sexxx
Napísal 23 November 2007 - 18:05
cavko ja by som chcela niekde dobry sex keby cosy som z peeeeeeeeeeeeeetrzky a mohly by sme sa niekde stretnut, keby cosy mozes zobrat kondomy?:kiss: :sweatdrop: som pekna, hnbliva babenka ktora tuzi po sexe! je mi 16.:54:mozeme skocit aj do kaviarne na zoznamenie,co ty na to? a sex neplat, je zadara.
Napísal 26 November 2007 - 15:05
mimasexybomba said:
cavko ja by som chcela niekde dobry sex keby cosy som z peeeeeeeeeeeeeetrzky a mohly by sme sa niekde stretnut, keby cosy mozes zobrat kondomy?:kiss: :sweatdrop: som pekna, hnbliva babenka ktora tuzi po sexe! je mi 16.:54:mozeme skocit aj do kaviarne na zoznamenie,co ty na to? a sex neplat, je zadara.
mam 19 rokov mam vysportovanu postavu som z trnavy a rad spoznavam pekne holky. Ak mas chut a zaujem napis mi na pokec: redbel@azet.sk auto mam takze prist do BA mi problem nerobi
Napísal 10 December 2007 - 12:19
ktora chce sex nech sa prihlasi na pekyt@azet.sk....mam 20..cakam
Napísal 11 December 2007 - 15:42
mimasexybomba said:
ja som z BA, mam 18 rokov, ak mas zaujem, tak napis mail: jaroko@centrum.sk alebo ICQ: 284382226
Napísal 24 December 2007 - 00:03
mimasexybomba AHOJ NEPIS MI PLS NICK NA POKEC A NIECO MOZME PORIESIT:-) vbmenu_register("postmenu_4626", true);
Napísal 24 February 2008 - 23:20
vidím že väčšina tu má problémy so svojimi hormónmi to ani nie sú problémy však sme ľudia a každí z nás túži po sexe... ja túžim po sexe už od svojich 16 ale nejako mi to nevychádza...ak sa nájde niekto kto je ZA HRANICAMI a chce SEX nech sa ozve na nick deco4 na pokeci...

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať