto viac musis jest ja chodim cvicit a jem 7 krat denne obrovske davky ... takze tak :) ... ak chcete nabrat napiste mi na matt.grosko@tmo.blackberry.net a ja vam pomozem :)
0

#31 Užívateľ je offline   8lukas811111 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Dátum registrácie: 15-May 11
  • BydliskoBratislava

Napísal 15 May 2011 - 16:30

ja mam 15 rokov okolo 190cm a vazim 80 kg. mozem odporucit ISO WHEY protein, lebo mne sa ani nevim ako podarilo za tyzden pribrat 5 kg a to som nebol ani vo forme, lebo som mal zlomenu ruku, ale cvicil som kazdy den cca 3hodiny.
teraz som mal akurat zase zlomenu ruku(9.5.2011 mi dali dole sadru) a schudol som asi 3-4 kg, ale kupil som si HYPER MASS 5000 a chcem to vysusat. mam doma este jeden WHEY Protein(1kg) ktory predavam za 20 eur keby niekto chcel, tak ma mozete kontaktovat na www.8lukas811111@azet.sk a mozeme sa dohodnut.
0

#32 Užívateľ je offline   Larsen Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 189
  • Dátum registrácie: 30-September 10
  • BydliskoBratislava

Napísal 18 May 2011 - 15:24

Pohodak veď si si zvolil aj taký nick tak buď v pohode :) Jedz toľko koľko môžeš neprejedaj sa zbytočne mohlo by ti to iba privodiť problémy. Hýb sa koľko chceš a koľko potrebuješ. Pohyb je dôležitý pre telo. Prečo nie si spokojný stým ako vyzeráš? Tomu nerozumiem. Ak sa cítiš v pohode načo sa tým zaoberať?
Myslím si, že ak sa uvoľníš a nebudeš nad tým vôbec premýšľať akosi to časom príde len tak prirodzene.
Mimochodom mne sa páčia štíhli a vysokí muži ;)
0

#33 Užívateľ je offline   misu Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 112
  • Dátum registrácie: 17-September 10

Napísal 25 May 2011 - 00:20

Zobraziť článokMalakian, on 14 May 2007 - 20:58, said:

no ak chcete pribrat tak vam z vlastnej skusenosti radim vela cvicit pomenej behat a nestravovat sa prilis zdravo...treba jest vsetko co je nablizku..

Ja by som len chcela upozorniť, že ľudí momentálne okrem rakoviny zabíjajú hlavne srdcovo-cievne ochorenia. Takže ak budeme od mladi do seba pchať nezdravé veci, ktoré predpokladám myslíš jedlá s vysokým obsahom tuku, tak sa Ti Tvoje telo v 40tke poďakuje okrem abdominálnej obezity hlavne upchanými koronárkami, stukovatením pečene, dáš zabrať pankreasu a uženieš si napr. žlčníkové kamienky.
Samé chuťovky teda ;).
1

#34 Užívateľ je offline   semanka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 06-June 11
  • BydliskoStranany

Napísal 06 June 2011 - 20:52

Ja osobne by som ti odporucil vyzivove doplnky - napriklad gainer a urcite priberies, Uz som tu raz spominal stranku na ktorej som to kupoval a teraz ju musim spomenut este raz chod na http://www.voniam.sk...y/321-2-Gainery a kup si 30ku a budes urcite pribraty. Ja mam s tymto eshopom len tie najlepsie skusenosti, vsetky doplnky vyzivy uz pouzivam castejsie, a kedze sa venujem fitnes tak je to odskusane aj na kamaratoch a kamaratkach z fitka.
0

#35 Užívateľ je offline   semanka Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 06-June 11
  • BydliskoStranany

Napísal 07 June 2011 - 12:26

Zdravim,
ja by som ti poradila bud gainer alebo protein, sypat je velmi jednoduchy a ucinny sposob ako priberies na pozadovanu vahu. Ja to takto robim a som spokojna, samozrejme je nevyhnutne mat pri tom aj pohyb, co myslim nieje ziaden problem. Ja som velmi spokojna s tymto gainerom http://www.voniam.sk...scle-Booster-16 vvrelo ti ho odporucam.
0

#36 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 13 June 2011 - 22:46

tak musim nesuhlasit s reakciou na moj prispevok vyššie. mladí ludia mozu jesť všetko načo majú chut, pokial maju k tomu primeraný výdaj. telo je vo vývine a potrebuje všetko,aj tuky,aj zeleninu aj ovocie maso a podobne. samozrejme ako som aj vyššie napisal treba popri pojedaní dobých jedal dostatočne sportovať a starať sa oto aby všetko šlo tam kde má;) pre informaciu jem vela,jem všetko a mam štíhlu a vyšportovanú postavu, nikdy som nemal problem s nadvahou skor naopak, mam maximalne zdravý krvný obraz a k tej pečeni? no ta sa mi akurat premeni na titan pri mojom pravidelnom chlastaní a obličky sem tam tiež daju osebe vedieť, ale to je už moja kapusta. Popravde, ak ma niekto problem pribrať nemyslim si, že jedením zeleniny toho dosiahnie. samozrejme nemal som namysli stravovať sa vo fastfoodoch ani mcdonalds, tam idem snad raz za svetelný rok. nemam ot lahke a na tom aby som trochu pribral musim poriadne makať ale určite sa to da. prajem pekný deň ;)
0

#37 Užívateľ je offline   sedlakovam Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 8
  • Dátum registrácie: 20-September 11

Napísal 20 September 2011 - 09:06

mám taky rýchly metabolizmus, musíš jesť viac tuku. Ideálne je chleba s masťou
0

#38 Užívateľ je offline   lopez85 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Dátum registrácie: 06-January 12

Napísal 06 January 2012 - 01:11

Treba sa spravne stravovat a cvicit, skus si kuknut www.mojrecept.webnode.sk , mas tam kopec veci k cvicenia, vyzive ci treningovy plan
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov