milenecký vzťah
Napísal 07 June 2008 - 19:33
Napísal 10 June 2008 - 16:33
Liliana said:
jasne ze je mozne lubit dvoch ludi... aj osmich... v tvojej pozicii je hlavne dvolezite uvedomit si, ci to takto vyhovuje tvojmu milencovi.... bo ak si tvoj milenec postavi hlavu ze ta chce pre seba... moze ti narobit tazke problemi... (nezazil som to len raz, aj ked u zien je to asi horsie)
Napísal 10 July 2008 - 01:55
Napísal 13 October 2008 - 14:49
Napísal 25 October 2008 - 21:03
Napísal 28 October 2008 - 18:57
janicka said:
Janinka, toto mi trošku nahráva na tvoju diskusiu o predmanželskom sexe. Aj koli tomu, že po svadbe zistíš, žeten sex je len nutné zlo, ktoré ťa nebaví, sa stávajú situácie o akých píšu v tejto diskusii... Možno tu niekto s píšúcich podviedol koli tomuto...
Napísal 04 November 2008 - 12:06
anička said:
Neviem, asi to nedokážem. Som tak vnútorne zranená z nepochopitešného rozchodu z jedného dňa na druhý, že stváram blbosti. Niekedy si na ňom vylievam zlosť. Píšem mu sms, väčšinou ironické, niekedy zlé, čo mu všetko prajem a pod. Neviem sa toho zbaviť. On mi neodpovedá. Ani sa nezdravíme. Najradšej by som naňho vážne pľuvla, presne tak, ako si to sám želal, že vraj, ak prejdem okolo neho, tak nech naňho pľuvnem. Je to všetko strašne čudné, vymyká sa to normálu, preto sa s tým neviem zmieriť. Niekedy vydržím týždeň a potom ma prepadne zlosť a píšem. Ani sama neviem, čo by som chcela. Aj mi je ľúto, že to takto dopadlo a na druhej strane robím všetko pre to, aby už viac za mnou neprišiel. Kto to nezažil, nikdy v živote ma nepochopí. Ak vám povie, že musíme prerušiť všetku komunikáciu, lebo, ak by sa to takto nestalo, tak on vie, že by sme určite skončili zase spolu. Čo vy na takéto vyjadrenia, plné protichodnosti? Ako toto stráviť?
Napísal 01 January 2009 - 19:26
Syba said:
Snívam o ňom, myslím loen na neho, ale brzdí ma rodina. Čo poradíte? Syba
Syba...nerob to!! Ak len trochu mozes, ovladni vsetko to, co ta k nemu taha a zostan tam kde si telom aj dusou. Nemam teraz priestor na svoju vlastnu vypoved, ale viem aka zranujuca moze byt laska k muzovi, ktory ma svoj svet a co je horsie, vlastnu rodinu... Prave tak, ako ju mas aj ty ci ja. Tiez som sa doma citila nestastna....no nezelam ti prejst cestou, ktorou sa brodim uz dva roky.
Ak budes chciet, rozpoviem ti svoj pribeh...
Zelam ti stastny rok a dobre rozhodnutia:-)
Napísal 02 January 2009 - 09:49
Napísal 06 February 2009 - 19:31
Tony_vicks said:
Nemusi so mnou nikto suhlasit, ale moje pocity mi vravia ze este nepacham zlo.
Pekne a rozumne pises.ale povedz, citame tu stale ona...je to fajn ze respektujes jej stav...no co tvoje city a pocity...?clovek moze respektovat take nieco,len vtedy kym nemiluje.tak preco si ty s nou?.....hovori sa...kazdy chce byt milovany..ale malokto sa stara o to..ci je na nom čo milovat.........................
Napísal 06 February 2009 - 23:49
Apokalypsa said:
nuz tak hej asi mas pravdu.... priznavam
presiel kusok casu a cela "milenecka" euforia presla ako prisla... teda v mojom a jej priapde. Jej manzelstvo nezachranim uz asi ale v konecnom dosledku som ho ani nerozbil. v konecnom dosledku to asi ani nebola laska skor zapal sexualnych citov....
a ked uz sa nato mam pozriet pozitivne tak konstatujem ze mi ostalo jedno dobre priatelstvo s jednou zenou.
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 07 February 2009 - 07:36
Tony_vicks said:
presiel kusok casu a cela "milenecka" euforia presla ako prisla... teda v mojom a jej priapde. Jej manzelstvo nezachranim uz asi ale v konecnom dosledku som ho ani nerozbil. v konecnom dosledku to asi ani nebola laska skor zapal sexualnych citov....
a ked uz sa nato mam pozriet pozitivne tak konstatujem ze mi ostalo jedno dobre priatelstvo s jednou zenou.
no to je ten stastnejsi koniec:-))tak ti drzim palce,aby si nieco horsie nezazil...
Napísal 17 February 2009 - 14:16
Tony_vicks said:
Tony_vicks, ja tu nechcem teraz moralizovat, len ma poburilo, to s akou lahkostou si konstatoval, ze ten vztah si nerozbil. Vraj zapal sexualnych citov, vacsiu hovadinu som nepocula (necitala)....bez urazky. Co to vlastne znamena? Veeelmi silno mi to niekoho pripomina....
Napísal 23 February 2009 - 10:23
Tony_vicks said:
Nemusi so mnou nikto suhlasit, ale moje pocity mi vravia ze este nepacham zlo.
Len aby i to zepachas zlo nevysvetlil jej nasrany manzel...:D
Napísal 23 February 2009 - 20:57
Ale predsa na margo jedna poznamka "je to specificke nevidite detaily z mojho pohladu"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 25 February 2009 - 14:34
Napísal 21 June 2009 - 14:07
tak nebudem tu nikoho sudit ved kazdy sa rozhoduje zaseba no napisem ti iba tolko, byt jej manzel uz lezis 3 metre pod zemou pri rybnikoch na cemjate:6: nic v zlom ;)

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať