Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: Stale ho mam rada:( - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

Stale ho mam rada:( Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 193
  • Dátum registrácie: 19-February 08

Napísal 19 February 2008 - 11:16

Ahojte,
Mam problem s mojim byvalym..rozisli sme a ja by som ho chcela
spat..Mali sme takmer rocny vztah a vsetko fungovalo super ziadne hadky
rovnake nazory rovnake zaujmy predstavil ma rodicom(to som bola prva pri
ktorej to spravil a vobec ze ma zobral k sebe domov)..proste ideal.Zacali
sme spolu chodit po 2 tyz. ako sme sa spoznali od tej chvile sme boli
spolu denne(doslovne)..Ja som kvoli nemu ukoncila trojrocny vztah..On
predtym vztah neplanoval vsetci ktori ho predtym poznali
boli z toho prekvapeni..Vraj ho takeho nevideli este.Zmenil sa
prestal chodit vikendove vecery von s chalanmi a kazdu volnu chvilu bol so
mnou..Daval mi naznaky ze spolu ostaneme navzdy..ze ma nechce
stratit..Kamaratka ktorej sa zdoveruje mi rozpravala ze jej hovoril ako
velmi mu na tomto vztahu zalezi ze ma lubi ale ma hrozny strach ze sa
vratim k predoslemu vztahu..Boli sme aj na dovolenke a bolo nam
krasne..Ale potom mal vela prace ja som mu to vycitala myslela som ze klame
(teraz viem ze nie)a povedala som mu ze sa vraciam k byvalemu..Tak sa aj
stalo.Bol z toho uplne na dne chodil pit dokonca vraj plakal(co on nezykne
zdaleka)Ja som na neho ale kaslala..Potom som mu pisala ze ma to mrzi nech
sa ku mne vrati ale on nechcel(ma svoje zasady:raz a dost)to mi aj predtym
viac krat opakoval.Po mesiaci si nasiel inu..Kamaratke povedal ze je mu s
nou dobre.Mne napisal ze necakal ze sa z toho dostane tak skoro ze mam
zabudnut je koniec definitivny nelubi ma a inak to uz nebude..Teraz su to
uz tri mesiace co je s nou a ja s mojim byvalym..Nechce sa so mnou
stretnut porozpravat sa..Pisali sme spolu viac krat.. Naposledy sme spolu
pisali pred dvomi tyzdnami a ja som mu ..napisala ze terajsieho lubim a
som s nim stastna. On na to ze jemu je to suma fuk koho lubim mam mu dat
pokoj. Co mam robit ako ho presvedcit? Ziskat si ho spat??? Da sa to
vobec este napravit?? Myslite ze ju ma naozaj rad?? Posted Image dakujem Januljik(20)

0

#2 Užívateľ je offline   neznama Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 9
  • Dátum registrácie: 10-October 07

Napísal 21 February 2008 - 21:36

v prvom rade by nebolo od veci, uvedomit si co vlastne chces,pretoze tvrdit ze niekoho milujem a potom pre chvilkove pracovne vytazenie zo strany tvojho chlapca ho nechat a este k tomu sa rozbehnut hned do narucia byvaleho je dost neuvazene a pochabe.takze na tvojom mieste by som ani tak neriesila to ako ho ziskat,ale skor prist na to co vlastne chces:) pretoze podla toho co si napisala,on uz nema zaujem vstupit po druhy krat do tej istej rieky..nic v zlom,ale ked nieco chcem tak si za tym stojim! ani sa mu necudujem,myslim ze si mu dostatocne ukazala,ze ti na nom tak nezalezi ako to vyzeralo a ako si mu to zrejme aj hovorila,ked si zutekala hned pri prvom ani nie tak vaznom probleme.vo vztahu dojde aj k vaznejsim problemom ako je praca a ak nebudes stat pri tom na kom ti zalezi, tak ho stratis zakazdym!
0

#3 Užívateľ je offline   Marion Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 293
  • Dátum registrácie: 22-February 07

Napísal 23 February 2008 - 18:07

tak to si si pekne pohnojila. ci ma tu svoju novu priatelku naozaj rad neviem,mozno je s nou len preto,aby zabudol na teba. myslim,ze tvoje sance u neho su uz nulove. aj keby si sa neviem ako snazila,stale by ta nejako odbil. i ked sa mu mozno tazko zabuda,ale jednoducho ako on sam ti povedal,raz a dost. uz ho najpravdepodobnejsie spat neziskas.
0

#4 Užívateľ je offline   Benit0 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 24-February 08

Napísal 24 February 2008 - 01:49

A podobne som dopadol aj ja, velmi pekne jej dakujem a aj ked to nie je lahke musim s ňou skoncovať !!! Ta baba nevie čo chce !! A ja nebudem za každím ustupovať a chápať!! : ja som jej to povedaj a jedným uchom dnu a druhým von!! proste KONEC!
0

#5 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 24 February 2008 - 09:45

Benit0 said:

A podobne som dopadol aj ja, velmi pekne jej dakujem a aj ked to nie je lahke musim s ňou skoncovať !!! Ta baba nevie čo chce !! A ja nebudem za každím ustupovať a chápať!! : ja som jej to povedaj a jedným uchom dnu a druhým von!! proste KONEC!
Neviem co sa stalo vam..Ale ty by si jej nedokazal uz odpustit? Mozno to vazne olutovala ako ja.. PS:keby ti spravim ja to co svojmu byvalemu odpustil by si mi niekedy?
0

#6 Užívateľ je offline   bonzacik46 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 03-March 08

Napísal 03 March 2008 - 14:16

Ako som napisala v nadpise veru neviem co chcem.Mam trocha toho vela a neviem co chcem.Ale pekne po poriadku.Mala som priatela z ktorym som zila 2 roky.V setko som mu tolerovala lenye pocuval druhych a nie mna.Velmi pil ale aj tak som ho lubila.Jedneho dna kamoska povedala dost a pobalila mi veci a odisla som od neho.nasla som si priatela cez internet a stretli sme sa.Ked som ho uvidela bola som nadsena ze to je chalan ktoreho budem lubit navzdy lenze kym som byvala u kamosky chodil za mnou bolo mi snim super.Kamoska sa velmi hadala z priatelom a bolo to koli mne ale tvrdili ze nie ale vedela som ze ano.Odisla som byvat k nemu.Teraz byvam snim a uvedomujem si ze stale lubim mojho byvaleho aj nadalej aj ked mi len ublizoval.Viem ze ked sa k nemu vratim vsetci budu proti mne a pri tomto priatelovi mam vsetko len ho nelubil tak ako byvaleho.A este je tu nieco ja mam v robote chalana ktorz je strasne pekny a nemozem mu odolat.Bola som snim na wc a bozkavali sme sa a ja ked sa milujem z mojim priatelom myslim na mojho kolegu.Viem ze je to iba tuzba ktoru chcem ukojit a potom to zmizne.prosim poradte mi co mam robit aby som bola opat stasna.DAKUJEM.
0

#7 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 03 March 2008 - 16:57

V prvom rade by som chcela vedieť koľko máš rokov pretože toto čo tu píšeš sa mi zdá akjo keby si mala možno tak 15....Ja neviem vážne na čo čakáš a hlavne čo očakávaš....Máš chlapa ktorý ťa miluje ale zároveň ty miluješ iného....to by bolo ešte ako tak v poriadku lebo láske sa rozkázať nedá....ale ako ešte začneš do toho ťahať aj ďalšieho?
ako holka zlatá by si si mala uvedomiť koho a čo vlastne chceš aby sa dialo okolo teba....lebo nie že ublížiš len im ale ublížiš aj sebe......
0

#8 Užívateľ je offline   jancityz Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 40
  • Dátum registrácie: 28-March 07

Napísal 05 March 2008 - 21:50

Si sa s tym budes muset zmierit ze nie je sanc zranila si ho bodnutim a nechala si ho krvacat tak sa musel postarat sam o seba on ti neveri a tetnto vztah skoncil zostala zrucanina ale ak vies opravat zrucaniny ide to pomaly a tazko musis naist spravny material tak mozno sa podari lenze on sa prestahoval do noveho tak je mu dobre a zalezi na komunikacii a zachovania sa poctivo
prosim o radu
0

#9 Užívateľ je offline   jasy Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 10 March 2008 - 10:48

Prosim poradte..Mali ste pravdu ked s nim este chodim len mu ublizujem nedokazem mu dat to co by on chcel..Chcem sa s nim rozist ako to spravit aby ho to co najmenej bolelo??
0

#10 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 10 March 2008 - 11:20

Januljik said:

Prosim poradte..Mali ste pravdu ked s nim este chodim len mu ublizujem nedokazem mu dat to co by on chcel..Chcem sa s nim rozist ako to spravit aby ho to co najmenej bolelo??

urob to razne a uz sa nesnaz sa vratit, bud snim max dobry priatel ale udrzuj odstup. proste si to povedzte narovinu a koniec.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#11 Užívateľ je offline   Ada1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 6
  • Dátum registrácie: 21-March 08

Napísal 21 March 2008 - 23:05

Ahojte, a co si myslite o tom ze moj byvaly chce so mnou teraz pravidelne spavat, ale s tym ze to bude "len sex" ? Neodolola som...kedze medzi nami bola vzdy velka pritazlivost....a ta noc bola uzasna...a spraval sa ku mne tak ako keby sme stale spolu chodili...ale to sa asi ani inac neda...kedze sa dobre pozname... Lenze on nechce vztah...ale sex so mnou ano...a ja som teraz postavena pred dilemu...na jednej strasne sa mi sex s nim velmi paci...a je mi s nim uzasne...ale na druhej strane vlastne stale dufam ze sa to zmeni a postupne bude chciet on so mnou chodit...
0

#12 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 22 March 2008 - 15:15

A ak sa to nezmeni? Co ak si najde novu priatelku co spravis potom. To sa chces takto trapit a nechat sa vyuzivat. Chyba mu to a nema to skym probit tak pricupkal za tebou. Ide mu len oto a hned pri prvej prilezitosti ta odkopne. No je to moj nazor mozno ze to nieje pravda.
0

#13 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 22 March 2008 - 15:25

bohuzial je to pravdepodobne tak, nechce byt na sucho a u teba to ma iste. radsej sa ho zbav cim skor, lebo uvidis ako to potom bude boliet ked ti zo dna na den nezavola alebo ti povie ze ma nejaku inu a este k tomu veselo doda vsak sme spolu nechodili.
0

#14 Užívateľ je offline   lalalala Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 94
  • Dátum registrácie: 28-December 07

Napísal 22 March 2008 - 15:38

ach jaj dievca....urobila si chybu....ked to bude chciet zase tak uz nesmies suhlasit za ziadnu cenu...ked je to jasne ze nechce vztah iba sex tak to nerob...co z toho mas? on chce sex ale ty do toho davas city...aby si nebola potom sklamana.....vezmi rozum do hrsti uz aj
0

#15 Užívateľ je offline   Ada1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 22 March 2008 - 15:55

Hm....ja viem, asi mate pravdu...nezavezny sex ic neznamena....ale je pravda , ze aj mne sa to s nim velmi pacilo....a nebolo to vobec chladne...cela noc bola taka ako ked sme pedtym spolu chodili...., ale je pravda ze on nechce vztah...ziadny vztah....ale chybam mu...tak jasnze ze aj on mne....a sex nam chyba obom...:-) ale problem je mozno aj v tom ze ja ho mam stale rada....mozno aj on mna , neviem...myslite ze nie je sanca ze z toho bude nieco viac ?
0

#16 Užívateľ je offline   Ada1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 22 March 2008 - 16:08

Ja len nechapem, ze preco ked sa so mnou pred 2 mesiacmi rozisiel, ma teraz zaujem so mnou pravidelne sexovat... Vsak ho musi napadnut ze to nieje dobry napad, kedze sme spolu predtym chodili 3 roky...a tym padom tam jasneze su city...podla mna to nikdy nebude len sex... Neviem, jedine zeby to on tak dokazal brat...
Je jasne, ze dlho by sa toto nedalo....vsak to by nikam neviedlo...
0

#17 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 22 March 2008 - 16:53

no po dvoch mesiacoch asi preto ze nenasiel ziadnu inu s torou by mu to tak vyhovovalo, alebo lepsie povedane ziadnu.a sanca je mozno jedine taka ze to stopnes a on si uvedomi o co prichadza. ked mu budes po voli kedy kolvek nic si neuvedomi a bude sa stebou zahravat.
0

#18 Užívateľ je offline   Ada1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 22 March 2008 - 17:53

Takze ked mi nabuduce zavola a bude chciet ist so mnou niekde na noc, tak mu mam jednoducho povedat ze nemam cas...?, a ked ma zavola len na kavu...tak aj tak ho mam odmietnut ? stravila som s nim len jednu noc....ale asi by som to mala uz stopnut, hm ? Ale asi nieje dobre to hovorit narovinu, ze s nim nechcem mat nezavezny sex...ze ked chce so mnou sexovat, tak len vtedy ked so mnou bude chodit ?.... ale proste len nemat cas...aby sa mu to zdalo divne, ze co sa deje ? a aby som mu zacala chybat...
0

#19 Užívateľ je offline   lalalala Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 94
  • Dátum registrácie: 28-December 07

Napísal 22 March 2008 - 19:22

proste povedz ze uz nieco mas...aj keby zavolal aj 10 dni za sebou zakazdym si vymysli ze nieco mas a hotovo...tak ako on taha teba za nos tak tahaj aj ty jeho..chlapec vie ze ty ho este chces, preto nema problem sa ti ozvat ked sa mu zaziada sex, on teraz chudacik nikoho nema a teba ma v zalohe...nema zmysel mu hovorit ze ty si za sex iba ak by bol medzi vami opat vztah....lebo ak by nahodou este niekedy chcel vztah s tebou tak by si do toho nemala ist...uz len to ako sa sprava teraz by ti malo byt varovanim ze nema charakter...mud mudra prosim ta...
0

#20 Užívateľ je offline   Ada1 Icon

• Nový užívateľ
  • PIP

Napísal 22 March 2008 - 19:31

No hej...mas pravdu...vsetci mi hovoria ze sa s nim uz nemam dat dokopy..., v minulosti me boli totiz uz 2 krat rozideni...a po case zacal vzdy za mnou doliezat...a chcel sa dat so mnou dokopy...naposledy ked sme boli rozideni - pred rokom, a ja som zacala chodit s inym...a aj on potom s inou...ale on so mnou chodil na kavicky...a ziarlil na toho vtedjsieho mojho...nakoniec to bolo tak, ze mi hovoril aj podorobnosti ze ako mu ta jeho vtedajsia nevyhovuje...a ako si uvedomil ze ma velmi lubi...sluboval ze sa zmeni...a ze sa zlepsi a prisposobi... Ked som sa ja rozisla s tym mojim vtedjsim, tak on sa kvoli mne rozisiel s tou babou...a dlai sme sa dokopy....lenze po case sa jasneze vratilo vsteko do starych kolaji...ale asi to bolo aj tym ze on si bolo so mnou vzdy prilis isty....vedel aako ho lubim...
A co sa tyzka sexu..tak v tejto oblasti sme si vzdy super rozumeli...takze neviem, mozno aj preto chce so mnou teraz spavat... Teraz sme uz rozideni 3 krat... aj asom to dost tazko niesla...a stale mi chyba... Proste aj ked viem, ze by som sa s nim nemala davat dokopy,aj tak o tom snivam...to bude asi tym ze ho mam rada...a stale sa velmi pritahujeme...
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov