Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: ako schudnut?help - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

ako schudnut?help Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   bufu121 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 8
  • Dátum registrácie: 21-October 07

Napísal 21 October 2007 - 20:05

ahoj som tu novy a tak sa chcem spytat...mam 13rokov a som trosku tlsty:Pa chcel by som zhodit to nejake kilecko dole..ale neviem ako skusal som prestat jest atd ale stale myslim na sladke mnam..ale fakt prosim nejako poradte:sweatdrop: lebo zacinam mysliet na dievcata:34:
0

#2 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 22 October 2007 - 20:02

si este mlady takze sa mozes vytiahnut a moze to prist aj samo,ale zdravy pohyb nikdy neuskodi.skus sport,tet ti v tom urcite napomoze.najlepsie behanie a doplnovat mineralne latky,popripade este posilka ale tu by som ti v tvojom veku neodporucal.ak budes pravidelne cvicit tak si budes moct kedykolvek vychutnat sladke a nic sa nestane...vela stastia:20:
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#3 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 22 October 2007 - 20:27

do takej 20ky to ide aj samo, staci minimum pohybu a je to OK ... potom to uz ale ide tazsie ;)

takze v tvojom pripade ako hovori Malakian treba sa hybat, robit nejaky sport atd

ked budes fit dost to pomoze aj sebavedomiu a teda aj s holkami to pojde lepsie :p
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#4 Užívateľ je offline   Martin1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Dátum registrácie: 14-May 07

Napísal 22 October 2007 - 23:23

Vies co Ti poradim ? kup si nejaky protein s najvacsou koncentraciou, kludne moze byt aj ochuteny :D zacni sa troska pohybovat a hned vsetko pekne zhodis. Si este mlady pojde to velmi rychlo
Liberate tutemae ex inferis :crying:
0

#5 Užívateľ je offline   bufu121 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Dátum registrácie: 21-October 07

Napísal 23 October 2007 - 05:55

ked hovorite s tym sportom beh semtam pojdem zabehat a skakanie cez svihadlo je tez ucinne?:ban:a co su to tie proteiny?:crying:?
0

#6 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 24 October 2007 - 18:41

kazdy pohyb je ucinnny,takze aj skakanie na svihadle.ide oto dobre sa vypotit a donutit ogranizmus pouzivat zasobnu energiu.je jedno ako a co robis,hlavne nieco rob.behaj,skac,plavaj,korculuj sa.
a k tym proteinom,nane sa vykasli.si este mlady nato aby si nieco take bral.tebe staci zdrava vyziva a pohyb
este raz vela stastia
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov