chcel by som dieta a chem vediet ze ako sa ma milovat aby to bol chlapcek a ako aby to bolo dievcatko , da sa to ovplyvnit nejako ?
Strana 1 z 1
ako sa da ovplivnit pohlavie
Napísal 16 December 2008 - 10:07
Da sa to do istej miery ovplyvnit... Ide o to ze kazdy muz ma v ejakulate spermie, ktore nesu XX (muzske) alebo XY (zenske) chromozomy.
Tie "muzske" su mensie, rychlejsie ale nemaju taku dlhu zivotnost ako vacsie a pomalsie "zenske" spermie. Teda, ak chcete mat chlapceka, je potrebne oplodnit partnerku cez cca 3 plodne dni(ovulaciu), kedy uvolnene vajicko rychlejsie dosiahnu tie muzske spermie. Ak chcete dievcatko treba aby k oplodneniu doslo aspon dva dni pred ovulaciou, ked este vajicko nieje uvolnene a muzske spermie zahynu, pricom zenske su trvalejsie a oplodnia ho ked sa uvolni... tak bude dievcatko.
Ale kedze priroda je nevyspytatelna, nemozno to povazovat za 100% istotu volby pohlavia vasho dietatka...
Prajem vela stastia a hlavne nech bude zdrave!!!
Tie "muzske" su mensie, rychlejsie ale nemaju taku dlhu zivotnost ako vacsie a pomalsie "zenske" spermie. Teda, ak chcete mat chlapceka, je potrebne oplodnit partnerku cez cca 3 plodne dni(ovulaciu), kedy uvolnene vajicko rychlejsie dosiahnu tie muzske spermie. Ak chcete dievcatko treba aby k oplodneniu doslo aspon dva dni pred ovulaciou, ked este vajicko nieje uvolnene a muzske spermie zahynu, pricom zenske su trvalejsie a oplodnia ho ked sa uvolni... tak bude dievcatko.
Ale kedze priroda je nevyspytatelna, nemozno to povazovat za 100% istotu volby pohlavia vasho dietatka...
Prajem vela stastia a hlavne nech bude zdrave!!!
Napísal 16 December 2008 - 11:50
tak vtipno-morbidna metoda je prihlasit sa k armade a dat sa k radistom a nechat sa trocha presvietit vf signalom, a potom uz bud budu len dievcatkaaa alebo usetrite na antikoncepcii:D
sorry za ten morbidak:)
sorry za ten morbidak:)
"Dzungla vsetkych ludskych veci je postavena na prchavom okamziku krasy"
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Najvacsia strata je ak stratime aj to co sme vobec nemali :crying:
Strana 1 z 1

Prihlásiť sa
Zaregistrovať sa
Pomoc

Citovať