...vsetkým za vas nazor. Budem na to mysliet. Aj ked mam pocit ze je zo dna na den horsie a horsie. A namiesto tablekty na zabudnutie, by som brala tablektu na ....
pilulky
Napísal 12 March 2008 - 16:43
Nie...tak nevrav...áno sklamala si sa...bolí to...veľa ľudí vie ako sa cítiš....veľa ľudí vie ako to bolí....ale nevzdávaj to...plač...krič....buď aj nepríjemná....ale ver....že raz sa zobudíš a bude to preč...skús sa usmiať...aj keď to bolí....Skús to....
Napísal 12 March 2008 - 17:00
Ale ved niesi sama, a neboj ludska dusa sa neda znicit, to je moja skusenost , keby teraz niekto videl do mojej hlavy alebo by sa vedel porozpravat s mojou dusou tak by ho asi zahltilo take mnozstvo bolesti trapenie a pesimizmu ze by na mieste spachal samovrazdu v depresii. to vobec este nie je zle ak ta to bolii ak si smutna, ale nikdy sa nedostan tam kde som bol ja ,ze sa dokazem na tej svojej bolesti a trapeni zchuti zasmiat (ale tak ozaj schuti).
a teraz som tu zijem citim dzcham a paci sa mi den ak svieti slnko. Vzdy si treba vediet v dusi vzhrabat daku peknu spomienku a pritulit si ju ako plysoveho medveda. teraz som uz pochopil ze svet sa pre nas cely nezmeni ale jeho maly kusok si vieme prisposobit. vsetko raz prebolii a nie ta lahsia cesta je stale ta spravnaa.
Takze VYKASLI sa na TABLETKY a chod si ZIT ZIVOT naplno s jeho krasami a neduhmi. chod na slnko pozoruj vtaciky , male krasy sveta dokazu neskutocne dobijat bateriu optimizmu, sportuj , rob nieco a usmievaj sa :)
a teraz som tu zijem citim dzcham a paci sa mi den ak svieti slnko. Vzdy si treba vediet v dusi vzhrabat daku peknu spomienku a pritulit si ju ako plysoveho medveda. teraz som uz pochopil ze svet sa pre nas cely nezmeni ale jeho maly kusok si vieme prisposobit. vsetko raz prebolii a nie ta lahsia cesta je stale ta spravnaa.
Takze VYKASLI sa na TABLETKY a chod si ZIT ZIVOT naplno s jeho krasami a neduhmi. chod na slnko pozoruj vtaciky , male krasy sveta dokazu neskutocne dobijat bateriu optimizmu, sportuj , rob nieco a usmievaj sa :)
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 13 March 2008 - 02:52
Tony hehe to mas ako ja, po tom vsetkom co som sa nasnazil, potom natrapil a vytrpel si, sa uz len smejem, niekedy aj na vlastnej hluposti a zaslepenosti laskou. Ved ktory chalan by uz lestil pribor po umyti aby na nom neboli flaky :) aby bola spokojna jeho priatelka a aj tak som nakoniec dostal vyhubovane za prevratene ponozky v kosi :D
patricia neboj vsetko ma svoj cas, nikto sa tomu nevyhol a vsetci co milovali a sklamali sa si tym museli prejst. Len treba ten cas a to co ostatny pisu, sport, zabava, kino, priatelia, posedenie niekde.
Ja osobne si aj tak myslim ze najhorsie to maju ty co zapricinili rozchod a potom zistili o co prisli a ze spravili chybu, takym sa zabuda najhorsie a velmi dlho, aj ked maju novy vztah, staci len troska aby sa otriasol v zakladoch a uz myslia na to co stratili v minulosti a na toho dotycneho, poznam takych ludi a vazne je to doba co ich to trapi.
patricia neboj vsetko ma svoj cas, nikto sa tomu nevyhol a vsetci co milovali a sklamali sa si tym museli prejst. Len treba ten cas a to co ostatny pisu, sport, zabava, kino, priatelia, posedenie niekde.
Ja osobne si aj tak myslim ze najhorsie to maju ty co zapricinili rozchod a potom zistili o co prisli a ze spravili chybu, takym sa zabuda najhorsie a velmi dlho, aj ked maju novy vztah, staci len troska aby sa otriasol v zakladoch a uz myslia na to co stratili v minulosti a na toho dotycneho, poznam takych ludi a vazne je to doba co ich to trapi.
Napísal 16 March 2008 - 00:22
martinr said:
Tony hehe to mas ako ja, po tom vsetkom co som sa nasnazil, potom natrapil a vytrpel si, sa uz len smejem, niekedy aj na vlastnej hluposti a zaslepenosti laskou. Ved ktory chalan by uz lestil pribor po umyti aby na nom neboli flaky :) aby bola spokojna jeho priatelka a aj tak som nakoniec dostal vyhubovane za prevratene ponozky v kosi :D
to nie len o vztahoch , to cely moj zivot som ma na mysli. To je prechadzka nocnou morou. prezit psychycky sok ked ma clovek tri roky a zit s nasledkami dodnes. potom dalsich 12 rokov zit stym ze lepsie poznam nemocnicu ako vlastny dvor, kvoly tomu trpiet v skole lebo si outsider sprt a cojaviem ako sa to da pomenovat, a popritom tebou tvoja rodina(babka tety....) pohrda a povazuje ta za aroganta a liskaju sa ti len ked potrebuju nieco urobit alebo ked sa musim zarucit za bratranca na policii lebo zas opity vystrajal a demoloval, a ked otvoris usta ze "nech sa nabuduce trocha ovlada" tak ta sprdnu ze nech som ticho lebo ja som z usporiadanej rodiny co je financne zabezpecena a on "chudacik je dieta royvedenych rodicou". A jasne popritom este studium co sa casto nedarii, a keby sa mi malilo ze co bude ked ma vyske zas vyrazili? este mi zahlasia ze otec ti dostal infarkt a musis prebrat vedenie rodinnej firmy kym sa nezotavi. Aby clovek nezcvokol (a to mi est lekarka odporuca nech sa ovladam lebo mi nebezpecne stupa tlak krvy). A ano lasky a vztahy. Prva mi narovinu povedala ze som pre nu moc dobryy(ok berem aspon ma neviedla za nos) ,druha ma po 5 rokoch snazenia opustiala (len tak zo dna na den) s nejakym o 8 rokov starsim kretenom a este mi sucitne chcela nahovorit" ze nesmut , n kazdu dieru sa najde zaplata" , Ano tak ze ja som len diera , dakujem toto fakt bolelo, od nej, co som snou bol ak ked bola este zdrava ,aj ked bola v nemocnici po tazkej havarii a aj potom som do nej pridaval elan ked sa musela zmierit s faktom ze uz nikdy nebude pocut na jedno ucho.Tak po tomto som bol neskutocne dlho saaam. roky,a roky som bol zdrveny. a aj teraz ked som paf do jednej, lenze asi tiey beznadejne, lebo ma zatial odmieta zo slovami ze teraz nikoho nechce. ked toto vsetko dam dokopy je to na samovrazdu ako vysitee,a to som este zabudol na taku drobnost ze skuste zit na juhu slovenska (sk....a madarsko-slovenska otazka)
Ako zdaleka som asi nevystihol moj vnutorny zivot, moje pocity , ale uz casto chytam zachcvaty smiechu v momentoch kedy by iny uz isiel sa rozrevat, a aby to este nebolo dost mam kamosa co cely zivot flamuje fetuje chlasta a v skole sa mu dari aj napriek vsetkemu ma perfektnu robotu, ma neskutocne dobru partnerkua len preto ze proste ma stastie, nevie o nic viac ako ja je len proste stale v spravny cas na spravnom mieste, tak takyto clovek mi ubere 10 rokov zivota ked pri pive rozprava svoje neskutocne stastie.
Ale uz sa nebudem stazovat, ved ani nemam narok, ved je na svete ovela viac a este tazsie zijucich. nie som typ co si svoje trable len tak vypisuje,ale obcas urobim vynimku.
preco je to tak ze niekto kto verim nam toho sklameme a niekomu komu verime my sklame nas? lebo otom je zivot, treba bojovat a nakoniec aj tak umrieme
Doteraz som vzdy po pade vstal a oprasil sa isiel dalej, co bude nabuduce ale este neviem.
ospravedlnujem sa tym ktorym sa to zda ze tu len tak vypisujem nepodstatne problemy, a ticho placem saaam nad sebou, Ano mate pravdu, ale obcas treba aj to.
Napísal 16 March 2008 - 19:09
Tony nie si sám...a áno máš pravdu občas sa treba vyrozprávať....veľmi veľa vecí sa stalo dokonca aj mne...človek ti povie aký si múdry aký si silný....áno snažím sa...ale kto ma to naučil?hm...skús hádať...žeby život?...
koľko krát som spadla na úplne dno...niekto si povie mladá holka a takto vraví...lenže práve ja sa cítim ako keby som mala už 100 rokov za sebou...a zároveň sa bojím že ešte tých ťažkých chvíľ bude veľmi veľa...ale odrazu sa zo samého dna pozriem hore a vidím tam môjho syna ako drží vystretú ruku a vraví maminka nevzdávaj to už mám len teba....
a ja sa v tej chvíli postavím a bojujem....
je veľa ľudí a veľa príbehov ...niekto sa rozhodne že ukončí ten život...predstav si koľko síl musí nabrať...to nie je zbabelstvo...tam je práve tá odvaha...
ale načo stratiť samovraždou to pekné čo nám ešte ostalo...ver aj ja mám niekedy chuť sa postaviť a začať neskutočne kričať že už nevládzem...ale povedz mi tak úprimne kto ma bude počúvať...navonok každý z nás vyzerá ako silný človek...ale čo vnútro...trhá sa však?áno trhá....
no asik aj ja som sa nejako rozhovorila...sorry....ale občas to naozaj treba....pomôže to!
koľko krát som spadla na úplne dno...niekto si povie mladá holka a takto vraví...lenže práve ja sa cítim ako keby som mala už 100 rokov za sebou...a zároveň sa bojím že ešte tých ťažkých chvíľ bude veľmi veľa...ale odrazu sa zo samého dna pozriem hore a vidím tam môjho syna ako drží vystretú ruku a vraví maminka nevzdávaj to už mám len teba....
a ja sa v tej chvíli postavím a bojujem....
je veľa ľudí a veľa príbehov ...niekto sa rozhodne že ukončí ten život...predstav si koľko síl musí nabrať...to nie je zbabelstvo...tam je práve tá odvaha...
ale načo stratiť samovraždou to pekné čo nám ešte ostalo...ver aj ja mám niekedy chuť sa postaviť a začať neskutočne kričať že už nevládzem...ale povedz mi tak úprimne kto ma bude počúvať...navonok každý z nás vyzerá ako silný človek...ale čo vnútro...trhá sa však?áno trhá....
no asik aj ja som sa nejako rozhovorila...sorry....ale občas to naozaj treba....pomôže to!
Napísal 16 March 2008 - 21:54
no tak sme si tu urobili malu stenu narekov. Ale ty to mas dobre mas synacika (inac kolko ma rokov? ak sa smiem spytat?)
len ja sa casto dlho musim pozerat nahore aby sa mi niekto ukazal kto mi doda zivotnu energiu.
len ja sa casto dlho musim pozerat nahore aby sa mi niekto ukazal kto mi doda zivotnu energiu.

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať