Strana 1 z 1
zoznamka
Napísal 27 January 2007 - 11:24
presne o to isté o čo nám ;) v podstate :P
tak ako chlapov pritahuje ženskosť tak babenky pritahuje mužnosť - a tým nemyslým len vzhľad, ale skôr správanie sa a také to vyžarovanie.
P.S ale ani vyzerať dobre neni na škodu ;)
tak ako chlapov pritahuje ženskosť tak babenky pritahuje mužnosť - a tým nemyslým len vzhľad, ale skôr správanie sa a také to vyžarovanie.
P.S ale ani vyzerať dobre neni na škodu ;)
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 04 February 2007 - 18:43
haha ty si ale vesela kopa sak to je jesne ked idem po ulici a kuknem nehovorim ze vzdy amm pravdu ale kuknem na nu a vidim ze ta chce len prachateho alebo nejakeho fesacika... proste piemerny chalan to ma ovela tazsie ako zazobany model ;)
ale zas sa vas neda skatulkovat setky takze mi nevrav ze existuje nieco univerzalne co na vas zabera setky:)
ale zas sa vas neda skatulkovat setky takze mi nevrav ze existuje nieco univerzalne co na vas zabera setky:)
Napísal 04 February 2007 - 19:03
kamikadze said:
haha ty si ale vesela kopa sak to je jesne ked idem po ulici a kuknem nehovorim ze vzdy amm pravdu ale kuknem na nu a vidim ze ta chce len prachateho alebo nejakeho fesacika... proste piemerny chalan to ma ovela tazsie ako zazobany model ;)
No a karedá baba má nejakú ancu? :rolleyes: Chlap keď je karedý tak aspoň zbalí nejakú na peniaze, ale holka keď je eredná tak jej nepomôe nič.
No a len tak mimo reči, iadnej narodenej po 89tom by som sa ani nedotkol ... v zmysle nejakého vzťahu a pod. Proste sa mi zdá, e vtedy niekedy sa to "chcem prachatého feiho čo sa o mna postará" nejako výraznejie rozmohlo. :eek:
Napísal 07 February 2007 - 08:09
presne tak!! ked dievca nie je pekne a nema velke prsia a krasne vlasy tak o nu nikto neprejavuje zaujem :( a to nie je pravda ze babam ide o peniaze alebo ze chceme fesacikov my chceme len niekoho kto nas bude lubit take ake sme zato vy chcete len prsate supermodelky :mad: tak vam treba necudujem sa ze vacsina z vas nikoho nema!
Napísal 11 February 2007 - 12:41
presne tak myslim ze toto je prave na to forum aby sme o tom debatovali a sex je normalna zivotna potreba ako spanok ci jedlo poznam vela kamaratiek co ho odmietlai a ked ho zazili tak ho chcu stale ...
Múdre čínske príslovie: Ak máš dáždnik v zadku, za žiadnu cenu ho neotváraj. ;)
Napísal 11 February 2007 - 12:45
kamikadze said:
poznam vela kamaratiek co ho odmietlai a ked ho zazili tak ho chcu stale ...
to mi niečo pripomína :)) neni sú to tie isté kamarátky? ;)
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať