Ako "nastartovat" chlapa?
Napísal 18 January 2008 - 18:57
kamille said:
mohli by ste mi please ako navnadit muzov na sex? Teda ak prave vy na to mate chut, tak co asi tak na chlapov zabera, aby pochopili ,ze prave tu a teraz to chcete:) ?
Ja si myslím, že keď si osoba, ktorá priťahuje dotyčného, tak sa musí naštartovať sám, musí preblesknúť iskra aspon 380 V a potom to ide samo...
Inak na chlapa platí veľa vecí, zvádzanie pohľadadom, u mňa keď si hryzie pery pri rozhovore a iné veci... nepoznám ženu, ktorá by chcela chlapa aby ho nedokázala zviesť............
Napísal 18 January 2008 - 19:40
Preto by som prijala nejake rady, ze ako ho to rano zobudit, ako v nom zapalit ten ohen ,ktory on v sebe ma, len potrebuje rozduchat.
Takze zeny piste prosim rady, ake tajne zbrane nasadzujete a muzi po com snivate -ako by ste chceli aby zena prejavila nejaku aktivitu, aby ste sa zobudili(vravim,ze ide uz o dlhodobejsi vztah,kde to nie je take ,ze pozrie na mna a uz ma chce pomilovat...) .
Mozno by mi pomohli i typy co muzi maju radi,ked im ich milovana sepka do uska...;)
Vopred vdaka za vsetky rady ...
kamille
Napísal 18 January 2008 - 21:13
Napísal 18 January 2008 - 23:06
Napísal 18 January 2008 - 23:10
Napísal 21 January 2008 - 10:42
kamille said:
No a este muzikov by som poprosila o vyjadrenie,ze co radi pocuvaju, alebo by radi poculi, ked im ta ich pri tom sepka, ci kryci...?
ahoj,
osobne som nastartovany stale ale urcite by sa mi pacilo take zobudenie na jemne vzdychanie do uska, o slova nejde.
a osobne by som mal navrh ze ho raz rano zobudit tak ze uplne naha sa objimes tak aby sa tvoja "neuspokojena partia" knemu co naj viac dotykala a pritom par vzdychov a pripadne trocha pritom pomasirovat jeho "lenive zariadenie".
neviem co pomoze ale ja by som neodolal. len otazka ci rano nevstava do prace , lebo to obcas zabije vsetku naladu. Ale pockaj si aj na ine nazory, tipy
prajem uspesny ranny sex:D
Napísal 28 January 2008 - 21:31
Mna by ako zastupcu muzskeho pokolenia celkom navnadilo, ak partnerka zacne rukou prechadzat po hrudi, pak po bruchu kruzivymi pohybmi, sem tam zbehnut aj nizsie, ale nie na stalo... tzv. skontrolovat "situaciu" a vratit sa spat na brucho.. alebo ked partnerka lezi blizko mna, jednu nohu prelozi cez moje ... zacne bozkavat na krku ... a ked sa zacne hryzkat ucho, a popri slastne vzdychat jemne do uska, tak neverim tomu, ze nieaky muz by stale nemal chut sa venovat tomu poteseniu :innocent:
Napísal 30 January 2008 - 20:15
no keby si ho rano prebudila oralne.. tak neverim ze by odolal :)
Napísal 20 February 2008 - 11:37
Napísal 25 February 2008 - 16:38
Marion said:
Marion sorry ale chlapi niesu zeny... to preco mu obchadzas penis... chces ho trestat alebo co.. mna by to ece viacej odradzalo ako vzrusovalo...
Mno jo ale hlavne ze ta chce skoro stale... tomu velice rad verim... bo dobry sex nieje nikdy zly... :D
Napísal 25 February 2008 - 16:41
bilka said:
HEHE... mno tak toto aj na mna skusala frajekra.... heh... ja byvam rano tiez dost lenivy... mno a rano sa zobudim presne na taketo vzdychy a podobne... pizeram, holka vybrator medzi nohamy... tak som sa otocil a zaspal s takym dobrym pocitom ze je o nu postarane... :D
Ale zobudit sa na fajku alebo idealnejsie ked mam rannu erekciu pocas spanku a zobudit sa priamov partnerke je naozaj vyborne...
Napísal 25 February 2008 - 16:45
Japik said:
Ja neviem.. ked som bol mladsy, chcel som sex stale... Dnes mi to nepride dake uzasne... priam dost stereotipne... aj ked prijemne... nastastie mam moznost striedat partnerky aj praktiky... ale nieje to ako za mlada... :D ... nie nemam 62rokov... :D
:skupina:
Napísal 25 February 2008 - 16:48
Donald said:
Nemoze to byt kramami???
Z toho si nic nerob... mal som holky co menili svoje nalady sa nazory kazde 2min.
uz som cakal kedy jej prepne pocass suloze... :D
Napísal 16 February 2011 - 15:45
Napísal 05 December 2011 - 20:22

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať