Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: neverná žena - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

neverná žena Ohodnotiť článok: -----

#21 Užívateľ je offline   clark1 Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 88
  • Dátum registrácie: 01-July 07

Napísal 31 December 2007 - 20:56

Agni said:

a veselého Silvestra prajem....a ďakujem ešte raz....pomohlo mi to že niekto ma vypočul...

Aj Tebe veselého silvestra :santa:
0

#22 Užívateľ je offline   sarach Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 31-December 07

Napísal 02 January 2008 - 10:00

Agni said:

ahojte všetci...po trinástich rokoch som podviedla svojho druha! Celé tie roky sme fungovali ako normálna rodina.Bola som oddaná rodine,druhovy aj deťom.Po rokoch sa u mňa úplne vytratil záujem o sex z mužom, fungovala som iba zo zotrvačnosti...Pred rokom som začala chodiť na čet a čírou náhodou som natrafila na kamaráta z detských čias.Bol to ako blesk z jasného neba. Denne sme si písali a zbližovali sa.Prvé manželstvo mu stroskotalo , stará sa o svoju dcéru a už nie je voľný, je ženatý asi 3-4 roky.Mali sme aj stretnutia a ja som sa strašne zaľúbila. Zrazu som si uvedomila že ja vlastne žijem bez lásky.Strašne ma to vzalo..strašne..až sa zľakol mojích citov..to mi povedal...Dal mi dosť najavo, že on v živote nechce už nič meniť, aj keď ma má veľmi rád .Prešiel rok a ja stále neviem nabrať rovnováhu v živote. Nekontaktujem ho ...aj keď mám chuť mu zavolať alebo niečo spraviť...Raz v mesiaci si niečo od neho prečitám, že mu chýbam, ale má veľa práce a tak.Prestali sme sa stretávať...Viem že vycúval z tohto vzťahu, nevzťahu, aj keď mi to nikdy priamo nepovedal...bolí to..veľmi..po tejto skúsenosti ale už nedokážem fungovať v mojej rodine ani tak ako predtým...teraz viem že mi chýbala láska a môjho druha som v skutočnosti nikdy neľúbila.Najhoršie je že sa trápi aj druh a ja nemám odvahu to skoncovať a ostať sama.....
budem rada ak mi napíšete

Roozprávať, rozprávať, rozprávať! Nememému dieťaťu ani vlastná mať nerozumie. Sadni si s druhom (neverím, že si žila s druhom toľké roky bez lásky - vráť sa na začiatok) a hľadajte chybu. Rozhodne neostávajte pri sebe len kvôli deťom a pod.
0

#23 Užívateľ je offline   Story Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 86
  • Dátum registrácie: 13-August 08

Napísal 15 August 2008 - 18:18

Viem, ze sa tato tema rozoberala davno, ale neda mi sa nevyjadrit.

K tomu "milencovi" - keby k nej citil nieco viac uz davno sa o nu snazi. Zamilovana zena to nechce vidiet a vzdy ked jej napise, tak rozobera preco napisal to a ono .. ale stale v sebe zivi falosnu nadej... no a to je ten kamen urazu. Mala by sa na neho uplne vykaslat ak tym trpi alebo potom to brat ako ulet, vzrusenie, mozno vztah len o sexe ak tam nejaky bol. Aj tak mi je zvlastne, preco zenaty muz vypisuje inej zene, ze ju ma rad, ked ma doma druhu manzelku. Zeby ani v druhom manzelstve nebol stastny? Alebo hlada skor dobrodruzstvo? Pochybujem, ze by sa ponahlal z jedneho manzelstva do druheho aby si nakoniec nasiel este tretiu partnerku s kt. by bol naozaj stastny. On sa uz viazat urcite nebude.

Dalsia vec je, ze by zena mala zistit co vlastne chce. Mozno by stacilo len par veci zmenit. Zacat sportovat a venovat sa sebe, uvolnit sa a zabavat a tak isto vyskusat s manzelom nove cinnosti, porozpravat sa s nim, proste zmenit zabehnuty stereotyp. Ale ak zistila, ze s manzelom uz nemoze zit tak jej zostava rozviest sa a hladat stratenu lasku niekde inde. I ked nie je iste, ze ked aj niekoho najde, ci to bude to co chce a vynahradi jej to stratene roky.

Podla mna by sa ta zena mala spamatat a vykaslat sa na toho namotavaca. Alebo si s nim uzit kratky romanik, samozrejme bez toho aby sa jej to nejak citovo dotklo (to jej neradim, len je to jedna z moznosti) a venovat sa sebe, aby bola spokojna so sebou a mala nejaku cinnost co by ju naplnala, a ludi s kt. by sa sem-tam stretla a porozpravala. Idealne to v zivote nema nikto :)
0

#24 Užívateľ je offline   Germaniawerks Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 82
  • Dátum registrácie: 08-January 09

Napísal 20 January 2009 - 11:57

pozn.

palec said:

A prečo si si toho svojho druha vôbec brala

nebrala. preto je to druh, a nie manzel.
Germaniawerks®
0

#25 Užívateľ je offline   bielikova Icon

• Člen
  • PIPPIP
  • Článkov: 18
  • Dátum registrácie: 06-June 11

Napísal 06 June 2011 - 09:27

http://pokec.azet.sk...i9=ce64a04cf958
0

• (2 Strany)