to sa nikdy nezmeni a on bude mat pocit ze si s tebou moze robit co chce, kasli na neho. neboj chlapcov este bude :)
Stale ho mam rada:(
Napísal 24 March 2008 - 11:00
patricia said:
Bude ale uz nebude taky ako on. Ak si ho naozaj milovala, vzdy ho budes hladat v buducich.
Bohuzial mas pravdu :-( budem ho hladat v bududucich a budem asi porovnavat, uz som to zazila ked sme boli rozideni....
Cez vikend ma len tak vytiahol von...bolo to mile...boli sme vonku a citila som sa dobre...
Radsej sa nad tym uz nezamyslam...:-)...lebo aj tak neviem co si mysliet.... Aj ked na neho vlastne stale myslim....
Napísal 24 March 2008 - 17:55
ale prosim ta myslis ze uz nikdy nenajdes niekoho pri kom na neho zabudnes? necitaj take prispevky kedf ti pisu ze na neho nezabudnes a ze ho budes hladat v dalsich...to je blbost...treba mysliet pozitivne a vsetko bude ok....a nie taketo pesimisticke myslienky a clovek je potom zle na tom... moja zlata najdes dalsieho....hlavu hore....otvor oci, chlapov je cely svet...a ovela lepsich a krajsich a v posteli vykonnejsich ako on :)
Napísal 24 March 2008 - 18:39
"Ako som napisala v nadpise veru neviem co chcem..."
Viem, co asi prezivas.
Myslim, ze na to je len jedno riesenie. Nechodit s nikym, nereagovat na chvilkove vzplanutia alebo chvilkove pocity a davat si pozor na nove zalubenia sa. Proste si daj pauzu v citoch. U teba su totiz dost klamlive. Nespolupracuju s rozumom... Si dost nevyzreta v tejto oblasti, asi to suvisi s tvojou minulostou. Nemala si sa o co pevne opriet, teraz si prelietava a lahko vzplanies.
Po case /ked nebudes s nikym chodit/ asi zistis, ze sa nechces vratit ani k jednemu z tych muzov. A budes pripravena pre nieco nove. Myslim, ze mozes ratat minimalne pol roka, kym sa ti veci v hlave urovnaju. Niektori ludia musia krotit svoj rozum, ty musis krotit city. Mas to tazke, ale musis sa naucit /a ty to urcite zvladnes/ drzat ich na uzde a nepodliehat im. Hlavne teda nerobit ziadne unahlene rozhodnutia.
Mozes si dokonca robit take cvicenie, ze predtym, nez urobis nieco, k comu ti nasepkavaju tvoje city/pocity, tak si das 5 minut na predychanie a zapnes mozog a spytas sa ho, ci to suvisi s tym, co si si predsavzala a zopakujes si ciel, ktory mas a tiez preco sa ho drzis. Proste samu seba motivujes.
Tak dufam, ze som ti pomohla. Vela stastia.
Viem, co asi prezivas.
Myslim, ze na to je len jedno riesenie. Nechodit s nikym, nereagovat na chvilkove vzplanutia alebo chvilkove pocity a davat si pozor na nove zalubenia sa. Proste si daj pauzu v citoch. U teba su totiz dost klamlive. Nespolupracuju s rozumom... Si dost nevyzreta v tejto oblasti, asi to suvisi s tvojou minulostou. Nemala si sa o co pevne opriet, teraz si prelietava a lahko vzplanies.
Po case /ked nebudes s nikym chodit/ asi zistis, ze sa nechces vratit ani k jednemu z tych muzov. A budes pripravena pre nieco nove. Myslim, ze mozes ratat minimalne pol roka, kym sa ti veci v hlave urovnaju. Niektori ludia musia krotit svoj rozum, ty musis krotit city. Mas to tazke, ale musis sa naucit /a ty to urcite zvladnes/ drzat ich na uzde a nepodliehat im. Hlavne teda nerobit ziadne unahlene rozhodnutia.
Mozes si dokonca robit take cvicenie, ze predtym, nez urobis nieco, k comu ti nasepkavaju tvoje city/pocity, tak si das 5 minut na predychanie a zapnes mozog a spytas sa ho, ci to suvisi s tym, co si si predsavzala a zopakujes si ciel, ktory mas a tiez preco sa ho drzis. Proste samu seba motivujes.
Tak dufam, ze som ti pomohla. Vela stastia.

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať