Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: spaľovače tukov - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

spaľovače tukov Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   Megie Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 15
  • Dátum registrácie: 24-January 08

Napísal 24 January 2008 - 18:20

Ahojte všetci :D
Nájde sa tu dáky odborník na spaľovače tukov? Chcela by som poznať názor na prípravky ako Super fat burners (carne), Super fat burner (Biotech) alebo LKVB6. :34:
Potrebovala by som dať dole pár kg. Pohyb mi nechýba. Navštevujem posilňovňu, korčulujem, bicyklujem a tak podobne. Môj problém je že mám slabú vôľu a nedokážem sa zbaviť sladkého. Poradí mi niekto čo mám robiť a ako sa zbaviť sladkého? Hm? :20:
0

#2 Užívateľ je offline   deviant Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 25
  • Dátum registrácie: 25-January 08

Napísal 25 January 2008 - 15:58

Chut na sladke je velmi silna, jedina moja rada je - kup si prisladeny ( napr. cokoladovy ) protein, najlepsie vysokopercentny 85% a viac a postupne nahradzuj sladkosti...
V podstate Ti dopomoze aj k lepsej postave, ak budes chodit do posilovne, vyrysuje Ta a spali nejaky ten tuk.

Pripadne sa skus zatnut a aspon par dni nejest sladke,,, chut Ti bude postupne ubudat az nakoniec sa tejto neprijemnej zavislosti zbavis :-)
0

#3 Užívateľ je offline   bilka Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 151
  • Dátum registrácie: 30-April 07

Napísal 25 January 2008 - 19:14

pokial sa nezaobides bez sladkosti, napriklad cokolady, skus si kupovat cokolady s vysokym obsahom kakaa, aspon 70%, ktore neobsahuju zbytocne vela pridaneho tuku a nie su tak sladke a su naozaj zdraviu prospesne, maju vela kalcia a magnezia. perkektne su hlavne kombinacie s chilli paprickou. ale jasne ze aj tu treba vsetko s mierou, kazdy den len kusok tablicky pre chut. je to taka zdravsia varianta. alebo skus musli tycinky vzdy ked dostanes silnu chut na sladke, ale nie tie macane v jogurte a v cokolade tie su vraj zradne.
0

#4 Užívateľ je offline   Megie Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 26 January 2008 - 19:46

Ahojte. Ďakujem za Vaše príspevky a rady :D
Držte mi palce, vykopala som vojnovú sekeru sladkostiam a podobným neduhom a dúfam že túto moju "vojnu" vyhrám :D
0

#5 Užívateľ je offline   deviant Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 26 January 2008 - 20:29

Megie said:

Ahojte páni. Ďakujem za Vaše príspevky a rady :D
Držte mi palce, vykopala som vojnovú sekeru sladkostiam a podobným neduhom a dúfam že túto moju "vojnu" vyhrám :D

okej, budeme Ti drzat palce, ak mas este nejake otazky pozri sa na tuto stranku www.f-sport.cz najdes tam zaujimave clanky
0

#6 Užívateľ je offline   Megie Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 29 January 2008 - 19:48

Vďaka za tú stránku. Strávila som pri nej celý deň :D . Páči sa mi :D
:batman:Predpokladám, že týmto svetom prejdem len raz.Ak teda môžem urobiť niečo dobré alebo preukázať láskavosť, chcem to urobiť teraz, nechcem nič odkladať ani zanedbať, pretože po tejto ceste už nikdy viac nepôjdem. :20::innocent:
0

#7 Užívateľ je offline   deviant Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 15 February 2008 - 22:52

Megie said:

Vďaka za tú stránku. Strávila som pri nej celý deň :D . Páči sa mi :D

Tak ako dari sa ? zhodila si uz nejake kg ? :)
0

#8 Užívateľ je offline   PaSeone Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 14
  • Dátum registrácie: 29-October 07

Napísal 16 February 2008 - 11:36

hmmm takze nekupuj si protein kup si napriklad ultra shake diet ... je to lepsie a je to nahrada stravy taze tak ... a nestaci sa zatnut sladkosti na par dni pretoze prave vtedy potom ked doda tak sa ulozia ... snaz sa ich obmadzovat co najviac ... pry krok co sprav vyhod vsetki co mas doma a v obchode okolo nich ani nechod ... :) hmm a co sa tyka spalovacov kup si CLA je to velmi dobra vec nekupuj ziadne termogeennne spalovace ked tak tak kup Lcarnitin ten je vpohode ... ber 25mg pred treningom 40 minut ... a rano ked vstanes ak kupis BIO CLA da sa to kupit v lekarni stoji to 800 sk na 20 dni cca je tam blbe davkovanie ja som ludom co trenujem upravil ak ze po kazdom hlavnom jedle cize rano obed vecera a jednu pred spanim vidrzi ti to na 20 dni :)
0

#9 Užívateľ je offline   Hamiltonn Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 3
  • Dátum registrácie: 05-November 08

Napísal 05 November 2008 - 19:34

Megie said:

Nájde sa tu dáky odborník na spaľovače tukov? Chcela by som poznať názor na prípravky ako Super fat burners (carne), Super fat burner (Biotech) alebo LKVB6. :34:
Potrebovala by som dať dole pár kg. Pohyb mi nechýba. Navštevujem posilňovňu, korčulujem, bicyklujem a tak podobne. Môj problém je že mám slabú vôľu a nedokážem sa zbaviť sladkého. Poradí mi niekto čo mám robiť a ako sa zbaviť sladkého? Hm? :20:

Spalovace tukov..mno na spalovanie tukov.....je napriklad l-karnitin lae to musis aj sportovat.
0

#10 Užívateľ je offline   qaz Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 31
  • Dátum registrácie: 25-October 08

Napísal 07 November 2008 - 13:19

Neexistuju efektivne spalovace tuku bezne dostupne pre verejnost ;) Alebo minimalne ich ucinnost nebola overena. To je skor taky mytus...

Ak ti pohyb nechyba, a jes vela sladkeho, skus jest menej :) A este 1 tip - ako casto sa hybes, po aku dobu? Skusala si intervalovy beh? Ten je podla vsetkeho na spalovanie tuku vyrazne ucinnejsi, ako klasicky.
0

#11 Užívateľ je offline   Iloveroska Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 34
  • Dátum registrácie: 01-February 09

Napísal 01 February 2009 - 03:04

qaz je to len z casti pravda co si povedal spalovace existuju ale neexistuju spalovace ktore spaluju sameee toto ze neexistuju ucinne spalovace je tootal hlupost fakt ver mi ja mam za sebou kurz poradcu na vyzivu 3. triedy v amerike takze kusa sa vyznam ideoto ze to si vacsinou hovoria toty borci na forach ze nic nefunguje atak lebo si myslia ze stratia tak ako s clenbou abo efedrinom... ale funguju skus pribrat 5 kg a schudnut ich bez spalovaca a potom naber 5 kg zase a skus ich schudnut s hydroxycut alebo s nejakim inyim pripravkom a uvidis pojde to lahsie ...
Oco este ide ze treba sa hybat :) a nejest vela ja som schudol 45 kg v 6 mesiacoch tak kto potrebuje radu ja to tu rozpisem ak daco dakto chce tak aj poradim :) .... L-carnitine nekupujte ten je lepsi do objemovky pre ludi co cvicia a chcu nabrat svalstvo ked chcete nieco co funguje tak je CLA to mozte skusit to mam odskusane alebo hydroxycut pre zeny je to trosku drahsie no a nieje to na prirodnej baze CLA BIO sa da dostat v lekarni stalo to okolo 500sk ked som este bol na svk a mal si tam tablety na 30 dni je to konjugovana kyselina linova ktora sposobuje v tele ze ti zmensi viazanost tukov a neviazu sa ti nove tim padom sa ti to lahsie odstranuje jedz aspon 6 krat denne veci ako ryby kuracie maso ryza zeleninka nic sladke ak chces sladke daj si 90% cokolady :) ale nie vela znej dalsia vec pohyb treba sa hybat aspon kazdy druhy den a doma robit brusakico je dobre je beh viac ako 20minut vtedy telo zpaluje tuky potom prestavka a zase drzim palce :)
0

#12 Užívateľ je offline   Iloveroska Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 34
  • Dátum registrácie: 01-February 09

Napísal 01 February 2009 - 03:05

Megie od biotechu vela veci nekupuj tie niesu velmi kvalitne LKVB nepoznam ak mi das link pozrem sa nato :)
0

#13 Užívateľ je offline   jojkoz Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 59
  • Dátum registrácie: 02-May 08

Napísal 02 February 2009 - 10:27

Kto to naozaj mysli s chudnutim vazne - tak mu velmi odporucam tuto stranku
http://www.schudnem.sk/

Nieje to ziaden predaj jedal ci strojov na chudnutie - su to cisto len rady.
Zakladny princip chudnutia a priberania je naozaj velmi jednoduchy a je LEN a LEN o prijatej a odovzdanej energii.

Takze pri chudnuti mate dve moznosti :
1. O cosi menej jest ( menej prijimat energiu)
2. O cosi viac sa hybat - cize sportovat ( odovzdat viacej energie - samozrejme ze pri zachovani toho isteho mnozstva stravy ako doteraz)

Ja som tvor lenivy takze som volil variantu 1.
A musim povedat ze to funguje perfektne ( nieje to rychle - ale o to aj ide lebo nema zmysel schudnut chytro 10 kg lebo clovek si nezvykne na ten rezim- vrati sa naspat do stareho a kila idu pekne naspat ...)
Ja som za 3 mesiace schudol 17 Kg

Samozrejme ze sa neda chudnut tym ze clovek zacne hladovat alebo ze drasticky obmedzi jedlo - telo sa takej prudkej zmene vie prisposobit ....

Naozaj kto to mysli vazne - venujte chvilu casu tej stranke a zacitajte sa do nej - vela veci vam bude jasnejsie.
1

#14 Užívateľ je offline   Megie Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP

Napísal 04 May 2009 - 14:18

Ahojte...ďakujem všetkým za príspevky...dopadla som tak že som vhupla do športového kolotoča ale zastihli ma zdravotné problémy...takže z toho nič...dobré je že som nepribrala :D :D a sladké obmedzujem...len neviem kedy budem môcť začať zase intenzívnejšie cvičiť...snáď už čoskoro...ďakujem ešte raz...
:batman:Predpokladám, že týmto svetom prejdem len raz.Ak teda môžem urobiť niečo dobré alebo preukázať láskavosť, chcem to urobiť teraz, nechcem nič odkladať ani zanedbať, pretože po tejto ceste už nikdy viac nepôjdem. :20::innocent:
0

#15 Užívateľ je offline   marika.r Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 29-January 10

Napísal 29 January 2010 - 16:18

ahoj s tym FAT BURNER ma moja mama skusenosti tiez chodi na aerobik, plavat, obcas bicykel alebo beh. skusila ho zo stranky - www.dregrt.sk (voucher - 6757286) nwm ci je dory voucher nepamatam si ho presne..ale malo by to ist, a je spokojna zacala chudnut rychlo..teraz pije ten koktejl co tam je...a vidiet na nej zmeny... tak ak chce vyskusaj...
0

#16 Užívateľ je offline   jojkoz Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 59
  • Dátum registrácie: 02-May 08

Napísal 29 April 2010 - 11:28

Zobraziť článokmarika.r, on 29 January 2010 - 17:18, said:

ahoj s tym FAT BURNER ma moja mama skusenosti tiez chodi na aerobik, plavat, obcas bicykel alebo beh. skusila ho zo stranky - www.dregrt.sk (voucher - 6757286) nwm ci je dory voucher nepamatam si ho presne..ale malo by to ist, a je spokojna zacala chudnut rychlo..teraz pije ten koktejl co tam je...a vidiet na nej zmeny... tak ak chce vyskusaj...

hehe ze voucher - a to je uz co za provizny system ? :D
0

#17 Užívateľ je offline   Lenušik....=)...XD Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 20-February 12

Napísal 20 February 2012 - 13:38

Zobraziť článokMegie, on 24 January 2008 - 17:20, said:

Spalovače tukov ti nepomožu.Moja mama je lekárka a ona vraví,že to nieje žiadny hriech ak ješ nadmerne veľa sladkostí!!!!!!A to nehovorím o tom,že ak skombinuješ niečo s niečim a potom budeš posilovať budeš mať zdravotné problémy a to ti hovorím len preto lebo si ešte mladá 28 rokov je málo!!!!!!Aj moja sestra má dostatok pohybu celý týžden má nabytý a nič jej to nepomáha!!!!!Je s toho na nervy ale nejako to vydržať musíííí...A tých tvojich pár kíl dole dať nemusiš ak to nieje 10-15 kg.Správna žena je vždy plná na miestach kde iný niesú.Ak máš rodinu a máš aj dieťa skús 3 DŇOVÚ DIÉTU LEN NA ZELENINE A OVOCÍ A ČISTEJ VODE!!!to ti určite pomože dať dole tých pár kíl ale nezabudni AK CVIČÍŠ A UŽÍVAŠ TABLETKY NA CHUDNUTIE S NEŽIADUCÍMI VEDLAJŠÍMI ÚČINKAMI TAK SA ROZHODNI,ŽE VYRADÍŠ TABLETY ALEBO KAPSULE........!!!!!!!!!!!CVIČ,LEBO TABLETKY TA ZABIJU NIE CVICENIE!!!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
0

Strana 1 z 1
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov