Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk: chcem schudnut do leta - Fórum o sexe, láske a vzťahoch - MojVztah.sk

Jump to content

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

chcem schudnut do leta Ohodnotiť článok: -----

#41 Užívateľ je offline   boodyy Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Skupina: Registrovaní členovia
  • Článkov: 2
  • Dátum registrácie: 16-April 07

Napísal 22 March 2008 - 11:25

Takže....prečítal som si vaše priania o schudnití.....poradím vám...a je to jednoduché....zhodíte za mesiac aj dva od 5 do 8 kg... a ako?....zadovážte si knižku 90 dňová rozlišovacia diéta. Je to tzv delená strava, ale!!! jete čo chcete (treba sa troška mierniť v množstve zo začiatku) a to hlavné NEHLADUJETE!!!. Ja to nazývam ani nie delená diíta ale správne stravovanie. Podstata je v tom, že nepcháte do seba naraz bielkoviny (mäso, syry...), škroby(zemiaky, ryžu, strukoviny) a uhľohydráty(cestoviny, koláče, pizzu). +. deň je bielkovinový, 2.deň je škrobový, tretí deň je uhľohydrátový a štrvrtý deň je vitamínový (len ovocie alebo zelenina). Odporúčam!!. Mám svoj vek a bez hladovania, som zhodil za prvých 15 dní 8 kilov!!! potom to ostalo stáť (aj som to trosku porusil :o)))) a za dalších 2 týždne pošlo dolu 2 kg. Dnes to riešim v princípe že nemiešam potraviny ako som písal, som o 10 kilov ľahší a cítim sa fajn. Moja dcéra (20r) má tiež tendenciu dobre jesť (mala 168/68) a dnes má 55 kg a drží si to. ked sa to aj trosku porusí nevadí jeden de§ hore dole....ale netreba sa vrátiť k mixovaniu :o) vyskúšajete a presvedčíte sa ...Tá knižka je dobrá a ešte je knižka Prvých 90 dní a druhých 90 dní. ALe nie som ortodoxný, preto to neriešim na 100% 90 dní....Je to paráda. Tak držím palce.
0

#42 Užívateľ je offline   martinr Icon

• Skúsený užívateľ
  • Článkov: 254
  • Dátum registrácie: 02-January 08

Napísal 22 March 2008 - 15:54

ale predsa je to uz obmedzovanie v tom na co ma clovek chut, predstav si ze je vonku a idu si niekam s priatelmi sadnut, vsetci si daju pizzu a on si da ryzu :D ja volim radsej ten pohyp a upravu stravy.
0

#43 Užívateľ je offline   boodyy Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Dátum registrácie: 16-April 07

Napísal 26 March 2008 - 07:56

Keď človek nemá problémy s nadváhou, tak si môže dať hocičo....ja som odpovedal na príspevok, kde chce určitý človek zhodiť bez odopierania si jedla a bez hladovania.....ak sa clovek dostane na svoju optimálnu váhu, tak si može dať s priateľmi aj tú pizzu a nie ryžu.....ide o to aby neskĺzol k nekontrolovateľnému obžerstvu....a pohyb?..ten je predsa dôležitý tak, či tak ... ved je to otázka osobnej kondície.
0

#44 Užívateľ je offline   alhor Icon

• Nový užívateľ
  • PIPPIP
  • Článkov: 19
  • Dátum registrácie: 26-April 08

Napísal 27 April 2008 - 12:03

betka20 said:

nie nebola som u ziadneho lekara.Bulimia je ked jedlo vyvratis nasilu ja to robim uz asi rok.Chcem s tym prestat.Mam 170 cm a 65kg chcem schudnut 9-10 kil.Len ked ona ma donuti jest aj to co mi nechuti ako ju mam porazit.

PREBOHA!!! PRECO CHCES ESTE CHUDNUT???VED MAS IDEALNU VAHU!!! VIEM, ZE JE ASI TAZKE POZERAT SA SAMA NA SEBA OBJEKTIVNE A NIE JE TO LEN O CISLACH, ALE MYSLIM, ZE CHUDNUT URCITE NEPOTREBUJES! A NAOZAJ BY BOLO NAJLEPSIE IST LEKAROVI - MYSLIM, ZE BY SI POTREBOVALA ASI AJ PSYCHOLOGA, MOZNO BY AJ STACIL. HLAVNE BY SI MALA NIEKOMU O SVOJOM PROBLEME POVEDAT - CI UZ MAME, KAMARATKE ALEBO KOMU, HLAVNE, ABY TA TEN CLOVEK PSYCHICKY PODPORIL A VEDEL TI POMOCT. A NA LEKARA NEZABUDNI!!
PODLA MNA V PRVOM RADE POTREBUJES ZMENIT POSTOJ SAMA K SEBE A K CELEMU ZIVOTU, NETRAP SA TYM, AKO VYZERAS, ZACNI SI ZIVOT UZIVAT A HLAVNE SA TOLKO NEZAOBERAJ TAKYMI POVRCHNYMI VECAMI AKO JE VYZOR, SKUS SA SUSTREDIT NA INE VECI! DRZIM TI PALCE, ABY SI TO ZVLADLA!! DRZ SA! :yes:
0

#45 Užívateľ je offline   lucka Icon

• Nový užívateľ
  • PIP
  • Článkov: 1
  • Dátum registrácie: 08-June 08

Napísal 08 June 2008 - 14:35

ja by som tiez chcela schudnut ale neviem ci to este do jula stihnem . niesom velmi tucna mam len tucne brucho mama mi hovorí ze sa stravujem zdravo - je to pravda do kfc atd. skoro vobec nechodim no mam problem s cokoladou a vecernym mlsanim nemam tolko casu aby som cvicila aspon 2 hod denne poradte mi prosim ako sa mam zbavit mlsania a toho brucha prosim poradte mi
0

#46 Užívateľ je offline   LordZoltan Icon

• LordOfTheDarkness
  • Článkov: 294
  • Dátum registrácie: 26-January 07

Napísal 10 June 2008 - 12:40

betka20 said:

nie nebola som u ziadneho lekara.Bulimia je ked jedlo vyvratis nasilu ja to robim uz asi rok.Chcem s tym prestat.Mam 170 cm a 65kg chcem schudnut 9-10 kil.Len ked ona ma donuti jest aj to co mi nechuti ako ju mam porazit.

mno ja osobne si myslim ze by ti tych 10kg nechybalo... skus pravidelne dvicit... zober dobru kamaratku a chodte spolu do posilky... pravidelny pohyb ta zpevnie, zhodis kila a ece aj naberies vedsi sexualny apetit... takze dalsie zhadzovanie kil nastane neskor... :D
Sig by beloved Mywiel[SIGPIC][/SIGPIC]
0

#47 Užívateľ je offline   viva19 Icon

• Som tu nový
  • PIP
  • Dátum registrácie: 09-October 10
  • BydliskoStará Turá

Napísal 09 October 2010 - 21:31

Začni oslovením profesionálneho poradcu. Váhu si upravíš pohodlne, bez hladovania, podpora po celú dobu redukcie je samozrejmosťou.

Klikni na www.akoschudnut.sk/op/ a získaj zdarma návod na zdravé chudnutie bez jo-jo efektu.
:blink: :rolleyes:
0

• (3 Strany)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemáte oprávnenie vytvoriť nový článok
  • Nemáte oprávnenie napísať odpoveď

1 užívatelia si čítajú tento článok
0 užívateľov, 1 návštevníkov, 0 anonymných užívateľov