Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Ako "nastartovat" chlapa? - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Ako "nastartovat" chlapa? Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   kamille Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 18-January 08

Napísal 18 January 2008 - 16:06

Ahojte,

mohli by ste mi please ako navnadit muzov na sex? Teda ak prave vy na to mate chut, tak co asi tak na chlapov zabera, aby pochopili ,ze prave tu a teraz to chcete:) ?
0

#2 Užívateľ je offline   clark1 Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 88
  • Dátum registrácie: 01-July 07

Napísal 18 January 2008 - 18:57

kamille said:

Ahojte,

mohli by ste mi please ako navnadit muzov na sex? Teda ak prave vy na to mate chut, tak co asi tak na chlapov zabera, aby pochopili ,ze prave tu a teraz to chcete:) ?

Ja si myslím, že keď si osoba, ktorá priťahuje dotyčného, tak sa musí naštartovať sám, musí preblesknúť iskra aspon 380 V a potom to ide samo...
Inak na chlapa platí veľa vecí, zvádzanie pohľadadom, u mňa keď si hryzie pery pri rozhovore a iné veci... nepoznám ženu, ktorá by chcela chlapa aby ho nedokázala zviesť............
0

#3 Užívateľ je offline   kamille Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 18 January 2008 - 19:40

...no v mojom pripade mam toho svojho uz "zvedeneho" ,velmi sa mame radi a chodime spolu uz skoro tristvrte roka a verim,ze je to ten muz s ktorym chcem stravit cely svoj zivot. No mame taky problemik, ze on ma chut na sex inokedy ako ja a naopak- napr ja mam rada milovanie sa rano a on vecer...
Preto by som prijala nejake rady, ze ako ho to rano zobudit, ako v nom zapalit ten ohen ,ktory on v sebe ma, len potrebuje rozduchat.
Takze zeny piste prosim rady, ake tajne zbrane nasadzujete a muzi po com snivate -ako by ste chceli aby zena prejavila nejaku aktivitu, aby ste sa zobudili(vravim,ze ide uz o dlhodobejsi vztah,kde to nie je take ,ze pozrie na mna a uz ma chce pomilovat...) .
Mozno by mi pomohli i typy co muzi maju radi,ked im ich milovana sepka do uska...;)
Vopred vdaka za vsetky rady ...

kamille
0

#4 Užívateľ je offline   Marion Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 293
  • Dátum registrácie: 22-February 07

Napísal 18 January 2008 - 21:13

no ja svojoh navnadzujem velmi lahko,asi preto,lebo on to chce skoro stale :)) u neho staci prist k nemu na postel,zacat sa pomaly vyzliekat a mu dojde,alebo mu zacnem rukami chodit op tele,ale tu vecicku medzi nohami naschval obchadzam,alebo mu zacnem hryzt usko a bzkavat krk.take zakladne veci,ktore pozna asi kazdy. pockaj co napisu iny,mozno sa ja inspirujem.
0

#5 Užívateľ je offline   bilka Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 151
  • Dátum registrácie: 30-April 07

Napísal 18 January 2008 - 23:06

kamille, podareno si tu temu pomenovala. ze "nastartovat" chlapa, to sa mi paci. nooo ked pises ze ty to mas rada rano, tak by si mu mohla kym spi rano pripravit fajn budicka, proste suchnut hlavu pod jeho perinu a oralne ho prebudit do noveho dna. nepoznam chlapa ktoremu by sa taketo prebudenie nepacilo. ak tu taky je nech sa ozve. alebo eroticka hracka, taky vibrator dokaze urobit vela pre spestrenie. alebo dalsia vec, ale to by som asi nevydrzala, skus sa tvarit ze na sex nemas chut a nechaj to par dni tak. viem nie je to idealne riesenie a asi by ani nebolo dobre casto to robit,ale uvidis ze ked ho par noci nechas cakat a v jedno rano prejdes okolo postele alebo v kupelni naha, tak dosiahnes to co chces.
0

#6 Užívateľ je offline   bilka Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 151
  • Dátum registrácie: 30-April 07

Napísal 18 January 2008 - 23:10

este ma napadlo, mohla by si skusit rano vedla neho kym spi masturbovat a vzdychaj pri tom tak, ze ho to jednoducho nemoze nechat chladnym a spiacim. povedz mu ze si to nemohla vydrzat tak si si musela pomoct sama. dufam ze nevadi ze to pisem tak otvorene, ze to nikoho nepohorsi, ale zdalo sa mi ze si sa aj tak otvorene pytala...
0

#7 Užívateľ je offline   kamille Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 19 January 2008 - 09:50

Vdaka bilka za typy- isto vyskusam;)
No a este muzikov by som poprosila o vyjadrenie,ze co radi pocuvaju, alebo by radi poculi, ked im ta ich pri tom sepka, ci kryci...?
0

#8 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 21 January 2008 - 10:42

kamille said:

Vdaka bilka za typy- isto vyskusam;)
No a este muzikov by som poprosila o vyjadrenie,ze co radi pocuvaju, alebo by radi poculi, ked im ta ich pri tom sepka, ci kryci...?

ahoj,

osobne som nastartovany stale ale urcite by sa mi pacilo take zobudenie na jemne vzdychanie do uska, o slova nejde.
a osobne by som mal navrh ze ho raz rano zobudit tak ze uplne naha sa objimes tak aby sa tvoja "neuspokojena partia" knemu co naj viac dotykala a pritom par vzdychov a pripadne trocha pritom pomasirovat jeho "lenive zariadenie".

neviem co pomoze ale ja by som neodolal. len otazka ci rano nevstava do prace , lebo to obcas zabije vsetku naladu. Ale pockaj si aj na ine nazory, tipy

prajem uspesny ranny sex:D
0

#9 Užívateľ je offline   Geronimo Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 12
  • Dátum registrácie: 02-May 07

Napísal 28 January 2008 - 21:31

Nie nic krajsie ako ranny sex :thumbup1:
Mna by ako zastupcu muzskeho pokolenia celkom navnadilo, ak partnerka zacne rukou prechadzat po hrudi, pak po bruchu kruzivymi pohybmi, sem tam zbehnut aj nizsie, ale nie na stalo... tzv. skontrolovat "situaciu" a vratit sa spat na brucho.. alebo ked partnerka lezi blizko mna, jednu nohu prelozi cez moje ... zacne bozkavat na krku ... a ked sa zacne hryzkat ucho, a popri slastne vzdychat jemne do uska, tak neverim tomu, ze nieaky muz by stale nemal chut sa venovat tomu poteseniu :innocent:
0

#10 Užívateľ je offline   Japik Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 30-January 08

Napísal 30 January 2008 - 19:31

ja myslim ze do urciteho veku nie je problem nastartovat chlapa staci velmi malo :-D potom tomto veku to uz vraj problem je :-D neviem povedat este som sa takeho nedozil ale ak sa dozijem tak napisem :-)
0

#11 Užívateľ je offline   braino.swk Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 27-January 08

Napísal 30 January 2008 - 20:15

no neviem, mna uz len vzrusuje pocit ze priatelka lezi vedla mna rano.. (vzhladom na nas vek to nie je moc casto mozne) cize u mna by s tymto problem, ako uz niekto povedal ak rano vstava do prace, alebo ho caka nieco stresujuce, mozno tam je pes zakopany...
no keby si ho rano prebudila oralne.. tak neverim ze by odolal :)
0

#12 Užívateľ je offline   gugo91 Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 17
  • Dátum registrácie: 24-November 07

Napísal 02 February 2008 - 14:18

pekne spodne pradlo dokaze urobit zazraky aj v rannu hodinu.....
0

#13 Užívateľ je offline   Donald Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 20-February 08

Napísal 20 February 2008 - 11:37

Mna by zase zaujimalo ako nastartovat zenu, da sa povedat ze som dost nadrzany clovek, menej skuseny, takze by som to rad robil hodne casto, lenze priatelka ma svoje obdobia, napr. jeden tyzden je skoro viac uchylna ako ja a pak pride tyzden tazkej frigidity,i ked sa akokolvek snazim nic neposoby ... dost tomu nechapem, rozmyslal som uz aj nad tym ze to robi schvalne...
0

#14 Užívateľ je offline   LordZoltan Icon

• LordOfTheDarkness
  • Článkov: 294
  • Dátum registrácie: 26-January 07

Napísal 25 February 2008 - 16:38

Marion said:

no ja svojoh navnadzujem velmi lahko,asi preto,lebo on to chce skoro stale :)) u neho staci prist k nemu na postel,zacat sa pomaly vyzliekat a mu dojde,alebo mu zacnem rukami chodit op tele,ale tu vecicku medzi nohami naschval obchadzam,alebo mu zacnem hryzt usko a bzkavat krk.take zakladne veci,ktore pozna asi kazdy. pockaj co napisu iny,mozno sa ja inspirujem.

Marion sorry ale chlapi niesu zeny... to preco mu obchadzas penis... chces ho trestat alebo co.. mna by to ece viacej odradzalo ako vzrusovalo...
Mno jo ale hlavne ze ta chce skoro stale... tomu velice rad verim... bo dobry sex nieje nikdy zly... :D
Sig by beloved Mywiel[SIGPIC][/SIGPIC]
0

#15 Užívateľ je offline   LordZoltan Icon

• LordOfTheDarkness

Napísal 25 February 2008 - 16:41

bilka said:

este ma napadlo, mohla by si skusit rano vedla neho kym spi masturbovat a vzdychaj pri tom tak, ze ho to jednoducho nemoze nechat chladnym a spiacim. povedz mu ze si to nemohla vydrzat tak si si musela pomoct sama. dufam ze nevadi ze to pisem tak otvorene, ze to nikoho nepohorsi, ale zdalo sa mi ze si sa aj tak otvorene pytala...

HEHE... mno tak toto aj na mna skusala frajekra.... heh... ja byvam rano tiez dost lenivy... mno a rano sa zobudim presne na taketo vzdychy a podobne... pizeram, holka vybrator medzi nohamy... tak som sa otocil a zaspal s takym dobrym pocitom ze je o nu postarane... :D
Ale zobudit sa na fajku alebo idealnejsie ked mam rannu erekciu pocas spanku a zobudit sa priamov partnerke je naozaj vyborne...
0

#16 Užívateľ je offline   LordZoltan Icon

• LordOfTheDarkness

Napísal 25 February 2008 - 16:45

Japik said:

ja myslim ze do urciteho veku nie je problem nastartovat chlapa staci velmi malo :-D potom tomto veku to uz vraj problem je :-D neviem povedat este som sa takeho nedozil ale ak sa dozijem tak napisem :-)

Ja neviem.. ked som bol mladsy, chcel som sex stale... Dnes mi to nepride dake uzasne... priam dost stereotipne... aj ked prijemne... nastastie mam moznost striedat partnerky aj praktiky... ale nieje to ako za mlada... :D ... nie nemam 62rokov... :D

:skupina:
0

#17 Užívateľ je offline   LordZoltan Icon

• LordOfTheDarkness

Napísal 25 February 2008 - 16:48

Donald said:

Mna by zase zaujimalo ako nastartovat zenu, da sa povedat ze som dost nadrzany clovek, menej skuseny, takze by som to rad robil hodne casto, lenze priatelka ma svoje obdobia, napr. jeden tyzden je skoro viac uchylna ako ja a pak pride tyzden tazkej frigidity,i ked sa akokolvek snazim nic neposoby ... dost tomu nechapem, rozmyslal som uz aj nad tym ze to robi schvalne...

Nemoze to byt kramami???
Z toho si nic nerob... mal som holky co menili svoje nalady sa nazory kazde 2min.
uz som cakal kedy jej prepne pocass suloze... :D
0

#18 Užívateľ je offline   Kili Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 20
  • Dátum registrácie: 17-March 08

Napísal 18 March 2008 - 10:20

mňa naštartuje keď sa na mňa ta moja pozrie, ale nič lepšie ako zobidiť sa na fajku nieje, samozrejme ak nespíte na hajzli v bare a zobudíte sa na to že ta fajčí buzerant ako mojho známeho.
0

#19 Užívateľ je offline   1003sexica Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 16-February 11

Napísal 16 February 2011 - 15:45

mojho frajera vzdy poriadne nastartuje nieco taketo:
http://www.sexbomba.sk/7-komplety
0

#20 Užívateľ je offline   autor Icon

• Skúsený člen
  • Článkov: 357
  • Dátum registrácie: 12-December 10
  • Bydliskorohožník na zahorí

Napísal 05 December 2011 - 20:22

Mám 52 rokov a každé ráno mi stojí a myslel som že to tak funguje u každého chlapa,a s tým sa nedá utekať do práce.Keď so bol mladší to bola pohroma.Ráno buď sa som sa urobil sám alebo som ho tam žene zozadu strčil.Raz som išiel skoro ráno na ryby a vták hore, prišiel som na miesto nahodil udice a on stále hore, tak som sa na chvíľu stratil v kríčkoch lebo sa chytá len na dva prúty a nie tri.
1

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov