- (4 Strany)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Posledný »
Chcete mať deti?
Napísal 13 January 2007 - 11:53
Tak by ma zaujímalo, či ste u uvaovali o deťoch a kedy je podľa Vás najlepí čas na také malé, otravné kriekajúce deco :p Prosím len seriózne odpovede, nie dačo ako "kalať nato choď si uívať".
Pekný weekend :)
Napísal 14 January 2007 - 13:35
Ja si myslim ze kazdy clovek chce mat deti, je to asi v nasi genoch a tak trochu ako "instinkt"....
Musi vsak byt na to uplne zrely par dvoch ludi ktory si uvedomuju ze v ich zivote sa vela veci zmeni. I ch zivotny styl, harmonogram, volny cas.... ale ak su to ako sa povie spravny par...tak s radostou to vsetko spolu riesia a tesia sa aj z malickosti a s laskou.
Ta spokojnost , radost zo zivota, stastie a laska sa prejavi aj na detoch, a o to je to potom lahsie pre samotne deti (myslim povahove vlastnosti ) a aj pocas ich vychovy pre rodicov.
Asi uz odbocujem od temy...co?? :rolleyes:
Takze jednoducha odpoved na otazku .. ANO
Napísal 14 January 2007 - 14:13
Peter Velky said:
Ja si myslim ze kazdy clovek chce mat deti, je to asi v nasi genoch a tak trochu ako "instinkt"....
Musi vsak byt na to uplne zrely par dvoch ludi ktory si uvedomuju ze v ich zivote sa vela veci zmeni. I ch zivotny styl, harmonogram, volny cas.... ale ak su to ako sa povie spravny par...tak s radostou to vsetko spolu riesia a tesia sa aj z malickosti a s laskou.
Ta spokojnost , radost zo zivota, stastie a laska sa prejavi aj na detoch, a o to je to potom lahsie pre samotne deti (myslim povahove vlastnosti ) a aj pocas ich vychovy pre rodicov.
Asi uz odbocujem od temy...co?? :rolleyes:
Takze jednoducha odpoved na otazku .. ANO
Nie, v pohode neodbočuje ;) Si starí take aj o dosť skúsenejí a ja sa rád poučím.
Tie si osobne myslím, e na take rozhodnutie treba správne podmienky. Myslím, e ak by mladá baba mala deti hned po kole tak by neskôr mala dosť problém nájsť si prácu - hlavne ak robí v nejakom dynamickom odbore kde sa vetko neustále mení. Na druhej strane môe byť fajn mať v 40ke dospelé deti a v 50ke vnúčatá. Veď kto bude okopávať záhradu. No nie? :D
Napísal 15 January 2007 - 17:16
Napísal 23 January 2007 - 10:33
BUBA said:
tak to ťa obdivujem!len kde nájsť takú dobrú a vernú babu aby ten vztah bol super? :(
Napísal 23 January 2007 - 21:42
Riddick said:
Nikto asi nebude verný za vetkých okolností. V tom "lepom" prípade sa stala chyba na jednej alebo druhej strane take je to vlastne zaslúený trest no a v tom horom ak ide o niekoho kto to robí notoricky tak tie je to trest za to, e sa s takým človekom dáva dokopy. Toť moj názor aj ked trochu mimo témy tohoto článku :p
Napísal 26 January 2007 - 23:11
Napísal 07 February 2007 - 08:13
Napísal 09 February 2007 - 11:38
Napísal 09 February 2007 - 15:43
Nikuss said:
Tak to ta obdivujem, e to zvláda a e si sa na niečo také dala tak mladá :p
Napísal 09 February 2007 - 17:33
Nikuss said:
ešte jedno bábo sme chceli ale zdravotne problemy mi to nedovolia.tak s manželom rozmyšľame zobrať si nejakého drobca do pestúnskej starostlivosti.mame dve baby tak by sme chceli ešte chlapca.uvime či sa nám to bodarí.
Napísal 24 February 2007 - 14:18
mons said:
dalo by sa to povedať aj slunejie a krajie, nie? :thumbdown:
- (4 Strany)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Posledný »

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa