Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: milenecký vzťah - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (5 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

milenecký vzťah Ohodnotiť článok: -----

#41 Užívateľ je offline   jasmina Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 23-May 08

Napísal 07 June 2008 - 19:33

Chcela by som aj ja prispieť k tejto téme.Každéme sa asi raz v živote stane ničo podobné.ťažko je niekoho odsúdzovať alebo kritizovať za to čo spravil alebo mohol spraviť.Veĺa krát si povieme mne sa to nemože stať,a aha stalo sa.Ako s toho von?Prečo keď chlap zahne žene,nie je to taká staršná vec ako keď to spraví žena.Veľa žien možno nachádzaja aspon v takomto úlete že ešte za niečo stojí a je na svete niekto kto si ju váži a má ju rád.Možno niekdey len chvílu, ale niekedy to stojí za to.Ozaj byť po zvyšok života len kus nabytku nie je ktovie čo.Určite mnoho žien my dá za pravdu.Aj sa som niečo také prežila a nelutujem ani sekundu s toho čo som prežila.Niečo krásne s niekým pre koho nie som iba domáci inventár.
0

#42 Užívateľ je offline   LordZoltan Icon

• LordOfTheDarkness
  • Článkov: 294
  • Dátum registrácie: 26-January 07

Napísal 10 June 2008 - 16:33

Liliana said:

Aký je Váš názor na to. Som v pozícii milenky, viem, že to nie je správne voči manželovi, ale neviem si už bez milenca predstaviť svoj život. Uvažovala som aj skončiť tento vzťah, ale nedá sa, mám ho rada, ľúbim ho. Je možné ľúbiť dvoch ľudí?

jasne ze je mozne lubit dvoch ludi... aj osmich... v tvojej pozicii je hlavne dvolezite uvedomit si, ci to takto vyhovuje tvojmu milencovi.... bo ak si tvoj milenec postavi hlavu ze ta chce pre seba... moze ti narobit tazke problemi... (nezazil som to len raz, aj ked u zien je to asi horsie)
Sig by beloved Mywiel[SIGPIC][/SIGPIC]
0

#43 Užívateľ je offline   CHATAR Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 19-May 08

Napísal 14 June 2008 - 23:15

Hovoríte o láske pritom Vám ide o sex.
0

#44 Užívateľ je offline   anička Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 7
  • Dátum registrácie: 10-July 08

Napísal 10 July 2008 - 01:55

Tak Jani !Ty si musíš uvedomit jedinu vec .Ake budu nasledky nasledovat.Neviem či máš deti,ako to prijme okolie a rodičia a napiš si všetky klady a zápory čo budeš musiet riešit až to praskne.Ja som posluchala rozum nie srdce a bolí to velmi...aj ked ho už dávno nevidím.A ver tomu,že možeš dvoch milovat ale možno je to viac Chtíč po jeho dotykoch .Poviem ti pravdu hladam ho kde mozem aj preto som sa tu prihlasila a vo chvílkach ked citím sa osamela mi velmi chýba.Stačil by mi jeho pohlad a neviem či sa ho dočkam raz.Netrval náš vztah dlho ale je to najdhšia Láska.13 rokov už ubehlo a bola to láska na prvý pohlad.A to som na to neverila.Tak rob tak aby si nemusela byt ......tak ako ja
0

#45 Užívateľ je offline   alala Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 21
  • Dátum registrácie: 11-October 08

Napísal 13 October 2008 - 14:49

Anička, tak toto som urobila aj ja. Robila som veci proti svojmu srdcu. Počúvala som rozum a správala som sa tak trochu podľa toho, čo sa má. A teraz som bez neho. Vyhovovali sme si neskutočne, milovali sme sa, ale on v poslednej chvíli zvrátil rozvod, vlastne jeho manželka stiahla rozvod a tak sú aj naďalej spolu. Veľmi ho mrzelo, že by mal opustiť deti. Ak by išlo iba o ňu, vraj by nemal žiadne dlhé rozmýšľanie. Ale podstata bola zrejme niekde inde. Náš vzťah začal pre nedostatok záujmu a sexu doma, tak z jeho strany ako aj z mojej. Nechceli sme si rozbíjať rodiny, ale po štyroch rokoch sme boli niekde úplne inde ako na začiatku. Plánovali sme spoločný život a všetko okolo toho, len zrazu prišiel a povedal, že musíme skončiť. Taký šok neviem nijako stráviť. Chodím ako bez ducha, nejem poriadne, nespím, vyzerám katastofálne, vo vnútri mám poriadny zmätok z toho všetkého, mám veľký, obrovský žiaľ, neviem to ani popísať. A ešte ho musím aj každý deň vidieť. Nedokážeme sa ani pozdraviť. Neviem prečo došlo k takej náhlej zmene. Vysvetľoval mi, že je to kvôli našim rodinám. Ospravedlňoval sa mi stokrátl, ale čo už. Povedal, že svojim rozhodnutím stráca veľa, veľmi veľa. A ja teraz neviem, čo mám robiť.
0

#46 Užívateľ je offline   anička Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 7
  • Dátum registrácie: 10-July 08

Napísal 25 October 2008 - 21:03

Predstav si,že som ho stretla.Už dlho čakal a ja počuvala rozum.KeĎ som ho videla s kočiarom a vedľa neho hrozná semetrika.Myslela som ,že má pohladom zabije ale ja ju tak tiež.V tu chvíľu som musela hrať divadlo on tiež ja som tam bola manželom a príbuznými a čo iného zostavalo.Nemohly sme si skočiť okolo krku a potom sa rozísť každy svojou cestou.Stačilo by nám objať sa ver mi.Možno sa ozve ale budem sa len rozumom zase riadiť bohužial nie srdcom.A ty počkaj nevyvádzaj teraz nič.Musíš mu dokázať ,že nie si žiadna pipina .Manželka na neho zatlačila daj mu čas rok ,dva netlač ho .Deti vyrastu ja tiež vydržím .Choď s kamoškami na víno,cvičiť,zmeň učes ,nech si lepšia nech ta čo ju má doma.Ukáž ,že si free v tvojich očiach objaví zase iskričku a dočkaj času jak husa klasu..pa
0

#47 Užívateľ je offline   janickooooo Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 121
  • Dátum registrácie: 29-August 08

Napísal 28 October 2008 - 18:57

janicka said:

ty kokso ludia ani neviete aka som rada, ze som single! co to je za svet ked sa vsetci podvadzaju, najprv mu prisahas lasku na cely zivot, v dobrom i zlom.......potom mu klames do oci, cez den si s inym a vecer si k nemu lihas ako keby nic! to je hnus, ja to kaslem...aspon mu povedz pravdu ako môzes takto klamat niekomu komu hovoris, ze ho milujes?

Janinka, toto mi trošku nahráva na tvoju diskusiu o predmanželskom sexe. Aj koli tomu, že po svadbe zistíš, žeten sex je len nutné zlo, ktoré ťa nebaví, sa stávajú situácie o akých píšu v tejto diskusii... Možno tu niekto s píšúcich podviedol koli tomuto...
0

#48 Užívateľ je offline   alala Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 21
  • Dátum registrácie: 11-October 08

Napísal 04 November 2008 - 12:06

anička said:

Predstav si,že som ho stretla.Už dlho čakal a ja počuvala rozum.KeĎ som ho videla s kočiarom a vedľa neho hrozná semetrika.Myslela som ,že má pohladom zabije ale ja ju tak tiež.V tu chvíľu som musela hrať divadlo on tiež ja som tam bola manželom a príbuznými a čo iného zostavalo.Nemohly sme si skočiť okolo krku a potom sa rozísť každy svojou cestou.Stačilo by nám objať sa ver mi.Možno sa ozve ale budem sa len rozumom zase riadiť bohužial nie srdcom.A ty počkaj nevyvádzaj teraz nič.Musíš mu dokázať ,že nie si žiadna pipina .Manželka na neho zatlačila daj mu čas rok ,dva netlač ho .Deti vyrastu ja tiež vydržím .Choď s kamoškami na víno,cvičiť,zmeň učes ,nech si lepšia nech ta čo ju má doma.Ukáž ,že si free v tvojich očiach objaví zase iskričku a dočkaj času jak husa klasu..pa

Neviem, asi to nedokážem. Som tak vnútorne zranená z nepochopitešného rozchodu z jedného dňa na druhý, že stváram blbosti. Niekedy si na ňom vylievam zlosť. Píšem mu sms, väčšinou ironické, niekedy zlé, čo mu všetko prajem a pod. Neviem sa toho zbaviť. On mi neodpovedá. Ani sa nezdravíme. Najradšej by som naňho vážne pľuvla, presne tak, ako si to sám želal, že vraj, ak prejdem okolo neho, tak nech naňho pľuvnem. Je to všetko strašne čudné, vymyká sa to normálu, preto sa s tým neviem zmieriť. Niekedy vydržím týždeň a potom ma prepadne zlosť a píšem. Ani sama neviem, čo by som chcela. Aj mi je ľúto, že to takto dopadlo a na druhej strane robím všetko pre to, aby už viac za mnou neprišiel. Kto to nezažil, nikdy v živote ma nepochopí. Ak vám povie, že musíme prerušiť všetku komunikáciu, lebo, ak by sa to takto nestalo, tak on vie, že by sme určite skončili zase spolu. Čo vy na takéto vyjadrenia, plné protichodnosti? Ako toto stráviť?
0

#49 Užívateľ je offline   ola Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Dátum registrácie: 01-January 09

Napísal 01 January 2009 - 19:26

Syba said:

Mám podobný problém. Som vydatá mám malé dieťa a zamilovala som sa. Problém je, že nie do manžela. Manželovi náš vzťah vyhovuje, ja sa v ňom cítim nešťastná. Pred časom som stretla muža, s ktorým sa cítim skvelo. Zatial sme neprekročili hranice, ale cítim /viem/, že to obaja chceme. A ja neviem čo mám robiť. Ísť do toho, zabudnúť?
Snívam o ňom, myslím loen na neho, ale brzdí ma rodina. Čo poradíte? Syba

Syba...nerob to!! Ak len trochu mozes, ovladni vsetko to, co ta k nemu taha a zostan tam kde si telom aj dusou. Nemam teraz priestor na svoju vlastnu vypoved, ale viem aka zranujuca moze byt laska k muzovi, ktory ma svoj svet a co je horsie, vlastnu rodinu... Prave tak, ako ju mas aj ty ci ja. Tiez som sa doma citila nestastna....no nezelam ti prejst cestou, ktorou sa brodim uz dva roky.
Ak budes chciet, rozpoviem ti svoj pribeh...
Zelam ti stastny rok a dobre rozhodnutia:-)
0

#50 Užívateľ je offline   Iris Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Dátum registrácie: 02-August 07

Napísal 02 January 2009 - 09:49

Pisem toto ani neviem komu...snad vsetkym tym, co maju mimomanzelsky vztah. Dalo by sa tu polemizovat, pisat teorie. Skoro kazdy, alebo mnohi mame s tym skusenost. Nevyhovaram sa na dobu, ani na moralku...Vsetko je to v nas, v nasich postojoch a rozhodnutiach. Mozno to vsetko musime prejst, aby sme si nieco uvedomili. Mam 51 rokov, som rozvedena a isla som do vztahu so zenatym muzom, ktory mi nec nesluboval, dokonca ma upozornoval, ze mi vezme dusu a bude to velmi boliet. Umelec. Smiala som sa mu, povedala som, ze nechcem od neho nic. Neveril. Nase stretnutia, to boli dlhe zimne vecery stravene debatami o vselicom. O umeni, o zivote, teoriach, farbach, hudbe...Bol tam aj intimny vztah, ale ten to vsetko uz len dokresloval. Zakazdym chcel pocut, ze ho milujem. Nikdy som mu to nepovedala, aj ked viem, ze vztah s nim je to najsilnejsie, co som v zivote zazila a nic silnejsie uz nebude. Je to skvely, charizmaticky clovek...a napokon je to on, co mi hovori, ze prisiel pri mne o posledny zvysok vnutornej slobody, ktoru ma...ze ma miluje. Viem, ze sa nerozvedie. Ani by som to nechcela. Nikdy som nepatrala po tom, kto je a aka je jeho zena, rodina...Tohto cloveka si uzivam ako cloveka, ktory je pre mna natolko vzacny, ze ho nechcem stratit nejakymi konfrontaciami... Lahka cesta nie je ta spravna. Pytam sa: co cakate, ked oplujete jeho zenu, co spravite s tym, ked rozbijete rodinu, ked ho budete "mat doma". Naozaj po tom tak strasne tuzite? Ja osobne nie. Osud to aj tak vsetko vyriesi, verte mi. Stavy beznadeje, tuzby byt s nim, ked je s rodinou su neskutocne muky... neradim a nemoralizujem. Zelam vela sil pre vsetkych, ktori sa v tom zmietaju....
0

#51 Užívateľ je offline   LordZoltan Icon

• LordOfTheDarkness

Napísal 05 January 2009 - 11:26

hej... ja som bivaltiez taky... da samilovat viac osob naraz... tojepotomvemi tazke si vybrat...
0

#52 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 39
  • Dátum registrácie: 25-January 09

Napísal 06 February 2009 - 19:31

Tony_vicks said:

zatial ma to doslovne nezranuje, lebo aj ked sa to nezda tak respektujem ze su rodina a su spolu kvoli dietatu. Ja nemam pravo menit jej rozhodnutie. Ja jej len nahradzujem to co sa jej od muza nedostava svetko pochopenie, neha, teple slovo. A ona, no podla jej slov je stym vyrovnana a vie co robi a zatial nelutuje ze ma milenca. len chce aby dieta maloo aspon priemrane rodinne zazemie, aspon chvilu.
Nemusi so mnou nikto suhlasit, ale moje pocity mi vravia ze este nepacham zlo.

Pekne a rozumne pises.ale povedz, citame tu stale ona...je to fajn ze respektujes jej stav...no co tvoje city a pocity...?clovek moze respektovat take nieco,len vtedy kym nemiluje.tak preco si ty s nou?.....hovori sa...kazdy chce byt milovany..ale malokto sa stara o to..ci je na nom čo milovat.........................
0

#53 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 06 February 2009 - 23:49

Apokalypsa said:

Pekne a rozumne pises.ale povedz, citame tu stale ona...je to fajn ze respektujes jej stav...no co tvoje city a pocity...?clovek moze respektovat take nieco,len vtedy kym nemiluje.tak preco si ty s nou?.....hovori sa...kazdy chce byt milovany..ale malokto sa stara o to..ci je na nom čo milovat.........................

nuz tak hej asi mas pravdu.... priznavam
presiel kusok casu a cela "milenecka" euforia presla ako prisla... teda v mojom a jej priapde. Jej manzelstvo nezachranim uz asi ale v konecnom dosledku som ho ani nerozbil. v konecnom dosledku to asi ani nebola laska skor zapal sexualnych citov....
a ked uz sa nato mam pozriet pozitivne tak konstatujem ze mi ostalo jedno dobre priatelstvo s jednou zenou.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#54 Užívateľ je offline   Apokalypsa Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 39
  • Dátum registrácie: 25-January 09

Napísal 07 February 2009 - 07:36

Tony_vicks said:

presiel kusok casu a cela "milenecka" euforia presla ako prisla... teda v mojom a jej priapde. Jej manzelstvo nezachranim uz asi ale v konecnom dosledku som ho ani nerozbil. v konecnom dosledku to asi ani nebola laska skor zapal sexualnych citov....
a ked uz sa nato mam pozriet pozitivne tak konstatujem ze mi ostalo jedno dobre priatelstvo s jednou zenou.

no to je ten stastnejsi koniec:-))tak ti drzim palce,aby si nieco horsie nezazil...
0

#55 Užívateľ je offline   oneinthemillion Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 15-October 08

Napísal 17 February 2009 - 14:16

Tony_vicks said:

Tony_vicks, ja tu nechcem teraz moralizovat, len ma poburilo, to s akou lahkostou si konstatoval, ze ten vztah si nerozbil. Vraj zapal sexualnych citov, vacsiu hovadinu som nepocula (necitala)....bez urazky. Co to vlastne znamena? Veeelmi silno mi to niekoho pripomina....
0

#56 Užívateľ je offline   LordZoltan Icon

• LordOfTheDarkness

Napísal 23 February 2009 - 10:23

Tony_vicks said:

zatial ma to doslovne nezranuje, lebo aj ked sa to nezda tak respektujem ze su rodina a su spolu kvoli dietatu. Ja nemam pravo menit jej rozhodnutie. Ja jej len nahradzujem to co sa jej od muza nedostava svetko pochopenie, neha, teple slovo. A ona, no podla jej slov je stym vyrovnana a vie co robi a zatial nelutuje ze ma milenca. len chce aby dieta maloo aspon priemrane rodinne zazemie, aspon chvilu.
Nemusi so mnou nikto suhlasit, ale moje pocity mi vravia ze este nepacham zlo.

Len aby i to zepachas zlo nevysvetlil jej nasrany manzel...:D
0

#57 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 23 February 2009 - 20:57

Ludia ludia, dobrovolne sa vzdavam moznosti sa hajit a ked ma budete ukrizovavat tak poprosim pouzite hrdzave klince aby to viacej bolelo, nech to stoji zato.
Ale predsa na margo jedna poznamka "je to specificke nevidite detaily z mojho pohladu"
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#58 Užívateľ je offline   oneinthemillion Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 4
  • Dátum registrácie: 15-October 08

Napísal 25 February 2009 - 14:34

Ja ta tu nechcem rozhodne pribijat na kriz, nemam na to ziadne pravo, moralne vobec nie. Len mi povedz, co si k nej citil, ked si s nou sexoval? Je to fakt pravda, ze chlapi dokazu oddelit to fyzicno od citoveho ja? Ked teraz hovoris, ze to nebola laska, len nejake vzplanutie... A este jedna vec, ona vedela, ze ju nemilujes a aj tak pokracovala vo vztahu s tebou? Myslim, ze zena sklamana manzelstvom nehlada sexualny romanik, hlada porozumenie, pochopenie, lasku u ineho. Neutocim tu na teba, ja chcem len pochopit chlapske myslenie. Tony_Vicks co si myslis o chlapovi, ktory s vydatou zenou spava pol roka, hovori jej ze ju miluje, potom nanho vyleti jej manzel a on sa stiahne a odide z jej zivota...bez vysvetlenia....
0

#59 Užívateľ je offline   Malakian Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 348
  • Dátum registrácie: 04-May 07

Napísal 21 June 2009 - 14:07

trosku uz asi neaktualna odpoved vzhladom na posledny prispevok ale nudim sa tu a nemam naco odpisovat
tak nebudem tu nikoho sudit ved kazdy sa rozhoduje zaseba no napisem ti iba tolko, byt jej manzel uz lezis 3 metre pod zemou pri rybnikoch na cemjate:6: nic v zlom ;)
najvacsia slabost je zaroven aj najsilnejsia zbran cloveka."CIT", cesť vinimkam ;) :D
0

#60 Užívateľ je offline   staz311 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Dátum registrácie: 27-January 09

Napísal 07 November 2009 - 15:26

ja to tiez tak praktyzujem

Citovať

0

• (5 Strany)