Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Chcete mať deti? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (4 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Posledný »
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Chcete mať deti? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 13 January 2007 - 11:53

Kedže v tejto sekcii je nejaké ticho tak som sa rozhodol, že to tu troška oživím malou otázkou ;)

Tak by ma zaujímalo, či ste už uvažovali o deťoch a kedy je podľa Vás najlepší čas na také malé, otravné škriekajúce deco :p Prosím len seriózne odpovede, nie dačo ako "kašlať nato choď si užívať".

Pekný weekend :)
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#2 Užívateľ je offline   Peter Velky Icon

• Užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 8
  • Dátum registrácie: 14-January 07

Napísal 14 January 2007 - 13:35

Ahoj,

Ja si myslim ze kazdy clovek chce mat deti, je to asi v nasi genoch a tak trochu ako "instinkt"....
Musi vsak byt na to uplne zrely par dvoch ludi ktory si uvedomuju ze v ich zivote sa vela veci zmeni. I ch zivotny styl, harmonogram, volny cas.... ale ak su to ako sa povie spravny par...tak s radostou to vsetko spolu riesia a tesia sa aj z malickosti a s laskou.
Ta spokojnost , radost zo zivota, stastie a laska sa prejavi aj na detoch, a o to je to potom lahsie pre samotne deti (myslim povahove vlastnosti ) a aj pocas ich vychovy pre rodicov.
Asi uz odbocujem od temy...co?? :rolleyes:

Takze jednoducha odpoved na otazku .. ANO
0

#3 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon

Napísal 14 January 2007 - 14:13

Peter Velky said:

Ahoj,

Ja si myslim ze kazdy clovek chce mat deti, je to asi v nasi genoch a tak trochu ako "instinkt"....
Musi vsak byt na to uplne zrely par dvoch ludi ktory si uvedomuju ze v ich zivote sa vela veci zmeni. I ch zivotny styl, harmonogram, volny cas.... ale ak su to ako sa povie spravny par...tak s radostou to vsetko spolu riesia a tesia sa aj z malickosti a s laskou.
Ta spokojnost , radost zo zivota, stastie a laska sa prejavi aj na detoch, a o to je to potom lahsie pre samotne deti (myslim povahove vlastnosti ) a aj pocas ich vychovy pre rodicov.
Asi uz odbocujem od temy...co?? :rolleyes:

Takze jednoducha odpoved na otazku .. ANO

Nie, v pohode neodbočuješ ;) Si starší takže aj o dosť skúsenejší a ja sa rád poučím.

Tiež si osobne myslím, že na take rozhodnutie treba správne podmienky. Myslím, že ak by mladá baba mala deti hned po škole tak by neskôr mala dosť problém nájsť si prácu - hlavne ak robí v nejakom dynamickom odbore kde sa všetko neustále mení. Na druhej strane môže byť fajn mať v 40ke dospelé deti a v 50ke vnúčatá. Veď kto bude okopávať záhradu. No nie? :D
0

#4 Užívateľ je offline   anitaa07 Icon

• Užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 22
  • Dátum registrácie: 13-January 07

Napísal 15 January 2007 - 15:46

Ano chcem ale az pride ten spravny cas.
0

#5 Užívateľ je offline   Colette Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 20
  • Dátum registrácie: 11-January 07

Napísal 15 January 2007 - 17:16

poznam vela ludi ktory tvrdohlavo stale dokola tvrdili ze deti mat nikdy nebudu a nikdy nechcu a pod. ale neviem co je to vo vzduchu, vsimam si ako pomaly zacinaju menit svoj nazor - zeby vekom? musim sa smiat, lebo som kedysi patrila medzi nich a neviem ci mi zacali tikat biologicke hodiny, alebo som skor len konecne vysla z puberty, je to jedno, casom urcite takmer vsetci zmenia nazor, zmäknu a budu sa na to tesit. ja sa tiez celkom tesim - uz aby to bolo :rolleyes:
0

#6 Užívateľ je offline   majtinka Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 38
  • Dátum registrácie: 20-December 06

Napísal 16 January 2007 - 15:28

uuha aka vazna tema :p
tak ja som o tom este moc nerozmyslala ale asi hej? ja neviem este mam cas si myslim..
som haluzáčka a za každú srandu :p
0

#7 Užívateľ je offline   BUBA Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Dátum registrácie: 22-January 07

Napísal 22 January 2007 - 22:02

ja mam dve deti mala som ich skor a ani raz som to neolutovala mat deti je super vec .samozrejme aj partneri by si mali rozumiet amat super vztach aby aj deti mali dobre zazemie
0

#8 Užívateľ je offline   tomino88 Icon

• Užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 14
  • Dátum registrácie: 08-January 07

Napísal 23 January 2007 - 10:33

BUBA said:

ja mam dve deti mala som ich skor a ani raz som to neolutovala mat deti je super vec .samozrejme aj partneri by si mali rozumiet amat super vztach aby aj deti mali dobre zazemie

tak to ťa obdivujem!len kde nájsť takú dobrú a vernú babu aby ten vztah bol super? :(
0

#9 Užívateľ je offline   Riddick Icon

• Užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 19-January 07

Napísal 23 January 2007 - 20:31

taku nenajdes...aby bola verna tak si ju musis vychovat
0

#10 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon

Napísal 23 January 2007 - 21:42

Riddick said:

taku nenajdes...aby bola verna tak si ju musis vychovat

Nikto asi nebude verný za všetkých okolností. V tom "lepšom" prípade sa stala chyba na jednej alebo druhej strane takže je to vlastne zaslúžený trest no a v tom horšom ak ide o niekoho kto to robí notoricky tak tiež je to trest za to, že sa s takým človekom dávaš dokopy. Toť moj názor aj ked trochu mimo témy tohoto článku :p
0

#11 Užívateľ je offline   maco19 Icon

• Užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 26-January 07

Napísal 26 January 2007 - 23:11

Ja uz dieta mam. Mala ma uz dva roky, ale poviem vam, ze nic krajsieho na svete nie je. Ked vam to male povie prvykrat tatik, alebo manzelke mamina. Je to proste neopisatelny pocit. To aj ked svoje dieta prvy krat drzite v porodnici, nieco proste uzasne. Sice su aj starosti, ale starost, je zivot cely.
0

#12 Užívateľ je offline   Nikuss Icon

• Užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 5
  • Dátum registrácie: 07-February 07

Napísal 07 February 2007 - 08:13

Martin,mam len 19 a uz mam take jedno krasne dvojtyzdnove mimino, myslim si, ze to nie je skoro, tak akurat. Deticky nam davaju novy zmysel, lasku, radost, ale nie vzdy je to len o srande. prebdene noci a trapenie preco place, ked je vsetko v suchu? ale aj tak je to užasné, i ked som mlada a zivot pred sebou, ale aj tak to vsetko ma svoj zmysel a stoji za to!:D pekny dnik
1

#13 Užívateľ je offline   BUBA Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 07 February 2007 - 12:59

musim dat za pravdu .uz predtym som písala že som mala deti skôr v 19-ke prve a v 23 druhe a vôbec to neľutujem .som rada že teraz ked ja mam 30 sú už staršie a snažím sa aby sme mali kamarátsky vzťah.
0

#14 Užívateľ je offline   Nikuss Icon

• Užívateľ
  • PIP

Napísal 09 February 2007 - 11:38

ja to tiez beriem z tej lepsej stranky,preco rozmyslat ake by to bolo,keby... teraz je to takto a myslim si,ze je to takto lepsie,zijem plnohodnotnejsi zivot.dieta dava zmysel mojmu zivotu... si stale mlada a uz mas odrastene deti,chcela by si este jedno miminko v blizkej dobe?
0

#15 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon

Napísal 09 February 2007 - 15:43

Nikuss said:

Martin,mam len 19 a uz mam take jedno krasne dvojtyzdnove mimino, myslim si, ze to nie je skoro, tak akurat. Deticky nam davaju novy zmysel, lasku, radost, ale nie vzdy je to len o srande. prebdene noci a trapenie preco place, ked je vsetko v suchu? ale aj tak je to užasné, i ked som mlada a zivot pred sebou, ale aj tak to vsetko ma svoj zmysel a stoji za to!:D pekny dnik

Tak to ta obdivujem, že to zvládaš a že si sa na niečo také dala tak mladá :p
0

#16 Užívateľ je offline   BUBA Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 09 February 2007 - 17:33

Nikuss said:

ja to tiez beriem z tej lepsej stranky,preco rozmyslat ake by to bolo,keby... teraz je to takto a myslim si,ze je to takto lepsie,zijem plnohodnotnejsi zivot.dieta dava zmysel mojmu zivotu... si stale mlada a uz mas odrastene deti,chcela by si este jedno miminko v blizkej dobe?

ešte jedno bábo sme chceli ale zdravotne problemy mi to nedovolia.tak s manželom rozmyšľame zobrať si nejakého drobca do pestúnskej starostlivosti.mame dve baby tak by sme chceli ešte chlapca.uvime či sa nám to bodarí.
0

#17 Užívateľ je offline   Nikuss Icon

• Užívateľ
  • PIP

Napísal 11 February 2007 - 08:31

tak vam drzkam palceky,aby sa to vydarilo a boli ste stastnucky.
0

#18 Užívateľ je offline   Nikuss Icon

• Užívateľ
  • PIP

Napísal 11 February 2007 - 08:34

davam ti za pravdu,je to krasne,este mam ten obraz zivo pred ocami,ved vsetko sa to udialo len pred tromi tyzdnami.a tie starosti,stoja za to!
0

#19 Užívateľ je offline   mons Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 22-February 07

Napísal 22 February 2007 - 18:08

prosim ta kto si bude srat zivot a vesat na krky voakeho parchanta zasrateho...inak si nevies dosrat postavu alebo co?
0

#20 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon

Napísal 24 February 2007 - 14:18

mons said:

prosim ta kto si bude srat zivot a vesat na krky voakeho parchanta zasrateho...inak si nevies dosrat postavu alebo co?

dalo by sa to povedať aj slušnejšie a krajšie, nie? :thumbdown:
0

• (4 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Posledný »
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok