- (5 Strany)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Posledný »
milenecký vzťah
Napísal 29 December 2007 - 19:56
Dievčence milovať dvoch mužov ide ..
ako aj s opačnej strany ale to je len do času.Treba si to užit lebo len raz žijete, a neviete o aký pôžitok prídete. Každý sme inakší žena alebo muž a vždy je to o inom.. a potom bi vás to mrzelo...Ja som to skúšal viac krát,preto vám to spomínam.Už som pokročilejšom veku, ostávam verný svojej a je to aj ták velmi krásne.
ako aj s opačnej strany ale to je len do času.Treba si to užit lebo len raz žijete, a neviete o aký pôžitok prídete. Každý sme inakší žena alebo muž a vždy je to o inom.. a potom bi vás to mrzelo...Ja som to skúšal viac krát,preto vám to spomínam.Už som pokročilejšom veku, ostávam verný svojej a je to aj ták velmi krásne.
Napísal 29 December 2007 - 21:04
ahojte,
no ja som sa prave prednedavnom spoznal s jednou. A ako to tak slo skoncilo to v posteli. Neskor sa mi priznala ze je vydata a podvadza muza. Neviem, ja som to zobral sportovo potom som snou na tu temu dost dlho sa aj zhovaral. Ona sa v podstate vrhla do vztahu plodom ktorreho bolo hned aj dieta a neskor to olutovala a teraz ma milenca. Trocha ju chapem a dohodli sme sa ze nech sa rozhodne ona co chce. mne je to vlastne jedno, ja som slodbodny bez zavazkov. pokial mi povie ze to skoncime tak jej poviem zbohom a pojdeme si kazdy svojou cestou. Pokial sa citi so mnou dobre ja jej to doprajem.
Ale kazdopadne dlhodobo sa to neda robit a raz sa treba rozhodnut.
to je moja skusenost neviem ci robim dobre ale zatial sme sa takto rozhodli
no ja som sa prave prednedavnom spoznal s jednou. A ako to tak slo skoncilo to v posteli. Neskor sa mi priznala ze je vydata a podvadza muza. Neviem, ja som to zobral sportovo potom som snou na tu temu dost dlho sa aj zhovaral. Ona sa v podstate vrhla do vztahu plodom ktorreho bolo hned aj dieta a neskor to olutovala a teraz ma milenca. Trocha ju chapem a dohodli sme sa ze nech sa rozhodne ona co chce. mne je to vlastne jedno, ja som slodbodny bez zavazkov. pokial mi povie ze to skoncime tak jej poviem zbohom a pojdeme si kazdy svojou cestou. Pokial sa citi so mnou dobre ja jej to doprajem.
Ale kazdopadne dlhodobo sa to neda robit a raz sa treba rozhodnut.
to je moja skusenost neviem ci robim dobre ale zatial sme sa takto rozhodli
Napísal 29 December 2007 - 21:39
Aj tak si myslím, že časom sa to určite skončí. Buď z jeho strany alebo z mojej. Momentálne mi je dobre, takže zatiaľ nevidím dôvod to nejak meniť, i keď niekedy ma napadajú rôzne veci. Ale určite sa nechcem rozísť s manželom. To som si istá. Jedine len v tom prípade, ak by sa niečo medzi nami zmenilo, nefungovalo to, nerozumeli by sme si.
Napísal 08 January 2008 - 14:01
Agni said:
páči sa mi ako milenecký vzťah berieš..napísal si "pokial sa cíti so mnou dobre , ja jej to doprajem"..chcem sa len spýtať, či ťa to trošku nezraňuje keď ona musí byť niekedy doma z rodinou?..a čo ona?
zatial ma to doslovne nezranuje, lebo aj ked sa to nezda tak respektujem ze su rodina a su spolu kvoli dietatu. Ja nemam pravo menit jej rozhodnutie. Ja jej len nahradzujem to co sa jej od muza nedostava svetko pochopenie, neha, teple slovo. A ona, no podla jej slov je stym vyrovnana a vie co robi a zatial nelutuje ze ma milenca. len chce aby dieta maloo aspon priemrane rodinne zazemie, aspon chvilu.
Nemusi so mnou nikto suhlasit, ale moje pocity mi vravia ze este nepacham zlo.
Napísal 18 January 2008 - 23:44
Liliana said:
Aký je Váš názor na to. Som v pozícii milenky, viem, že to nie je správne voči manželovi, ale neviem si už bez milenca predstaviť svoj život. Uvažovala som aj skončiť tento vzťah, ale nedá sa, mám ho rada, ľúbim ho. Je možné ľúbiť dvoch ľudí?
sediet naraz na dvoch stolickach sa asi dlho neda, casom okolnosti mozu prerast tu idilicku predstavu ze ide spojit manzelstvo aj milenecky pomer a bude treba rozhodnut sa. je to ale chodza na velmi krehkom lade, ktora sa zrejme neobide bez bolesti minimalne pre jednoho zo zucastnenych tohto trojuholnika. nebola som este v takejto situacii, takze nemozem a ani nechcem nikoho sudit. este ma napada, myslis si ze tvoja laska voci nim moze byt rovnaka? mozno kazdy z nich ti dava to, co ten druhy prave nema, mozno u milenca je to vasen,sex,zakazane ovocie a u manzela pocit istoty,bezpecia,ci zvyk. ja neviem, ale podla mna skutocna laska sa neda citit a rozdelit voci dvom ludom naraz, v tom istom case ako kus cokolady. tot moj nazor.
Napísal 25 January 2008 - 15:50
janaa said:
Ahoj, ja mám tiež rodinu a túžim po jednom chlapovi, a neviem sa rozhodnúť čo a ako ja sa zas bojím podviesť svojho manžela neviem či by som s tým dokázala žiť . Tak ti držím palce ako sa rozhodneš ale milovať naozaj dvoch ľudí asi nejde.
Co Ta vedie k tuzbe po inom chlapovi ? co Ta k nemu tak taha ? Skus mi vysvetlit svoje pocity, mozno potom pochopim zenske myslenie...
preco sa koniec koncov konci kazdy vztah ? kazda laska je dopredu odsudena k zahube ? :-)
Napísal 30 January 2008 - 11:05
sorry asi tu budem za jedineho "konzervativneho" ale ja taketo veci striktne odmietam, je to najvacsie svinstvo a hlavne egoizmus zo strany podvadzajuceho, ved mate deti? ci na tych vam nezalezi?:6: som rad ze mam priatelku u kt. sa takychto veci nemusim bat,, a isto by som s nou nesiel do manzelstva ak by som vedel ze by bola schopna ma podvadzat, klamat mna aj nase deti. Ale to ona taka nieje...
Napísal 17 February 2008 - 14:03
Mám podobný problém. Som vydatá mám malé dieťa a zamilovala som sa. Problém je, že nie do manžela. Manželovi náš vzťah vyhovuje, ja sa v ňom cítim nešťastná. Pred časom som stretla muža, s ktorým sa cítim skvelo. Zatial sme neprekročili hranice, ale cítim /viem/, že to obaja chceme. A ja neviem čo mám robiť. Ísť do toho, zabudnúť?
Snívam o ňom, myslím loen na neho, ale brzdí ma rodina. Čo poradíte? Syba
Snívam o ňom, myslím loen na neho, ale brzdí ma rodina. Čo poradíte? Syba
Napísal 17 February 2008 - 22:18
Tak tomuto sa hovorí super rada. Ja si to hovorím tiež. S mužom sme už "sto" rokov a som pre neho oblúbený kus nábytku. Ale tie výčitky. Neverila by si však aké je to super počuť po rokoch milé slovo a cítiť ten záujem. Nikdy by som neverila, že ja budem niečo takéto riešiť. A teraz sa teším každému telefónu ako malá. Ale čo bude potom? To je to, čoho sa bojím. Ale naozaj ďakujem, že ma neodsudzuješ. To je najjednoduchšie. Syba
- (5 Strany)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Posledný »

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať