Ako najrychlesie dostane zena chut na sex???
Napísal 27 January 2007 - 15:06
Napísal 28 January 2007 - 13:34
kamikadze said:
jojo, bez výpisu z účtu sa s tebou nebudú ani rozprávať :))
Napísal 29 January 2007 - 19:30
bohoussek said:
on sa myslím nepýtal e ako rýchlo, ale ako to spraviť aby nejaká dostala chuť na neho :p
Napísal 30 January 2007 - 13:58
Colette said:
hm, no ja radej pojdem do tej posilky :))
#13 Guest_Neregistrovaný/á_*
Napísal 20 February 2007 - 12:33
Napísal 20 February 2007 - 15:40
Neregistrovaný/á said:
ahoj, predtým ne dostane asi milión ponúk na "vyrieenie tojho problému" od polky muského osadenstva tohoto fóra tak sa aspoň spýtam ... bolo to tak vdy? veľa pracuje? portuje? trocha fyzickej aktivity robí zázraky no a keď je prepracovaný tak jasné e nemá chuť a energiu
Napísal 20 February 2007 - 20:31
Neregistrovaný/á said:
Dovodov moze byt vela, od blbeho sefa cez zodpovednu pracu ci projekt, od krizy.... az po inu zenu (ci muza)..
Sprav romantiku, vezmi ho do postele a rozpravajte sa. Nejak to dopadne, minimalne sa vela dozvies ked sa budes pytat.. Good luck!
#16 Guest_Neregistrovaný/á_*
Napísal 21 February 2007 - 14:06
Napísal 21 February 2007 - 14:39
Neregistrovaný/á said:
a niesi nahodou vodnar a on skorpion ? :)
mal som frajeku 4 roky a mali sme ten isty problem... ja som xcel vzdy ona nikdy. prvykrat sme sa milovali po roku chodenia, bolo to pre nas obidvoch prvykrat. porozpravat sa s nou o sexe bol tiez problem. Som trpezlivy clovek ale nemam trpezlivost hadzat hrach na stenu.
problem je uz vyrieseny, niesme spolu...
mozete mi vycitat ze som ju nechal iba koli sexu, ale ak ma vztah fungovat tak to bez milovania nejde (aspon premna) aj ked som ju mal velmi rad. podla mna je to najlepsi a najprirodzenejsi sposob ako jej vyjadrit city ale ona to nechapala a ani nechcela pochopit. radsej mala darceky. nikdy som ju nepodviedol.
Napísal 22 February 2007 - 18:49
Kixo said:
mal som frajeku 4 roky a mali sme ten isty problem... ja som xcel vzdy ona nikdy. prvykrat sme sa milovali po roku chodenia, bolo to pre nas obidvoch prvykrat. porozpravat sa s nou o sexe bol tiez problem. Som trpezlivy clovek ale nemam trpezlivost hadzat hrach na stenu.
problem je uz vyrieseny, niesme spolu...
mozete mi vycitat ze som ju nechal iba koli sexu, ale ak ma vztah fungovat tak to bez milovania nejde (aspon premna) aj ked som ju mal velmi rad. podla mna je to najlepsi a najprirodzenejsi sposob ako jej vyjadrit city ale ona to nechapala a ani nechcela pochopit. radsej mala darceky. nikdy som ju nepodviedol.
uplne s tebou suhlasim, laska nieje iba o sexe, ale je jej dolezita sucast. Inak si jeden z nich najde milenca(milenku).
Napísal 02 March 2007 - 21:56
Neregistrovaný/á said:
mal by sa dat kupit vsade kde predavaju sypane caje a korenie, pripadne sa popytaj v cajovniach. ALEBO u chorej vrany v trnave - pocula som o tom, ako typek co to vlastni a robi zaroven predavaca ponuka kazdej holke co sa tam zastavi lusk kardamomu, ze nech si ho chvilu pocuca a ze sa potom bude citit prijemne ci co.. a potom s nimi vykecava a asi caka co sa stane.. pretoze je to afrodiziakum ktore by malo posobit najmä na zeny - tak som to citala
.. no len neviem ci by nebolo istejsie nasupovat do slecinky radsej zopar poldecakov - jasne, je to drahsie, ale co uz no... :innocent:

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať