Aký máte názor na náboenstvo a duchovno ? Aké má vo Vaom ivote miesto ? Praktizujete ?
Strana 1 z 1
Čo Vy a náboženstvo ?
Napísal 28 August 2007 - 20:59
plne verím v boha a jeho sina jezisa Krista ved ako inak by vznikol zivot pochybujem ze sme s opic
Napísal 30 August 2007 - 11:42
hmm. som totalny ateista, ale bibliu som si precital. vsetkych 1200 ci kolko stran. predsa je to len najcitanejsia kniha na svete. nabozenstvo ako take je skvela vec a veriaci ludia to maju vo vseobecnosti v zivote lahsie. je tam vela dobrych veci a zasad, ktorymi sa aj v dnesnej dobe snazime riadit a povazujeme ich za moralny zaklad ludstva. je tam ale aj sice v malej miere, ale predsa hluposti. zalezi na cloveku, co si z toho vezme. lezu mi ale na nervy fanaticki veriaci, ktori neveriacich pokladaju za nieco menejcenne a ubohe. vo vseobecnosti som proti akemukolvek fanatizmu a myslim si, ze sucastne krestanstvo sa tak trosku zvrhlo tymto smerom a malo sa drzi tych krasnych zasad a podobenstiev, ktore su v biblii. zabudaju, ze veriacim niesu preto, ze chodia do kostola a modlia sa, ano aj, ale hlavne skutkami a svojim zivotom. a to vidim u maloktorych a poznam ich neurekom.
:punk::skupina:
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať