Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: potreboval by som pomoct - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

potreboval by som pomoct Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Johny Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 110
  • Dátum registrácie: 17-February 07

Napísal 13 November 2007 - 21:51

zdravim vsetkych mam taky maly problem xcel by som kupit nejake auto ale viete ako to je v dnesnej dobe, niektore bazary pisu uplne ine info ohladom auta ako v skutocnosti napr. nabehane km, pripadne stav vozidla je znacne iny ako bolo napisane, kde alebo ako sa da zistit ze ktory bazar ci firma nemala v minulosti s tym nejake problemy, alebo ci su spolahlivy. dik za vase rady
Nie vzdy to ma ten spravny smer, nic nevijde ako si xcel. Nie vzdy pride to co ma prist, aj z rovnej cesty sa da zist.
0

#2 Užívateľ je offline   Martin Icon

• Administrátor
  • Icon
  • Skupina: Administrátor
  • Článkov: 657
  • Dátum registrácie: 19-February 10

Napísal 13 November 2007 - 22:45

asi najskor zo skusenosti ludi co poznas ... ja osobne by som ale ojazdene auto nikdy nekupoval, radsej par rokov setrit na nove
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
0

#3 Užívateľ je offline   LOUIE1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 7
  • Dátum registrácie: 28-November 07

Napísal 28 November 2007 - 03:29

martin ja ti budem oponovat,lebo v dnesnej dobe sa nove uz ani neoplati kupit nakolko rychlo stracaju na cene....
tebe by som odporucal bud zname autobazari alebo bazari ktore dovazaju auta,je tam aj mensia cena a vacsia kvalita alr nie nie vzdy
0

#4 Užívateľ je offline   smutnucka93 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 9
  • Dátum registrácie: 02-May 08

Napísal 02 May 2008 - 08:54

ahoja aké auto by si chcel kupit???vieš nie každý hovori pravdu.povedia ti krasne ak nové autoa ked ho uvidiš zošuchane dvere.ta potom očom to je.,odpiš prosim:29::10:
0

#5 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 02 May 2008 - 12:41

no dnesnej dobe kupovat na slovensku nove auto je samovrazda :) a najlepsie sa kupuje na inzerat napriklad cez internet, mas milion ponuk, fotky. a ked ides kuknut auto zober si zo sebou odbornika, ten vie na co davat bacha pri kupe auta.
0

#6 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 193
  • Dátum registrácie: 19-February 08

Napísal 03 May 2008 - 21:00

Presne tak taky dobry odbornik vobec nie je odveci moc pomoze..ak poznas urcite zober..potom mozes kupovat hocikde..
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov