spaľovače tukov
Napísal 24 January 2008 - 18:20
Nájde sa tu dáky odborník na spaľovače tukov? Chcela by som poznať názor na prípravky ako Super fat burners (carne), Super fat burner (Biotech) alebo LKVB6. :34:
Potrebovala by som dať dole pár kg. Pohyb mi nechýba. Navštevujem posilňovňu, korčulujem, bicyklujem a tak podobne. Môj problém je že mám slabú vôľu a nedokážem sa zbaviť sladkého. Poradí mi niekto čo mám robiť a ako sa zbaviť sladkého? Hm? :20:
Napísal 25 January 2008 - 15:58
V podstate Ti dopomoze aj k lepsej postave, ak budes chodit do posilovne, vyrysuje Ta a spali nejaky ten tuk.
Pripadne sa skus zatnut a aspon par dni nejest sladke,,, chut Ti bude postupne ubudat az nakoniec sa tejto neprijemnej zavislosti zbavis :-)
Napísal 25 January 2008 - 19:14
Napísal 26 January 2008 - 20:29
Megie said:
Držte mi palce, vykopala som vojnovú sekeru sladkostiam a podobným neduhom a dúfam že túto moju "vojnu" vyhrám :D
okej, budeme Ti drzat palce, ak mas este nejake otazky pozri sa na tuto stranku www.f-sport.cz najdes tam zaujimave clanky
Napísal 29 January 2008 - 19:48
Napísal 16 February 2008 - 11:36
Napísal 05 November 2008 - 19:34
Megie said:
Nájde sa tu dáky odborník na spaľovače tukov? Chcela by som poznať názor na prípravky ako Super fat burners (carne), Super fat burner (Biotech) alebo LKVB6. :34:
Potrebovala by som dať dole pár kg. Pohyb mi nechýba. Navštevujem posilňovňu, korčulujem, bicyklujem a tak podobne. Môj problém je že mám slabú vôľu a nedokážem sa zbaviť sladkého. Poradí mi niekto čo mám robiť a ako sa zbaviť sladkého? Hm? :20:
Spalovace tukov..mno na spalovanie tukov.....je napriklad l-karnitin lae to musis aj sportovat.
Napísal 07 November 2008 - 13:19
Ak ti pohyb nechyba, a jes vela sladkeho, skus jest menej :) A este 1 tip - ako casto sa hybes, po aku dobu? Skusala si intervalovy beh? Ten je podla vsetkeho na spalovanie tuku vyrazne ucinnejsi, ako klasicky.
Napísal 01 February 2009 - 03:04
Oco este ide ze treba sa hybat :) a nejest vela ja som schudol 45 kg v 6 mesiacoch tak kto potrebuje radu ja to tu rozpisem ak daco dakto chce tak aj poradim :) .... L-carnitine nekupujte ten je lepsi do objemovky pre ludi co cvicia a chcu nabrat svalstvo ked chcete nieco co funguje tak je CLA to mozte skusit to mam odskusane alebo hydroxycut pre zeny je to trosku drahsie no a nieje to na prirodnej baze CLA BIO sa da dostat v lekarni stalo to okolo 500sk ked som este bol na svk a mal si tam tablety na 30 dni je to konjugovana kyselina linova ktora sposobuje v tele ze ti zmensi viazanost tukov a neviazu sa ti nove tim padom sa ti to lahsie odstranuje jedz aspon 6 krat denne veci ako ryby kuracie maso ryza zeleninka nic sladke ak chces sladke daj si 90% cokolady :) ale nie vela znej dalsia vec pohyb treba sa hybat aspon kazdy druhy den a doma robit brusakico je dobre je beh viac ako 20minut vtedy telo zpaluje tuky potom prestavka a zase drzim palce :)
Napísal 02 February 2009 - 10:27
http://www.schudnem.sk/
Nieje to ziaden predaj jedal ci strojov na chudnutie - su to cisto len rady.
Zakladny princip chudnutia a priberania je naozaj velmi jednoduchy a je LEN a LEN o prijatej a odovzdanej energii.
Takze pri chudnuti mate dve moznosti :
1. O cosi menej jest ( menej prijimat energiu)
2. O cosi viac sa hybat - cize sportovat ( odovzdat viacej energie - samozrejme ze pri zachovani toho isteho mnozstva stravy ako doteraz)
Ja som tvor lenivy takze som volil variantu 1.
A musim povedat ze to funguje perfektne ( nieje to rychle - ale o to aj ide lebo nema zmysel schudnut chytro 10 kg lebo clovek si nezvykne na ten rezim- vrati sa naspat do stareho a kila idu pekne naspat ...)
Ja som za 3 mesiace schudol 17 Kg
Samozrejme ze sa neda chudnut tym ze clovek zacne hladovat alebo ze drasticky obmedzi jedlo - telo sa takej prudkej zmene vie prisposobit ....
Naozaj kto to mysli vazne - venujte chvilu casu tej stranke a zacitajte sa do nej - vela veci vam bude jasnejsie.
Napísal 04 May 2009 - 14:18
Napísal 29 January 2010 - 16:18
Napísal 29 April 2010 - 11:28
marika.r, on 29 January 2010 - 17:18, said:
hehe ze voucher - a to je uz co za provizny system ?
Napísal 20 February 2012 - 13:38
Megie, on 24 January 2008 - 17:20, said:
Nájde sa tu dáky odborník na spaľovače tukov? Chcela by som poznať názor na prípravky ako Super fat burners (carne), Super fat burner (Biotech) alebo LKVB6.
Potrebovala by som dať dole pár kg. Pohyb mi nechýba. Navštevujem posilňovňu, korčulujem, bicyklujem a tak podobne. Môj problém je že mám slabú vôľu a nedokážem sa zbaviť sladkého. Poradí mi niekto čo mám robiť a ako sa zbaviť sladkého? Hm?
Spalovače tukov ti nepomožu.Moja mama je lekárka a ona vraví,že to nieje žiadny hriech ak ješ nadmerne veľa sladkostí!!!!!!A to nehovorím o tom,že ak skombinuješ niečo s niečim a potom budeš posilovať budeš mať zdravotné problémy a to ti hovorím len preto lebo si ešte mladá 28 rokov je málo!!!!!!Aj moja sestra má dostatok pohybu celý týžden má nabytý a nič jej to nepomáha!!!!!Je s toho na nervy ale nejako to vydržať musíííí...A tých tvojich pár kíl dole dať nemusiš ak to nieje 10-15 kg.Správna žena je vždy plná na miestach kde iný niesú.Ak máš rodinu a máš aj dieťa skús 3 DŇOVÚ DIÉTU LEN NA ZELENINE A OVOCÍ A ČISTEJ VODE!!!to ti určite pomože dať dole tých pár kíl ale nezabudni AK CVIČÍŠ A UŽÍVAŠ TABLETKY NA CHUDNUTIE S NEŽIADUCÍMI VEDLAJŠÍMI ÚČINKAMI TAK SA ROZHODNI,ŽE VYRADÍŠ TABLETY ALEBO KAPSULE........!!!!!!!!!!!CVIČ,LEBO TABLETKY TA ZABIJU NIE CVICENIE!!!!!

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať