neverná žena
Napísal 20 December 2007 - 13:20
budem rada ak mi napíšete
Napísal 21 December 2007 - 00:46
Napísal 21 December 2007 - 09:00
Agni said:
palec ma pravdu, co vlastne chces??Vies to vobec sama??ak ano myslis ze ti to niekto bude vediet dat aby si bola spokojna a nebudes tam kde si teraz ked pride prvy problem??ziaden vztah sa nezaobide bez nejakych kriz,stereotypu,ale tazko davat vinu niekomu,vztah je o dvoch a nemali by to dopustit spolocne a mali by sa snazit obaja,ak nie treba sa o veciach rozpravat,proste bojovat a nie pri zlom pocasi zhodnotit ze je to cele na p...u a zacat riesit inde.
Toto sa podla mna nepatri a robi to vela ludi, ale myslim ze takymto pristupom nikdy stastny nebudu a ver mi ze s tym ma dobre skusenosti!!!!
Napísal 21 December 2007 - 12:17
Zial, nepoznam riesenie na tvoj problem :( Ty musis vediet, co mas na tvojom druhovi rada, co si na nom vazis... Podla toho, co si napisala to vyzera, ze je to dobry a citlivy chlap. Nikdy nenajdes idealneho muza. Ked clovek nechava za sebou jeden vztah koli druhemu, ocakava, ze novy partner bude mat vsetky dobre vlastnosti toho predchadzajuceho+ prednosti, ktore mu chybaju. Ale tak to nie je... Milenec ma vzdy vyhodu oproti manzelovi v tom, ze kym s milencom prezivas len prijemne chvile, s manzelom musis riesit vzdy nejake otravne problemy... No v kazdom pripade drzim palce a prajem krasne vianoce...
Napísal 21 December 2007 - 12:41
palec said:
z druhom som začala žiť pretože som potrebovala niekoho pri sebe..pomahal mi aj finančne....mala som strach pred neistotou...mám dve deti a nedokázala by som sa sama o ne postarať..preto!...viem že teraz mám vlastne čo som chcela...finančnú istotu a nie lásku...ľutujem to ....a môjho kamaráta nechcem obrať o rodinu...budem držať hlavu hore a prežijem život zotrvačnosťou...a ďakujem za príspevok...budem viac premýšlať nad sebou..veselé vianoce
Napísal 21 December 2007 - 12:55
sunnydanny said:
Toto sa podla mna nepatri a robi to vela ludi, ale myslim ze takymto pristupom nikdy stastny nebudu a ver mi ze s tym ma dobre skusenosti!!!!
čo vlastne chcem?....nechcem viac klamať druha..zaľubila som sa do kamaráta a moje city k druhovy sú preč.. ..chcem najsť silu a opustiť ho, pretože to voči nemu nie je fer...neľúbim ho...on ma ale nechce stratiť....ostávam s ním len koli financiam a ľútosti!..radšej ostanem sama...a určite nikomu nechcem rozbíjať rodinu.."kamaráta milujem a nechcem aby mal kôli mne problémy v rodine"...nechcem nikomu ubližovať...a ďakujem že si mi napísal svoj názor.....veselé vianoce
Napísal 21 December 2007 - 18:43
Agni said:
Agni, len ten nepochopí, kto neprežije a ťažko Ti môžu radiť tí " slobodní " , ktorí nikdy v živote nevstávali o druhej ráno k deťom, ked ich bolelo brucho alebo mali zlé sny,,, počúvaj Ty sa riad srdcom, nedaj no to že " čo očakávaš od života " a iné, lebo ani 1/3 možno toľko neprežila ako Ty a musíš mysleť do budúcna a na každý nový deň, keď sa zobudíš... viem o čom rozprávaš, každý je len človek a každý hľadá kútik kde si môže spokojne prisť inému... len jemu... držím palce... radím skús mu zavolať určite ne teba myslí...
Napísal 21 December 2007 - 18:44
Agni said:
Inak ako si bola druhovi neverná?
čo sa mu snažíš povedať? že si bola s priateľom niekde len na káve či bolo viac ? Možno viac len v mysli a na to reaguješ... to si nechaj pre seba---
Napísal 21 December 2007 - 18:48
Agni said:
Počuvaj je hnusný, že ked Ti napíše že nechce nič meniť a potom že mu chýbaš... to je chrapúnske....
Napísal 27 December 2007 - 14:25
clark1 said:
to isté si myslím aj ja , že to nie je od neho fer...pre mňa je lepšie keď sa mi už vobec nepripomína...aj keď je to strašné a myslím na neho stále...na štedrý večer mi poslal SMS zo želaním veľa lásky a kopcom šťastia a tak...(znelo mi ot ako výsmech)..mám pocit ,že nevie, že slovo láska a šťastie dokážem spajáť iba s ním...zaželala som mu krásne vianoce......sviatky som trávila z druhom a detmi.moje city k druhovy ochladli definitívne...nemôžem ho chytiť ani za ruku...nemôžem ho ani len cítiť v mojej blízkosti...a pritom on za nič nemôže.....a ako si sa mal ty cez sviatky?
Napísal 27 December 2007 - 14:36
mám neskutočnú túbu mu zavolať...ale neviem či by som sa iba nezosmienila pred ním....nemám odvahu...on by mal urobiť krok ku mne...si myslím....neviem...prečo on nezavolá?....mono si doma uíva sviatky rodinnéj pohody a toto mu ja nechcem kaziť...aj dnes som ila radej do práce, len aby som nebola doma z druhom a môj milí?...ten je pekne domka...si myslím....
Napísal 27 December 2007 - 14:39
Citovať
mám neskutočnú túbu mu zavolať...ale neviem či by som sa iba nezosmienila pred ním....nemám odvahu...on by mal urobiť krok ku mne...si myslím....neviem...prečo on nezavolá?....mono si doma uíva sviatky rodinnéj pohody a toto mu ja nechcem kaziť...aj dnes som ila radej do práce, len aby som nebola doma z druhom a môj milí?...ten je pekne domka...si myslím....
som veľmi smutná..veľmi.......u aby bolo po sviatkoch...druh mi odcestuje a ja budem môcť zase doma aspoň dýchať...
Napísal 27 December 2007 - 19:43
Agni said:
Ahojky ja som sa nemal najlepšie nakoľko moja manželka mala svoje dosť blbé dni až dodnes a odniesli si to aj deti.. nebud smutná bud veselá...
Napísal 28 December 2007 - 11:21
clark1 said:
u nás sú decká v pohode...ja na deti neprenášam, teda myslím si to že neprenášam moje starosti...a sú aj dosť veľké..oni to vidia a vedia že nie som šťastná....dokonca jedna dcéra ma stále pohaňa dopredu a že aby som niečo zmenila napr. zamestnanie, aby som sa rozhýbala a tak.... a veselá sa snažím byť a aby som nebola na Silvestra sama z druhom a cítila všade jeho žťiadostive pohľady a výčitky, rozhodla som sa že pôjdeme k mojej sestre aby nás bolo viac....a ten môj kamarat mi písal včera ,že mu veľmi chýbam ale že sa mu pokazilo auto, že má starosti a že možno nám vijde stretko v january:(.....somariny..samé somariny...nie?
Napísal 28 December 2007 - 22:28
Agni said:
Jasné že somariny túži po tebe ako po žene nie ako po osobe ktorú ľúbi daj si pozor....
Napísal 31 December 2007 - 11:57

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať