Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: pilulky - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

pilulky Ohodnotiť článok: -----

#1 Užívateľ je offline   patricia Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 32
  • Dátum registrácie: 20-July 07

Napísal 28 February 2008 - 12:06

Ahoj vsetci, chcem sa Vás spytat ze ci niekto nema a nepreda pilulky na stratu pamäti, pilulku po ktorej ked si ju das zabudnes na obdobie, na ktore budes chciet a aj na ludi, ktorí ti ublizili. Proste na to zle co ta kazde rano trapi, co ti neda v noci spat. Na ludi, ktorí ti sedia v srdci a rezu ti ho. Na vztahy, na lasky a nelasky.
NA VSETKO a hlavne NANHO!!!!!!!!!!!

Ak nahodou, poprosim kontaktujte ma.

Dakujem
0

#2 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 882
  • Dátum registrácie: 11-April 07

Napísal 28 February 2008 - 12:26

ahoj,

take asi tazko zozenies:( a vlastne mozno by to bolo lahsie ale nie dobre, aj taketo veci patria k zivotu ak ich prekoname tak sa kazdou novou skusenostou posilnime a budeme vediet po nich lahsie vstat oprasit sa a ist dalej. Na konci nasej pute zivotom sa ked zastavis a pozries za seba a vtedy pochcopis ze setko to zle aj dobre robi zivot zivotom.co ta nezabije to ta posilni a co ta zabije.... tak potom je to uz jedno. Dnes mi jedna mudra osoba povedala ze zle spomienky treba doplmit dalsimi dobrymy a nie tie zle mazat.
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"

Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
0

#3 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 874
  • Dátum registrácie: 26-November 07

Napísal 28 February 2008 - 13:05

Asik si moc sklamaná....Bolí to a prepáč že to tak poviem ale asik také pilulky neexistujú....
Existuje na to len jedna vec...sila...sila zabudnúť...a ako Tony vraví....zlé spomienky zakryť tými novými...krásnymi...
0

#4 Užívateľ je offline   patricia Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 32
  • Dátum registrácie: 20-July 07

Napísal 28 February 2008 - 13:06

Lenze prekonat ich je tazke, a to prekonanie uz trva dost dlho. Ale aj tak dakujem budem mysliet na tvoje slova.
0

#5 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 28 February 2008 - 13:10

Povedz mi čo nie je ťažké?....dokonca aj láska je ťažká....sklamanie je ťažké....smrť je ťažká...celý život je v niečom ťažký...ale len je na nás ako sa tomu postavíme....
0

#6 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 28 February 2008 - 13:35

treba si uvedomit ze zo zivota nevyviaznes ziva a da sa prejst len jednym smerom a nevies si tu cestu uz nikdy zopakovat, a on uz e za tebou. a dolezite je ze ten pravy je stale pred tebou sice ho mozno este nevidis ale on tam je "urcite"

drzim ti palce aby si nasla to co ti chyba :)

0

#7 Užívateľ je offline   plakarika Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 335
  • Dátum registrácie: 06-October 07

Napísal 28 February 2008 - 16:35

Taká tabletka bohužial nejestvuje, aj ked si to každý z nás v určitom momente už želal. Stávajú sa nám dobré i zlé veci. No ako sa hovorí: Aj to zlé je na niečo dobré. Síce je to ťažké, ale posilní nás to a posunie určitým smerom vpred. Keby bol život ľahký, tak by sme si nevážili veci, ktoré máme a nevedeli to čo vieme. A čas.. všetko zahojí..
0

#8 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 28 February 2008 - 22:20

"Stastny je ten clovek co zije dnes" Vykasli sa nato co bolo, co sa stalo. Raz si hore raz si dole.To co sa stalo uz nezmenis a preto sa pozeraj dopredu co bude.Trapit sa nad niecim nema zmyslel nic tym nevyriesis a len si ublizis.
0

#9 Užívateľ je offline   seiza Icon

• Skúsený užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 52
  • Dátum registrácie: 02-February 08

Napísal 02 March 2008 - 21:48

chapem ta , keby take pilulky existovali tak aj svet by bol iny. ak ich najdes daj vediet. Cas cas cas ako napisal tigirik musis to zle nahradit novym peknym ale ak sa uzavries pred svetom a budes stale mysliet na to tak sa toho nezbavis. drz sa a snaz sa menej premyslat o veciach kde to nema zmysel pozeraj dopredu to je dolezite nie naspat tam nezmenis nic
0

#10 Užívateľ je offline   laurika Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 41
  • Dátum registrácie: 08-February 08

Napísal 02 March 2008 - 22:03

..hm, pekna predstava..jedna pilulka a vsetko v poho..len sa bojim, ze keby naozaj existovali, tak poniektori z nas o niekolko desatroci zistia, ze ix posledne spomienky sa spajaju s navstevou zakladnej skoly a medzitym len jedna velka cierna diera..a to uz zase az taka krasna predstava nie je, hm?..
0

#11 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 03 March 2008 - 17:04

No nepovedala by som že to pre niekoho nie je riesenie...predsa zabudnut na vsetko je niekedy naozaj krasna predstava...lenze ked tak mam povedat bohuzial a este aj diky bohu to tak nie je....co by sme potom robili keby sme mali bezstarostny zivot?....
0

#12 Užívateľ je offline   Tony_vicks Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 03 March 2008 - 17:13

Tigirik said:

co by sme potom robili keby sme mali bezstarostny zivot?....

unudili by sme sa k smrti:yawn:

0

#13 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 03 March 2008 - 20:02

Takže budme radi že také pilulky neexistujú:)
0

#14 Užívateľ je offline   peto2231 Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 268
  • Dátum registrácie: 29-November 07

Napísal 03 March 2008 - 22:14

Podla mna keby take pilulky existovali clovek by si jeden druheho vobec nevazil.A nevedel by milovat. Ved rozchody sklamania nas robia lepsimi.A uci nas to vazit si viac to co mame.
0

#15 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 04 March 2008 - 01:25

presne tak kazde sklamanie a rozchod cloveku predsa len nieco da, ale zalezi to od povahy. niekto upadne do depresie niekto sa rychlo vylieci ci je to uz novym vztahom, casom alebo priatelmi. V kazdom pripade keby je taka tabletka, niekto je miliardar :) ale ja osobne by som nikdy taku tabletku nepouzil, je tazke zabudnut na vstah ktory vam ublizil ale je to krasnny pocit ked si po dlhej dobe na to spomeniete ako ste sa trapili a potom sa len z dobrym pocitom pousmejete.
0

#16 Užívateľ je offline   Tigirik Icon

• Skúsený užívateľ

Napísal 04 March 2008 - 13:06

A hlavne nám ostávajú aj dobre spomienky....a dokonca niekedy treba si spomenúť len na to dobré a to zlé zahodiť za hlavu a ísť pekne ďalej....
0

#17 Užívateľ je offline   jancityz Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 40
  • Dátum registrácie: 28-March 07

Napísal 05 March 2008 - 22:01

ak nemozes spavat tak si daj na vecer 2 deci cerveneho vina acez den si naplanuj tak aby si mala vzdy co robit alebo pomoz inym .najlepsi liek je zacat nieco nove co ta zaujme a zabudnes len si to nesmies pripominat kazde rano a vecer si povedz ,,bude mi lepsie"
zle casy presli maju prijist aj tie dobre chod do spolocnosti a spoznavaj novych ludi a neotvaraj sa kazdemu lebo ta moze zranit udrzuj si hranice vela stasia napis ako to dopadlo
0

#18 Užívateľ je offline   the.geremy Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 10
  • Dátum registrácie: 06-March 08

Napísal 06 March 2008 - 16:22

jancityz said:

ak nemozes spavat tak si daj na vecer 2 deci cerveneho vina acez den si naplanuj tak aby si mala vzdy co robit alebo pomoz inym .najlepsi liek je zacat nieco nove co ta zaujme a zabudnes len si to nesmies pripominat kazde rano a vecer si povedz ,,bude mi lepsie"
zle casy presli maju prijist aj tie dobre chod do spolocnosti a spoznavaj novych ludi a neotvaraj sa kazdemu lebo ta moze zranit udrzuj si hranice vela stasia napis ako to dopadlo

ja som zazil tiez velmi zle obdobie a zistil som ze najlepsie je presne to co tu pise kolega ;) trvalo to dlho kym ma to prebolelo ale dnes som rad ze sa to vsetko stalo vela som sa naucil a uz ma len tak nieco nezaskoci :) vsetko zle je na nieco dobre to je velka pravda posilni ta to da ti to skusenosti a nadhlad

btw: keby boli tie pilulky tak by bol svet velmi zly lebo nik by nevedel ake je to zle ked niekomu ublizis prosto keby ti niekto ublizil das si tabletku a pohoda e e to nie!
0

#19 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 06 March 2008 - 16:43

z rozchodu sa treba poucit, vsetko sa zacina aj konci, potom pride dalsi krajsi zaciatok ale mozno nie uz tak bolestivy koniec ako ten prvy.
0

#20 Užívateľ je offline   laurika Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIPPIP
  • Článkov: 41
  • Dátum registrácie: 08-February 08

Napísal 06 March 2008 - 16:59

..ee..ak pride dalsi krajsi zaciatok, tak koniec bude vzdy rovnako bolestivy..darmo tym prejdes aj viac krat..bolest je vzdy rovnako intenzivna..podla mna, poucenie spociva skor v tom, ze vieme, ze ak ta bolest ustupi, moze prist dalsi krasny zaciatok a mozno raz bude mat aj krasne pokracovanie..teda v tom, ze jeden bolestivy koniec, nie je koniec sveta, ale len koniec jedneho mozno pekneho vztahu, po ktorom znovu moze prist nieco pekne, ci mozno krajsie..a hlavne si po tyx sklamaniax budeme tu krasu vediet viac docenit a snazit si ju udrzat..
0

• (2 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov