Napísal 15 August 2008 - 18:18
Viem, ze sa tato tema rozoberala davno, ale neda mi sa nevyjadrit.
K tomu "milencovi" - keby k nej citil nieco viac uz davno sa o nu snazi. Zamilovana zena to nechce vidiet a vzdy ked jej napise, tak rozobera preco napisal to a ono .. ale stale v sebe zivi falosnu nadej... no a to je ten kamen urazu. Mala by sa na neho uplne vykaslat ak tym trpi alebo potom to brat ako ulet, vzrusenie, mozno vztah len o sexe ak tam nejaky bol. Aj tak mi je zvlastne, preco zenaty muz vypisuje inej zene, ze ju ma rad, ked ma doma druhu manzelku. Zeby ani v druhom manzelstve nebol stastny? Alebo hlada skor dobrodruzstvo? Pochybujem, ze by sa ponahlal z jedneho manzelstva do druheho aby si nakoniec nasiel este tretiu partnerku s kt. by bol naozaj stastny. On sa uz viazat urcite nebude.
Dalsia vec je, ze by zena mala zistit co vlastne chce. Mozno by stacilo len par veci zmenit. Zacat sportovat a venovat sa sebe, uvolnit sa a zabavat a tak isto vyskusat s manzelom nove cinnosti, porozpravat sa s nim, proste zmenit zabehnuty stereotyp. Ale ak zistila, ze s manzelom uz nemoze zit tak jej zostava rozviest sa a hladat stratenu lasku niekde inde. I ked nie je iste, ze ked aj niekoho najde, ci to bude to co chce a vynahradi jej to stratene roky.
Podla mna by sa ta zena mala spamatat a vykaslat sa na toho namotavaca. Alebo si s nim uzit kratky romanik, samozrejme bez toho aby sa jej to nejak citovo dotklo (to jej neradim, len je to jedna z moznosti) a venovat sa sebe, aby bola spokojna so sebou a mala nejaku cinnost co by ju naplnala, a ludi s kt. by sa sem-tam stretla a porozpravala. Idealne to v zivote nema nikto :)