Ja si zas myslim ze zopar trikov je ako na to. Ale to vsetko zalezi od objektu, nas muzov a konkretnej situacie. No ak nema zena zaujem tak sa ti to asi aj tak nepodari. Aj ja si myslim ze je lepsie zajst do posilky ako skusat nejake hluposti a miesat kadeco do napojov.
Ale zas na druhu stranu je chemia velmi dolezita ale ta prirodzena. + sarm, byt pozorny, vsimavy, polichotit, pocuvat a ak zenu prinutite rozpravat tak vam toho sama vela prezradi.
A na diskoteke, jemne dotyky na spravnych miestach , dych na krku atd. a mozete ju pekne rozpalit, no stale to moze byt vsetko co dostanete = zmyselny tanec + tel. cislo
Ale najdu sa aj vynimky.
Ako najrychlesie dostane zena chut na sex???
Napísal 09 March 2007 - 01:18
Daj si inzerat na nejakom chate ze das 5000 Sk za fajku atd a uvidi kolko sa ich ozve zarobkuchtivych, ale za kvalitu nerucim. :45:
Ja si sex bez lásky neviem predstavit. Ak vsak chces lasku + sex, potom budes musiet byt sarmantny a naucit sa davat (nie(len) peniaze, ale pozornost, lásku, podporu, ...) a trpezlivost, lebo toto je troska dlhia cesta k sexu. :yes:
Ja si sex bez lásky neviem predstavit. Ak vsak chces lasku + sex, potom budes musiet byt sarmantny a naucit sa davat (nie(len) peniaze, ale pozornost, lásku, podporu, ...) a trpezlivost, lebo toto je troska dlhia cesta k sexu. :yes:
Napísal 11 March 2007 - 15:27
bodka13 said:
ten kardamom neni nahodou na lepsie sstravenie kafee?? :o)
Colette si očividne robí len srandu, take neberte vetko tak váne ;)
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.
Napísal 12 March 2007 - 08:11
Dovolim si s vami velice nesuhlasit.... na to aby si dostal zenu, nepotrebujes byt sexidol, nepotrebujes mat tucne konto.... su veci ktore potrebujes..... musis vediet pozerat do oci, nacuvat a spravne sa dotykat.... zena ked sa s tebou par hodin porozprava, musi vediet, on je ten ktoreho som cely zivot hladala.... a ak mam byt svina tak sa daju vsugerovat aj take myslienky, ze... on je ten, ktory mi rozumie daleko viac ako moj frajer, s nim by som sa citila lepsie a podobne
vsetko je o charizme.... nie o krase, nie o prachoch... o charizme
vsetko je o charizme.... nie o krase, nie o prachoch... o charizme
Sig by beloved Mywiel[SIGPIC][/SIGPIC]
Napísal 15 March 2007 - 14:23
hromko said:
co su to vlastne tie spanielske mušky???
Afrodiziakum, väčšinou v kvapkách, pridáva sa do nápojov :)
Kixo said:
.
mozete mi vycitat ze som ju nechal iba koli sexu, ale ak ma vztah fungovat tak to bez milovania nejde (aspon premna) aj ked som ju mal velmi rad. podla mna je to najlepsi a najprirodzenejsi sposob ako jej vyjadrit city ale ona to nechapala a ani nechcela pochopit. radsej mala darceky. nikdy som ju nepodviedol.
mozete mi vycitat ze som ju nechal iba koli sexu, ale ak ma vztah fungovat tak to bez milovania nejde (aspon premna) aj ked som ju mal velmi rad. podla mna je to najlepsi a najprirodzenejsi sposob ako jej vyjadrit city ale ona to nechapala a ani nechcela pochopit. radsej mala darceky. nikdy som ju nepodviedol.
Kixo, možno pred pár mesiacami by som povedala, že ako si mohol.. No až po poslednej skúsenosti som si uvedomila, že sex je naozaj dôležitá súčasť vzťahu. Za pol roka čo som bola s bývalým sme nemali sex. Teda oral, a podobné blbosti boli to je jasne. Ale nie taký ten "normálny", pretože chlapec bol panic a jaksi sa hanbil-bál-čo ja viem čo. Proste vždy od toho nejako upustil, raz sme aj skúšali po veeeľmi dlhej predohre, no nevyšlo to a síce som videla ako ho to trápi, a mňa popravde tiež, nemohla som to ukázať. Vtedy som si uvedomila, že mi to chýba.. A keď sme sa rozišli? Trošku som si aj vydýchla.. Nie že by som bola nejaká nymfa alebo čo, ale sex mi chýbal a neviem si predstaviť, že by som s niekým dlho dlho bola bez toho :((
Napísal 01 April 2007 - 12:07
deco4 said:
a co to je ten kardamom?hm som o tom nikdy nepocul....
http://www.mojvztah....rispevok20.html
Pridaj sa do našej Facebook skupiny.

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať