Chcete mať deti?
Napísal 02 August 2007 - 18:58
Vôbec, vždy, keď stretnem niekoho známeho, čo si už založil vlastnú rodinu, mám pocit, že som nejako pozadu. Že som už dávno na tom mala pracovať. Podľa mňa, človek, ktorý nechce a nie je schopný vychovať deti (ak na to samo nemá vážne dôvody - zdravotné, finančné atď) je chudák. Nie?
Napísal 01 September 2007 - 22:19
Colette! Buď je to tým podobným vekom,ale pačia sa mi tvoje názory. Podľa mňa keď sa dvaja ľúbia,dieťa by malo prísť a byť ťastím,či u je plánované,alebo nie.Alebo podľa toho,či to nabúra ancu na postup v práci,či je ete nezabespečená budúcnosť.Plánuje sa - no nieje záruka,e to práve vtedy vyjde. Čo ty na to? A vy čo to čítate?
Napísal 02 September 2007 - 12:38
deti patria k zivotu kazdeho cloveka ale treba si pre ne najst dostatok casu :yes::29:
Napísal 26 December 2007 - 16:57
Agni said:
velmi sme chceli deti..máme dve krásne dcerky....vzťah sa nám rozpadol..roky vychovávam deti sama..neľutujem.....
ja si myslím že by Ťa deti nedali za milión, dám Ti otázku : kto ku ním vstáva, keď sú chorí ? kto ku ním vstáva keď majú zlé sny ? ....
Napísal 27 December 2007 - 00:01
no neviem chces serioznu odpoved tak ja by som teda chcel mat dieta ale chcem abybolo privedene do vyrovnanej rodiny ktora si moze dovolit aj financne samostatne prezit a ked uz sa nazbieraju peniaze na zivot a samostatne byvanie tak sa najdu peniaze aj na jejo vystudovanie a aj jeho skvele dectvo atd. takze este pockam par rokov kym sa poriadne dakde rozbehne kariera a nasetria sa trie prostriedky
Napísal 01 January 2008 - 09:47
čaute ja potomka s nejakou tou svojou vyvplenou mat nemôžem.(ale chcel by som):crying:.....bohužial mal som pracovny uraz na stavbe pri ktorom som bol na hranici medzi životom a smrtou a pri ktorom mi umrel dobrý kamarat z detstva . mal som v tedy 18 rokou a týzden pred tým som sa vratil zo ZVS. (dievca nemam v ten den sa so mnou rozisla ), hladam si sice dievca ale je to tazke nejaku oslovit ,vecsinou sa stretavam s opovrhovanim voci stavbarom a ak by som si aj nejaku nasiel ....nedokazal by som jej povedat ze som impotentný.... najskôr sa s tým musim zmierit sam ale to sa neda ....nie je to take lahke ako sa zda. (stale som stavbar) makam od piatej rana do desiatej vecer a vecsinou som po stavbach na celom slovensku. doma som len 7 dni za mesiac. hold aj taky je život.
Napísal 01 January 2008 - 16:08
Duch, obcas mam pocit, ze nasa spolocnost prijima len zdravych, dokonalych, krasnych ludi a ked sa niekto vymyka z priemeru ma to tazke... Ale napriek tomu verim, ze sa este stale najdu holky bez predsudkov, ktore cloveka nezaskatulkuju, ale beru ho takeho, aky je. Priala by som ti, aby si taku nasiel :)
:maliar: All you ever wanted to be living in perfect symmetry, nothing is as down or as up.

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať