Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Depresia a zmeny nalad pri užívaní antikocepcie? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Depresia a zmeny nalad pri užívaní antikocepcie? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   bilka Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 151
  • Dátum registrácie: 30-April 07

Napísal 01 September 2007 - 22:42

Chcem sa opytat dievcat alebo aj chalanov ktorych baby uzivaju antikoncepciu, aku mate skusenost s kolisanim nalad od radosti cez smutok az k nervozite a zlosti, sklonmi k depresii, smutku, uzkosti a melancholickym stavom pocas uzivania antikoncepcie, pricom ziadny objektivny dovod na taketo pocity nie je? Zaznamenali ste aj u vas nieco take?:crying:
Vyskusala som vela druhov HAK,viem ze treba hladat lebo nie kazdemu ten ktory druh sadne, ale zatial sa zakazdym objavil tento problem, niekedy mam pocit ze to uz ani nie som ja, ze si tie hormony robia so mnou co chcu...:thumbdown:
Aku mate skusenost vy?
0

#2 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 01 September 2007 - 22:49

u tej mojej zatial bez akychkolvek problemov ... nastastie ;) jedine coho som si vsimol je, ze jej trochu podrastli prsia, ale nato sa stazovat nebudem :D
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#3 Užívateľ je offline   bilka Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 01 September 2007 - 22:59

nooo tak to si aj ten moj velmi chvali, prave nedavno mi povedal ze si to vsimol, aj ked ani predtym sa na velkost nestazoval :o)
kiezby ta antika mala len taketo pozitivne efekty. na zaciatku uzivania sa aj ja vzdy citim uplne normalne, ale po case to zacne robit so mnou divne veci. kto nepozna, nepochopi...
vdaka za odpoved Martin :)
0

#4 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 01 September 2007 - 23:14

bilka said:

nooo tak to si aj ten moj velmi chvali, prave nedavno mi povedal ze si to vsimol, aj ked ani predtym sa na velkost nestazoval :o)
kiezby ta antika mala len taketo pozitivne efekty.

mas aj fotky pred a po? :D

ta zmena bola dost mala, ale zase dost velka nato aby som si to vsimol :cowboy:

no a s tymi tvojimi problemami snad pomoze nejaka holka ...
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#5 Užívateľ je offline   bilka Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 01 September 2007 - 23:19

Martin said:

mas aj fotky pred a po? :D

ta zmena bola dost mala, ale zase dost velka nato aby som si to vsimol :cowboy:

az taky narast aspon o dve cisla co by stal za fotodokumentaciu to nebol, ale o cislo urcite ;) aj to potesilo :yes:
0

#6 Užívateľ je offline   Antónia Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 01-July 08

Napísal 26 September 2008 - 15:37

Ahoj, ja užívam ant. už dosť dlho, ale neviem o nejakých zmenách nálad, síce pred svojími dňami ma to chytí že sa hádam viac ako normálne :D a som precitlivená ale ináč je to v pohode. No neviem, asi mi sadli hneď na prvýkrát. Ale počula som, že by sa mali aj vysadiť po určitom čase, alebo zmeniť na inú ant., ale neviem, čo je na to pravdy.
0

#7 Užívateľ je offline   andy.t Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 83
  • Dátum registrácie: 07-September 08

Napísal 18 October 2008 - 23:02

Ja beriem antikoncepciu 2 roky a mam z nich rozne stavy. Mavam obdobia kedy sa spravam uplne iracionalne, vsetko si to odnasa partner, hned sa rozplacem, som bez nalady a pod.
Myslim, ze to mam z tych hormonov, predtym som taketo problemy nemala. Premyslam nad vymenou za nieco ine, ale ked to u teba nezabralo... tak neviem.
0

#8 Užívateľ je offline   klaudi Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 7
  • Dátum registrácie: 09-May 10
  • Bydliskotrnava

Napísal 12 August 2010 - 06:44

...jasla som tu cosi kteme na nete(zdravieSK): Ženy pociťujú najväčšiu psychickú zraniteľnosť a najmenšiu fyzickú výkonnosť krátko pred menštruáciou a počas nej. Je to z dôvodu výraznej zmeny hormonálnych hladín. Hormonálna antikoncepcia zvyčajne tieto stavy ovlyvňujú pozitívne. Depresie sa síce môžu vyskytnúť, ale len vo výnimočných prípadoch. Pri pretrvávajúcich ťažkostiach treba prejsť na preparát s nižšou dávkou estrogénu.
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov