Ja sa nebranim v podstate nicomu (aj ked fekal, tvrde bdsm by som isto nemusel)
PISS je prijemny a muzsky anal ani nevravim. Viem ze vacsina muzov je proti domu dost odmerana ( lebo sak kto to robi je buzerant ) - ale nechapu ze homosexualita je o niecom uplne inom. Nevedia co je to muzsky bod G - to jest masirovanie prostaty ( WAU :) )
Mam moc rad ked sa partnerka venuje mojmu analu , ci ustamy alebo prstikom ci vibratorom.
Je jasne ze cistota je prvorada !
Mojej partnerke moc drazdenie jej ritky nevyhovuje - takze okrem par pokusou o analny sex sa jej venujem vacsinou len ustamy - skor ale pre svoje potesenie :)
Skusme daco seriozne
Napísal 20 January 2009 - 23:56
jojkoz said:
Ja sa nebranim v podstate nicomu (aj ked fekal, tvrde bdsm by som isto nemusel)
PISS je prijemny a muzsky anal ani nevravim. Viem ze vacsina muzov je proti domu dost odmerana ( lebo sak kto to robi je buzerant ) - ale nechapu ze homosexualita je o niecom uplne inom. Nevedia co je to muzsky bod G - to jest masirovanie prostaty ( WAU :) )
Mam moc rad ked sa partnerka venuje mojmu analu , ci ustamy alebo prstikom ci vibratorom.
Mojej partnerke moc drazdenie jej ritky nevyhovuje - takze okrem par pokusou o analny sex sa jej venujem vacsinou len ustamy - skor ale pre svoje potesenie :)
Juuuj... ty si moj clovek... aj kedmojazena anal miluje... rychlejsie sa spravi v zadku ako vagine
Sig by beloved Mywiel[SIGPIC][/SIGPIC]
Napísal 21 January 2009 - 08:27
S tym masirovani prostaty to je pravda, ja som sa raz urobil
tak, ze som sa nedotkol ani penisu, iba masirovanim prostaty a bol to fak prijemny pocit.. :p
To naozaj sa urobi skor ked mate analny sex ako do vaginy? mm
tak, ze som sa nedotkol ani penisu, iba masirovanim prostaty a bol to fak prijemny pocit.. :p
LordZoltan said:
Juuuj... ty si moj clovek... aj kedmojazena anal miluje... rychlejsie sa spravi v zadku ako vagine
Láska je ako keď sa pocikáš, všetci to vidia, no len ty to cítiš.
Napísal 25 January 2009 - 15:53
bandidado said:
S tym masirovani prostaty to je pravda, ja som sa raz urobil
Yop... je to super... ale trebadavat pozor.... moze to byt nebezpecne...
Sig by beloved Mywiel[SIGPIC][/SIGPIC]

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať