Kratka vydrz
Napísal 11 February 2008 - 13:09
Mam ani nie taky drobny problem.
Strasne kratko vydrzim (t.j. parkrat vniknem do priatelky a prakticky som hotovy :crying:).
Najprv som si myslel,ze je to len malymi skusenostami,ale hociako sa snazime,tak sa to nezlepsuje.
Chcel by som sa spytat na radu,ze ako by sa vyvrcholenie dalo u mna ako muza oneskorit,aby priatelka dosiahla vyvrcholenie alebo zaroven so mnou,alebo skor ako ja.
Za vsetky rady,skusenosti a prispevky Vam vsetkym vopred dakujem.
Zoli
Napísal 11 February 2008 - 13:29
ked nevies zensku spravit pri sex, dopraj je trochu potesenia a predtym nez do nej vniknes tak ju vyliz poriadne...
Vela ludi si mysli ze dobry sex znamena dlhy sex... to je strasna sprostost... Dlhy sex (pokial sa teda nebavime o tantre) je uz skorej nudny sex... 30,45,60min je ece v norme ale po celkom dlhom prieskume som zistil ze to uz ani tie zeny nebavi a vo vela pripadoch pocituju pri vnikani bolest... tym sa netrap...
Samozrejme ze to nemoze trvat 30,45,60 sekund... Pochopitelne... to je potom pruser, skus striedat casto polohy alebo nieco co ta trochu schladi... vsetci dobre vieme ako nam je v posve dobre... ale obcas si treba vyliest a nadychat sa vzduchu... a ze sa zena nevie spravit, vo vecsine pripadov ked sa zena pocas kopulacie nespravi, je to vina jej a nie partnerova... Mam milenku s ktorou nas sex trva v priemere 5min. Pretoze ona vie ako na to, je to velke dievca a vie si doslovne chytit orgazmus do svojich ruk... a fakt ze 5min s nou je lepsie ako 2hod s niekym kto to nevie.. (Dufam ze sa k tejto sprave nejako nedostane frajerjka...:D)
Kazdopadne sa drz zoli! Vela stastia!
Napísal 11 February 2008 - 13:44
Neraz som ju prstoval a vtedy sa nadherne urobila a cim dalej,tym je hlasnejsia (je moja prva,takze ma musela "trochu" ucit,ze co a ako ...).
A mna uz nemalo zacina trapit,ze ked som v nej,tak dosiahnem orgazmus skor ako ona ... aaa .... u mna je asi ta minutka .... co VOBEC neni dobre :(
Napísal 11 February 2008 - 15:17
Napísal 11 February 2008 - 17:04
a tak isto su aj tabletky ktore to predlzia..tie su vsak len na predpis a tak treba zajst za lekarom..skus vsak najprv pocuvnut martinovu radu - to by tiez malo fungovat.. :yes:
tak vela uspechov prajem..
Napísal 11 February 2008 - 22:45
mozno 1 den pred? :D
Napísal 12 February 2008 - 09:15
a neskusili ste nejaku menej intenzivnu polohu? Mozno je kamen urazu prave vtom? aspon u mna sa to obcas prejavilo na vydrzi.
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 12 February 2008 - 14:40
ZoltanF said:
Ani sa mi 2krat nechcelo vymyslat a najma nie,kym sa nebudem v sexe aspon trochu poznat.
Mimochodom .... uz sa to zacina o nieco zlepsovat ... len problem mam,ked zacne vzdychat :(
skus to tak ako mi to v inom prispevku opisal lordZoltan.
Ona na tebe a kebz moc vzdychala protiahni si ju a daj jej bozk ;)
Napísal 12 February 2008 - 15:17
aa ... to,ze ju pobozkat .... snazil som sa ju tym tisit,ale nedarilo sa a vzdychala ...
pravdaze som rad,ze vzdycha a uziva si to,ale bol by som rad,keby "dosla so konca" bez toho,aby sa mi kondom stiahol (ze by som sa urobil skor ako ona ...).
Napísal 12 February 2008 - 15:56
ZoltanF said:
aa ... to,ze ju pobozkat .... snazil som sa ju tym tisit,ale nedarilo sa a vzdychala ...
pravdaze som rad,ze vzdycha a uziva si to,ale bol by som rad,keby "dosla so konca" bez toho,aby sa mi kondom stiahol (ze by som sa urobil skor ako ona ...).
a co druhe kolo? to vacsinou je dlhsie
Napísal 13 February 2008 - 08:44
Len problemik je,ze jej vraj jedno kolo staci.
A zajtra je Valentin,tak by som jej chcel dat velmi dobry vykon ...
no som zvedavy ...
aj tak zatial chalani moc diky
Napísal 18 February 2010 - 18:06
Napísal 26 February 2010 - 02:54
LordZoltan, on 11 February 2008 - 13:29, said:
ked nevies zensku spravit pri sex, dopraj je trochu potesenia a predtym nez do nej vniknes tak ju vyliz poriadne...
Vela ludi si mysli ze dobry sex znamena dlhy sex... to je strasna sprostost... Dlhy sex (pokial sa teda nebavime o tantre) je uz skorej nudny sex... 30,45,60min je ece v norme ale po celkom dlhom prieskume som zistil ze to uz ani tie zeny nebavi a vo vela pripadoch pocituju pri vnikani bolest... tym sa netrap...
Samozrejme ze to nemoze trvat 30,45,60 sekund... Pochopitelne... to je potom pruser, skus striedat casto polohy alebo nieco co ta trochu schladi... vsetci dobre vieme ako nam je v posve dobre... ale obcas si treba vyliest a nadychat sa vzduchu... a ze sa zena nevie spravit, vo vecsine pripadov ked sa zena pocas kopulacie nespravi, je to vina jej a nie partnerova... Mam milenku s ktorou nas sex trva v priemere 5min. Pretoze ona vie ako na to, je to velke dievca a vie si doslovne chytit orgazmus do svojich ruk... a fakt ze 5min s nou je lepsie ako 2hod s niekym kto to nevie.. (Dufam ze sa k tejto sprave nejako nedostane frajerjka...
Kazdopadne sa drz zoli! Vela stastia!

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať