- (4 Strany)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Posledný »
Hudba
Napísal 13 January 2007 - 11:56
Sem píte čo pekného práve počúvate ;) aspoň tak mono objavíme niečo nové ... neviem ako vy, ale ja nevydrím počúvať dlho to isté :D
Take ja som mal teraz pusteného Young Jeezy - I luv it
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 18 January 2007 - 12:27
Neskuseny19 said:
Ale dakedy potrebujem hardcoorovu musicku
Tak tak ;) Pri ničom sa mi tak dobre nespí ako pri Dark Tranquillity (védsky metal). To fakt :D
Napísal 18 February 2007 - 20:39
aarseth said:
Pocul tu niekedy niekto DreamTheater (konkretne albumy Images&Words a Scenes From Memory)?
Nepoznám, ale pozriem sa nato :walkman:
Napísal 24 March 2007 - 18:53
Martin said:
Sem píte čo pekného práve počúvate ;) aspoň tak mono objavíme niečo nové ... neviem ako vy, ale ja nevydrím počúvať dlho to isté :D
aha tak to je super ja tiez rada pocuvam hudbu a co konkretne pocuvas?,:ban:
Napísal 06 August 2007 - 11:41
Osobne neznesiem nic z toho, co si napisal malakain :)... Trochu aj hravam na gitare, a ked clovek sleduje taku metallicu, tak zisti, ze kazda skladba je to iste... akoby mali akysi model, a podla toho robia. A Mexikanove sola, myslim ze Satriani sa moze zanho nanbit.. nic originalne, len dookola rozklady akordov... Slovensky rap podla mna nema ako hudba buducnost, je to skor docasny osial mladeze...
Nic proti tej hudbe nemam, ale myslim, ze hudba by mala byt prinosom, a nie obohratou platnou
Nic proti tej hudbe nemam, ale myslim, ze hudba by mala byt prinosom, a nie obohratou platnou
- (4 Strany)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Posledný »

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať