spaľovače tukov
Napísal 24 January 2008 - 18:20
Nájde sa tu dáky odborník na spaľovače tukov? Chcela by som poznať názor na prípravky ako Super fat burners (carne), Super fat burner (Biotech) alebo LKVB6. :34:
Potrebovala by som dať dole pár kg. Pohyb mi nechýba. Navštevujem posilňovňu, korčulujem, bicyklujem a tak podobne. Môj problém je že mám slabú vôľu a nedokážem sa zbaviť sladkého. Poradí mi niekto čo mám robiť a ako sa zbaviť sladkého? Hm? :20:
Napísal 25 January 2008 - 15:58
V podstate Ti dopomoze aj k lepsej postave, ak budes chodit do posilovne, vyrysuje Ta a spali nejaky ten tuk.
Pripadne sa skus zatnut a aspon par dni nejest sladke,,, chut Ti bude postupne ubudat az nakoniec sa tejto neprijemnej zavislosti zbavis :-)
Napísal 25 January 2008 - 19:14
Napísal 26 January 2008 - 20:29
Megie said:
Držte mi palce, vykopala som vojnovú sekeru sladkostiam a podobným neduhom a dúfam že túto moju "vojnu" vyhrám :D
okej, budeme Ti drzat palce, ak mas este nejake otazky pozri sa na tuto stranku www.f-sport.cz najdes tam zaujimave clanky
Napísal 29 January 2008 - 19:48
Napísal 16 February 2008 - 11:36
Napísal 05 November 2008 - 19:34
Megie said:
Nájde sa tu dáky odborník na spaľovače tukov? Chcela by som poznať názor na prípravky ako Super fat burners (carne), Super fat burner (Biotech) alebo LKVB6. :34:
Potrebovala by som dať dole pár kg. Pohyb mi nechýba. Navštevujem posilňovňu, korčulujem, bicyklujem a tak podobne. Môj problém je že mám slabú vôľu a nedokážem sa zbaviť sladkého. Poradí mi niekto čo mám robiť a ako sa zbaviť sladkého? Hm? :20:
Spalovace tukov..mno na spalovanie tukov.....je napriklad l-karnitin lae to musis aj sportovat.
Napísal 07 November 2008 - 13:19
Ak ti pohyb nechyba, a jes vela sladkeho, skus jest menej :) A este 1 tip - ako casto sa hybes, po aku dobu? Skusala si intervalovy beh? Ten je podla vsetkeho na spalovanie tuku vyrazne ucinnejsi, ako klasicky.
Napísal 01 February 2009 - 03:04
Oco este ide ze treba sa hybat :) a nejest vela ja som schudol 45 kg v 6 mesiacoch tak kto potrebuje radu ja to tu rozpisem ak daco dakto chce tak aj poradim :) .... L-carnitine nekupujte ten je lepsi do objemovky pre ludi co cvicia a chcu nabrat svalstvo ked chcete nieco co funguje tak je CLA to mozte skusit to mam odskusane alebo hydroxycut pre zeny je to trosku drahsie no a nieje to na prirodnej baze CLA BIO sa da dostat v lekarni stalo to okolo 500sk ked som este bol na svk a mal si tam tablety na 30 dni je to konjugovana kyselina linova ktora sposobuje v tele ze ti zmensi viazanost tukov a neviazu sa ti nove tim padom sa ti to lahsie odstranuje jedz aspon 6 krat denne veci ako ryby kuracie maso ryza zeleninka nic sladke ak chces sladke daj si 90% cokolady :) ale nie vela znej dalsia vec pohyb treba sa hybat aspon kazdy druhy den a doma robit brusakico je dobre je beh viac ako 20minut vtedy telo zpaluje tuky potom prestavka a zase drzim palce :)
Napísal 02 February 2009 - 10:27
http://www.schudnem.sk/
Nieje to ziaden predaj jedal ci strojov na chudnutie - su to cisto len rady.
Zakladny princip chudnutia a priberania je naozaj velmi jednoduchy a je LEN a LEN o prijatej a odovzdanej energii.
Takze pri chudnuti mate dve moznosti :
1. O cosi menej jest ( menej prijimat energiu)
2. O cosi viac sa hybat - cize sportovat ( odovzdat viacej energie - samozrejme ze pri zachovani toho isteho mnozstva stravy ako doteraz)
Ja som tvor lenivy takze som volil variantu 1.
A musim povedat ze to funguje perfektne ( nieje to rychle - ale o to aj ide lebo nema zmysel schudnut chytro 10 kg lebo clovek si nezvykne na ten rezim- vrati sa naspat do stareho a kila idu pekne naspat ...)
Ja som za 3 mesiace schudol 17 Kg
Samozrejme ze sa neda chudnut tym ze clovek zacne hladovat alebo ze drasticky obmedzi jedlo - telo sa takej prudkej zmene vie prisposobit ....
Naozaj kto to mysli vazne - venujte chvilu casu tej stranke a zacitajte sa do nej - vela veci vam bude jasnejsie.
Napísal 04 May 2009 - 14:18
Napísal 29 January 2010 - 16:18
Napísal 29 April 2010 - 11:28
marika.r, on 29 January 2010 - 17:18, said:
hehe ze voucher - a to je uz co za provizny system ?

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať