Vztahy, co robit? ,,,
Napísal 28 February 2008 - 21:21
s priatelkou sme spolu asi 4 mesiace. Mame sa radi, vieme sa o vsetkom porozpravat. Nas problem je to, ze kazdy od vztahu ocakava nieco ine, alebo chce od toho druheho, to co mu nemoze, nevie alebo nechce dat.
Neviem povedat, kto robi chybu, ci ja, ci ona. Rozmyslame, ci spolu zostat, alebo sa rozist. Neviem, ci mame nase problemy spolu vyriesit, alebo to radsej nechat tak.
Priatelka chce vztah volnejsi, chodit so svojimi priatelmi a pod. Ja by som chcel byt s nou castejsie. Aj ja chcem byt so svojimi priatelmi, chodit s nimi von, ale na prvom mieste je ona. So svojimi pratelmi sa stretavam, len viac casu chcem travit s nou. Tvrdi, ze na nu tlacim a preto sa brani tym, ze je voci mne chladna a nedava najavo svoje city.
Ja ked mam niekoho rad, chcem jej dat najovo svoje city, povedat jej, ze ju mam rad. Je na tom nieco zle???
Vela krat sa stane, ze ide radsej s kamaratmi von, ako by sme boli spolu. Hovori, ze sa na mna tesi, chce byt so mnou, ale zostane s priatelmi dlhsie a ja na nu cakam doma, lebo si myslim, ze pride.
Neviem ako dalej neviem co robim zle ...
Napísal 28 February 2008 - 21:49
Napísal 28 February 2008 - 22:06
Napísal 28 February 2008 - 22:31
Napísal 29 February 2008 - 02:37
Napísal 29 February 2008 - 23:01
zne to ako prva skuska vasho vztahu, presne ako ti povedali daj tomu cas a volny priebeh ak ta miluje tak ta neopusti ak nie tak sa to skonci a kazdy pojde svojou cestou, je to zbytocne silit.
Ja som pre toto zacal so sportom, strelba a box plavanie, pri vsetkych neskutocne vypnes mozog prestanes vnimat problemy okolia.
Po takej strelbe som vyrovnany ako dalajlama a to na stelnicu idem ako uzlik nervov plny agresivnej nalady a hnevu :-D
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 03 March 2008 - 20:30
dik za rady. Momentalne sme v takom stave, ze sme sa dohodli na rozchode. Sme rozideni, ale budeme sa snazit dat to do poriadku.
Obidvaja musime zmenit svoje zle vlastnosti,resp. to co vadi tomu druhemu. Vobec neviem, co to je za stav, ubija ma to, ale chcem o nu este bojovat.
Neviem ani ako budeme fungovat, ci vobec sa to da. Idem sa z toho zblaznit.
Inak, niekto sa pytal kolko mame rokov, tak 29 obaja.
Ma niekto skusenosti s niecim podobnym?
Napísal 05 March 2008 - 14:39
mato_7 said:
dik za rady. Momentalne sme v takom stave, ze sme sa dohodli na rozchode. Sme rozideni, ale budeme sa snazit dat to do poriadku.
Obidvaja musime zmenit svoje zle vlastnosti,resp. to co vadi tomu druhemu. Vobec neviem, co to je za stav, ubija ma to, ale chcem o nu este bojovat.
Neviem ani ako budeme fungovat, ci vobec sa to da. Idem sa z toho zblaznit.
Inak, niekto sa pytal kolko mame rokov, tak 29 obaja.
Ma niekto skusenosti s niecim podobnym?
poriadne si etraj hlavu a skus co najviac mysliet na pozitivne veci. A hlavne zbbytocne si nerob nadeje, lebo to bude boliet viac. Ak sa vrati tak fajn ak nie tak sa netrap a chod dalej. Urobil si asi to najlepsie co si mohol (takto to podla mna boliii menej)
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Napísal 05 March 2008 - 14:50
Tak ako zeny aj muzi su nevyspytatelne tvory. Zeny tuzia po ochrancovi, niekom o koho sa mozu opriet, ale zaroven nechcu mat pri sebe " pijavicu ", ktora je stale k dispozicii. Vo vztahu musi byt povolena urcita volnost, sloboda / nevera samozrejme nepripustna /, aby si Ti dvaja boli vzacnejsi.
Podla toho ako pises, Ty si na nej vyslovene lipol, co teda nie je zrovna take prijemne ..., a preto sa aj nemusela v Tvojej spolocnosti citit 2x prijemne.
V case Vasho chodenia by nezaskodilo trochu ignoracie z Tvojej strany a to iste plati aj teraz. Urcite ak na nu nemozes zabudunut vyhrou nebude ak budes za nou akymkolvek sposobom doliezat. Treba sa tvarit asi tak, ze Ti je lahostajna , a ak o Teba stoji, tak sa bude k Tebe chiet vratit.....
a ak sa k sebe vratite, urcite by som nerobila vsetko co jej vidis na ociach, pretoze tak ako muzi aj zeny vedia vyuzivat a zneuzivat ak sa ten druhy da.
Napísal 05 March 2008 - 16:35
Napísal 08 March 2008 - 10:23
lenocka said:
Ahoj,
rozhodol som,ze s nou prerusim kontakt. Nedokazem cakat, ci sa rozhodne byt so mnou alebo nie. Kolko by som cakal, mesiac, dva alebo rok? A potom mi povie,sorry nelubim ta.
Pojdem svojou cestou,aj ked to bude tazke.
Napísal 08 March 2008 - 23:23
Napísal 10 March 2008 - 12:07
Urob za tym hrubu ciaru, neviem preco by si mal stat o niekoho komu je prednejsia parita kamaratov a kamaratiek, musis si sam uvedomit ze taky vztah a hlavne taka zenska ti za to nestoji, nezufaj raz bude tak co oceni tvoju snahu a lasku byt len s nou.
Napísal 22 March 2008 - 18:44
mato_7 said:
Ahoj, ja som mala podobny vztah, ale opacne...:-) On chcel volnost...to znamenalo ze sme sa videli iba cez vikend...a cez tyzden sa mi ozval maximalne tak raz...ak to vobec...a potom az v piatok alebo v sobotu...aby sa so mnou dohodl na sobotu... Ked som mu hovovorila ze s nim potrebujem byt viac v kontakte, tak to nechapal... Vies, na zaciatku som mu to aj tolerovala, a davala som mu tu jeho volnost...ale toto sa predsa neda do nekonecna...boli sme spolu 2 a pol rokov...a az posledny polrok som mu jasne zacala davat najavo ze chcem viac...ze chcem citit ze som pre neho dolezita a ze chcem vaznejsi vztah... Lebo ako tvoja , tak ani moj nevedel davat najavo pocity...a tak som nikdy u neho nevedela n ocm som... A tiez rad chodil von s kamaratmi, co je ale normalne a mne to nevadilo...trochu mi len vadilo to ze chodieval pit s byvalou...zaujimal sa o nu...vozil ju do roboty, atd..., najhorsie bolo ze som mu uz ani nemohla hovorit ze mi to vadilo, lebo vydz ked som povedala ze mi to vadi, tak sme sa strasne pohadali a on mi vykrical ze ci mu chcem riadit zivot..., a taktiez chodil rad von s byvalymi kolegynami...alebo teda s nimi chodil pit...potom pit na nejaky penziaon..., popripade na lyzovacku kde ani nelyzoval... Proste, chcel mat svoju slobodu, ale po case som uz nevedela byt taka tolerantna....kedze ma to bolelo... Tak sme sa hadali.... a to som len chcela byt s nim...alebo teda o nom vediet...kedze som ho lubila...

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať