nachytal ta niekto pri sexe ako zareagoval a ako to dopadlo ?
Strana 1 z 1
nachytali vas pri tom
Napísal 08 March 2008 - 17:46
jasné.. boli sme na lúke na deke.. a v tom naj sa obzriem a asi 5 metrov za mnou nejaký chalan.. vtedy som sa skoro prepadla pod zem.. no dnes sa už na tom smejem.. len mi je stále "záhadou" prečo bol tak blízko..
a potom ešte raz majiteľka ubytovne.. ale boli sme pod paplonom.. takže až tak nebolo nič vidno :))
a potom ešte raz majiteľka ubytovne.. ale boli sme pod paplonom.. takže až tak nebolo nič vidno :))
Napísal 28 January 2010 - 16:05
tak mna len cudzi ludia kedze sex na verejnosti je zaujimava vec...raz po tme v takej uzkej ulicke kde nebolo vidiet absolutne nic som len spoza seba pocul zdovolenim :D to bola sranda :D a este nejaky zazitok co ma napadne na skoleni ked nas pocul skoro cely hotel...uradoval alkohol podotykam...sice tie pohlady boli rano zaujimave a aj reci ale mne to nevadilo...ved mna pocut nebolo :D a aj napriek vsetkemu sa mi to pacilo...a podobnych pripadov mam vela tak asi tak :D
je lepšie umrieť pre niečo ako žiť pre nič...
Napísal 20 April 2010 - 20:17
Myslim ze to nieje nic neobvykle....Takých príležitostí bolo velmi vela,pokial su to cudzí ludia,kamarati,kolegovia je to v pohode ale ak vas nachytaju rodicia alebo frajeroví rodicia je to trosku horsie:-)(od vtedy sa zamykame a CI MA JE POCUT MOC NERIESIM:-)PREDSA UZ SU TO LEN STARSí LUDIA TAK RATAM S TYM ZE AJ HORSIE POCUJU:-d)ale taq zabava byt musí:-)...V tej chvili asi ani nevnimate ci sa niekto skryva za krikmi 5metrov od vas alebo ci to tí dotyčný co presli okolo vas nevideli:-)))))
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať