Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Poradte mi prosim zienky... - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Poradte mi prosim zienky... Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Tania Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 16
  • Dátum registrácie: 14-February 07

Napísal 24 October 2007 - 18:45

Meska mi menstruacia uz skoro tri tyzdne, pred tym som nemala pohlavny styk asi dva mesiace, behom tych dvoch mesiaco som menstruaciu dostala iba teraz nie. urobila som si uz aj dva tehotenske testy obidva boli negativne. Je aj tak mozne ze som tehotna, ? to by som musela byt uz asi skoro v tretom mesiaci...
0

#2 Užívateľ je offline   bilka Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 151
  • Dátum registrácie: 30-April 07

Napísal 25 October 2007 - 20:55

Tania myslim ze v tvojom pripade bude najjednoduchsie a zaroven najistejsie ist ku gynekologovi na vysetrenie a hned budes vediet na com si. Viem ze si asi chcela pocut inu odpoved.
Neprezivas teraz nejake stresove obdobie ze by sa ti kvoli tomu oddialil menzes, alebo nevysadzala si antikoncepciu pred par mesiacmi? Moze to byt aj hormonalnou zmenou. Citis sa ok, nemas bolesti v podbrusku alebo ine tazkosti?
0

#3 Užívateľ je offline   Tania Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 16
  • Dátum registrácie: 14-February 07

Napísal 25 October 2007 - 22:17

citim sa dobre, nemam ziadne priznaky ze by som bola tehotna, a ano zacala som brat novu antikoncepciu brala som ju mesiac aj nieco a ked mi neprisla menstruacia tak som ju vysadila, ja viem ze najlepsie by bolo ist ku gyn len ten strach je obrovsky, stresove obdobie? mozno nova praca a zmena denneho rezimu, posledny pohlavny styk som mala totiz v auguste co by podla vsetkeho nasvedcovalo tomu ze by som bola prave skoro v tretom mesiaci. A bez priznakov?
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov